Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי ביקש הקלה בעונש? כל מה שאני רוצה זו המרה, אני לוקח אחריות ולא מנסה לברוח. שיכפילו את הקבנס, שייתנו לי נהג חדש לארבע שנים, לא משנה מה, העיקר שלא ייקחו לי את הרשיון כי אני לא יכול בלעדיו.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זהו גם לא פורום סימפטיה ועידוד נהיגה פרועה באמצעות שטיקים וטריקים להפחתת העונש.

אם היה נתפס "בטעות" או על עבירה גבולית ניחא, זה קורה לכולם; אבל הוא נהג חדש שמודה שנסע במהירות 160 קמ"ש בהפחתת המרג'ין...

עריכה: הערת אגב שרגא, אני לא יודע אם שמת לב, אבל גם אני ניסיתי לייעץ לבחור איך להקל בעונשו: להודות ולקחת אחריות ברצינות על מה שעשה מול הגורם ששופט אותו, תוך ציון נסיבות מקלות אם קיימות והצעה לעבודות שירות רלוונטיות כתמורה לחלק מהשלילה.

לכולנו יש אחריות כלפי המתרחש בכביש. ולדעתי, מי שעבר על החוק בצורה כמו פותח השרשור צריך להיות מורתע מלעשות זאת שוב. יש לך מוגבלויות ואתה צריך רכב? שמור על החוק כדי שלא ייקחו לך את הרכב!

אני לא שואל אותך מה לכתוב בפורום, ברור לך?

מה זה בטעות על עבירה גבולית? מה קרה מותר להיות "קצת" פושע?

כי לדעתי המשפט הזה בדיוק מייצג את תרבות הלעגל פינות, שזה יותר מסוכן כי אתה לא מרגיש כמו עבריין כי "כולם עושים".

לא נעים הא?

פורסם

לדעתי אין להכליל. בגלל שהוא נהג חדש - לכן לא יכול לנהוג בבטחה במהירות זו. כולנו יודעים שלא חסר נהגים עם ותק רישיון של 20 שנה והרבה יותר מסוכנים על הכביש (גם בנסיעה של 90 קמ"ש).

אם זה היה בין מחלף קק"ל לגלילות (מיקום קל לתפיסה, לכן גם האהוב של המשטרה) - להזכירכם, זהו קטע ישר, סלול היטב, 4 (אם לא 5) נתיבים ותאורה טובה. כשהכביש פתוח ואין רכבים, המהירות 160 כלל לא מורגשת ולא מסכנת אף אחד.

דרך אגב, במידה ויעלו את המהירות המותרת עד ל-120 קמ"ש, הרי העונש על עבירת 160 קמ"ש יהיה - 750 ש"ח.

פורסם

איזה יופי של תיאוריות שאין דבר בינן לבין המציאות.

כל נהג חדש שנוסע במהירות של 180 על השעון הוא מסוכן ולא משנה איך תהפכו את זה.

פורסם
אם זה היה בין מחלף קק"ל לגלילות (מיקום קל לתפיסה, לכן גם האהוב של המשטרה) - להזכירכם, זהו קטע ישר, סלול היטב, 4 (אם לא 5) נתיבים ותאורה טובה. כשהכביש פתוח ואין רכבים, המהירות 160 כלל לא מורגשת ולא מסכנת אף אחד.

מה אורך קטע הנ"ל? 3-4 ק"מ? איני מאמין שיאשרו מהירות כזו בקטע כה קצר בכביש מהיר עירוני 100 קמ"ש גג גם במדינות שבהן הכבישים המהירים באמת מהירים. ובמדינות כאלה מקפידים על קוצו של קמ"ש, כך שעל סטיה של 40 קמ"ש, ובודאי 60 קמ"ש, תזכה לקנס שמתבטא במאות דולארים\אירו אם לא לעונשים יותר כבדים. לא ל-150 אירו וכמה נקודות שלנו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא היה פה חולק על הנקודה הזאת דורקי. ובכלליות כל נהג, גם כזה שהוא לא נהג חדש, לדעתי לפחות.

מה שחשוב זה מה אמצעי הבטיחות שמעורבים כמו מסלול סגור, מיגון רכב ובטח הכשרה של הנהג.

ובארץ לא מאפשרים לך להגיע לרמת הבטיחות הזאת. אבל זה כבר שרשור בפני עצמו...

פורסם

איזה מכשיר תפס אותך.

איפוא תפסו אותך.

עשה חיפוש בפורום ממל"ז או מכשירי מדידה תלמד לא מעט.

עו"ד חיוני, לא בטוח שתצליח לאתר אחד טוב עד לשימוע מחר.

.

כל אחד מועד מדי פעם, גם אתם, מושלמים שכמותכם. הכביש היה פתוח לחלוטין, חזרתי בשש בבוקר מבילוי פיקח אבל עייף ולא שמתי לב למהירות שצברתי. לא סיכנתי אף אחד אבל בגלל הטעות הזו אני עלול לשלם ביוקר. אני מעולם לא נוסע כך ואני נהג רגוע וזהיר מאוד, אבל מזל ביש ותפסו אותי ברגע המעידה שלי. רשיון הוא לא רק נוחות בשבילי, אלא משהו שפשוט לא אוכל להסתדר בלעדיו בגלל בעיה חמורה ברגליים. אם ישללו לי אותו לא אוכל לעבוד, לא אוכל לעשות סידורים, לא אוכל כלום. אז אנא מכם, תעזרו לי לצאת מהמצב הזה.

זו אפשרות אחת

אפשרות שניה זיכוי, עם מדובר בממל"ז ויש לו עו"ד טוב שמכיר לרגע זה את פסק הדין של השופטת ברקאי מבית המשפט המחוזי בבאר שבע.

מי ביקש הקלה בעונש? כל מה שאני רוצה זו המרה, אני לוקח אחריות ולא מנסה לברוח. שיכפילו את הקבנס, שייתנו לי נהג חדש לארבע שנים, לא משנה מה, העיקר שלא ייקחו לי את הרשיון כי אני לא יכול בלעדיו.

כאשר תתייחס למהות ולא ל"מטיפים " אולי נוכל להתקדם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שלום לנהג החדש

נראה לי שהחברה פה הגזימו איתך ברמת ההשלכות המשפטיות של מעשיך.

1 עד מתי אתה נהג חדש?

2 לגבי עבירת המהירות , מהי המהירות המדויקת בה נתפסת לאחר ההפחתה?

כבר היו מקרים דומים לשלך שנאשם יצא זכאי או בעונש קל יחסית, לא צריך לאבד תקווה.

עו"ד הבקיא בתחום יכול לתרום רבות במקרה כשלך

בהצלחה

יהונדב בר עוז, עו"ד

פורסם

לא קראתי את כול התגובות מכייון שלא היה לי כוח.

סיפור שקרה לי נתפסתי על 140 בכביש של 90(לא משוגע כמוך), יש לי עבר תעבורתי פעמים נתפסתי על מהירות.

בשימוע מול הקצין לא קיבלתי שלילה מנהלתית!

לקחתי עורך דין טוב שילמתי לו את שכרו ובמשפט קיבלתי קנס גדול מאוד ושלילה על תנאי בלבד.

אם תרצה פרטים פמה אלי בפרטי

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

תדחה את המשפט!!!!!

תבקש תאריך למשפט כמה שיותר רחוק, על מנת שיגמר לך הנהג החדש (הבנתי שמדובר על עוד 3 חודשים) ותקבל את הרישיון הקבוע שלך.

אני לא יודע אם משפט זה כמו דו"ח של "ברירת משפט" (כלומר קנס של 250/750 ש"ח), אבל אם כן כמו שאני מניח - אז החוק של תיאוריה, טסט ושנתיים נהג חדש all over again מופעל רק במידה ואתה מורשה באותה תקופה. כלומר, אם היה מדובר על דו"ח ברירת משפט, שבו התשלום מהווה הודאה באשמה - אז אם אתה משלם אותו בזמן שאתה עדיין נהג חדש = סרט רע. אם אתה דוחה את התשלום ומשלם אותו רק לאחר סיום התקופה, גם אם זה אומר לשלם כפל קנס על האיחור = לא יופעלו עליך סנקציות של נהג חדש.

• תוכן חדש...