Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב: בין 4 ל-12 (גג של הגג)

נסיעה: הלוך ושוב לעבודה \ אוניברסיטה, סה"כ ליום 40 ק"מ

גיר: כמובן שידני

מקצת רחרוחים, להלן הכיוונים:

פיאט כלשהו (פונטו\פונטו ספייס?) עם מנוע FIRE 1.1 (האם כל ה1.1 הם FIRE?)

סיריון 99-2000 - הבנתי שרובם היו בהשכרה קודם, ושיש מחלה שהמנוע מת אחרי 100-150 אלף

קונקרטית לסיריון יש לי מוסכניק שאני סומך עליו שהחליף עכשיו לסיריון מנוע, ובעלת המכונית רוצה 12, יכול להרים לי אותו וכו'...שווה את זה? מנוע 3 בוכנות ו1000 סמק לא בעייתי?

שרייד - לא חסכנית דלק\שמן ידועה

פיאסטה 97 יש מלא למכירה - השרשרת במקום טיימינג זה לא בעיה? איזה מחלות יש להן?

סקסו 99-2001 - איך היא? יש בכלל זמינות בשוק או שהן נחטפות כמו לחמניות?

אשמח לעוד דגמים

אם אני רוצה חסכון בדלק הבנתי שכדאי 1.1?

תודה!

פורסם

דרישות \ העדפות אישיות?

אתה כנראה יכול להוסיף גם 106.

אני יכול להגיד שהסקסו וה-106 (שהן כמעט תאומות זהות) הן המכוניות המהנות ביותר לנהיגה מכל מה שציינת. בניגוד לסיפורי הסבתא למיניהם, האמינות סבירה (עד כמה שניתן לצפות מהשנתונים הנידונים) והמחירון שלהן נמוך יותר משל יפאניות - ולכן תוכל כנראה להשיג שנתון טוב יותר.

פורסם

קח בחשבון רנו קליאו משהו כמו 00-01...

אז נכון, 1.2 או 1.4 הם לא מהירים, אבל זה נוסע די בסדר וזה מרגיש הרבה יותר "אוטו" מאשר סיריון שרייד או פיאסטה.

פונטו ספייס היא גם אופציה טובה אבל ממה שאני רואה מחברים שחיפשו (וגם חברי פורום) קשה למצוא אחת טובה.

V5

פורסם

אם הדרך כוללת בחלקה עליות אני לא מציע מנוע קטן וחלוש, חוץ מזה ספייס באמת חסכונית והרבה יותר אוטו מהפיאסטה או שאר הרכבים שציינת.

פורסם

סיריון בתקציב שלך אם תכנס, יהיה לה מנוע 1 ליטר חלש ויחסית לא הכי חסכוני בבין עירוני. אני חושב לפי פרמטרים שפותח שרשור ציין פונטו משמעותית עדיפה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...