Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לגבי מנוע אטמוספרי לא משופר בכלל.

הטענה שלי היא כזו: מנוע אטמוספרי שפועל ויונק אוויר קר מאוד, יותר קר מהטמפרטורה מסביב לרכב, יפעל הרבה יותר טוב מאשר מנוע שיונק אוויר חם.

טענה שמבוססת על עיקרון של אוויר קר מאוד הוא דחוס מאוד ולכן הפיצוץ בצילינדר יהיה חזק יותר מהרגיל.

טענה של חבר היא כזו: "לא קשור, אם המנוע יונק את אותה כמות אוויר אבל חם הפיצוץ בצילינדר יהיה חזק יותר"

מי נראה לכם צודק?, ושוב אני מציין כי מדובר במנוע ללא טורבו או כל שיפור אחר.

אם יש לכם מה להוסיף לגבי העניין אנו נשמח לקרא.

תודה ושבוע טוב.

יש לי 205 סיבות לאהוב אותה :silly:

פורסם

אתה צודק.

המנוע לא יפעל "טוב יותר", אבל יפתח יותר הספק, כי אוויר קר צפוף יותר ויש יותר מולקולות בכל ליטר אוויר, שהמנוע יונק.

בגלל הסיבה הזו בכל המנועים פתח יניקה נמצא רחוק יחסית מהמנוע, באיזורים בהם יש אוור קר יותר וזרימה טובה יותר.

פורסם

אי אפשר לינוק את אותה כמות אוויר - רק חם בלי דחיסה - זה קצת סותר - זה גם משאיר את הדוגמאות שלכם לא בשיווין.

עדיין - גם במצב הזה - עדיף האוויר הקר על פני החם.

בכ"א - אתה צודק וזה לגמרי COMMON KNOWLEDGE, הפתעה גדולה - האוטו נוסע יותר טוב בלילה כשקר מאשר ביום כשחם...

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...