Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני שואל מה היה קורה אם היתה נגרמת תאונה כתוצאה מהגה דפוק,מה אז היה קורה,מי אז היה לוקח אחריות על נפגעים.
אם היתה נגרמת תאונה כתוצאה מהגה דפוק?

זו אשמה של הנהג שפגע וגם של בעל הרכב שידע שהרכב שלו מסוכן לנהיגה .

כרגע מדובר בפיצוי של 3000-4000 שח בערך ואפשר אפילו להגיע לפשרה מסוימת ,היתי בודק בקפדנות את יכולת ההוכחה ,ושוקל תביעה ,או פיצוי ליפני תביעה .

נגיד ואתה צודק , אז איך אתה מציע שינסחו את התביעה לבית משפט ?

"אני מצהיר שקניתי רכב עם צמיגים לא חוקיים ,וידעתי שיש בעיה בהגה (גם המוכר).

ולמרות הכל לא הלכתי למוסך , נסעתי ככה חודשיים. ולסיכום , מגיע לי פיצוי כספי כי עשיתי בדיקה במכון "

נ.ב

למה תביעה ? אני מציע להגיע לפשרה ,

המכון ישלם חצי מהתיקון של ההגה , אבל בתנאי שהמוכר והקונה ילכו לכלא לחודשיים , על נהיגה ברכב מסוכן .

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם
אם היתה נגרמת תאונה כתוצאה מהגה דפוק?

זו אשמה של הנהג שפגע וגם של בעל הרכב שידע שהרכב שלו מסוכן לנהיגה .

נגיד ואתה צודק , אז איך אתה מציע שינסחו את התביעה לבית משפט ?

"אני מצהיר שקניתי רכב עם צמיגים לא חוקיים ,וידעתי שיש בעיה בהגה (גם המוכר).

ולמרות הכל לא הלכתי למוסך , נסעתי ככה חודשיים. ולסיכום , מגיע לי פיצוי כספי כי עשיתי בדיקה במכון "

נ.ב

למה תביעה ? אני מציע להגיע לפשרה ,

המכון ישלם חצי מהתיקון של ההגה , אבל בתנאי שהמוכר והקונה ילכו לכלא לחודשיים , על נהיגה ברכב מסוכן .

שים לב שהקונה לא היסתמך על ממצאי הבדיקה הלך ותיקן את הליקויים ,למרות שנאמר לו שמערכת ההיגוי תקינה .

תאונה בגלל מערכת היגוי לא תקינה ,היא לא באשמת הנהג אם להנהג אין תחושה של היגוי הוא מאבד את הקשר לשליטה ברכב ,את זה אני אומר באחריות כמי שנהג במרוצי ראלי קרוס ,ובית הספר הראשון לנהיגה מתקדמת בארץ היה שלי .

לגבי ניסוח התביעה,תראה אני לא עו"ד אבל זה מאוד פשוט ואין קשר להצהרות על רכב חוקי יותר או פחות . מכון הבדיקה היה אמור להעיר את צומת ליבו של הקונה לעינין ההגה ולירשום את זה בטופס הבדיקה ,ומכאן הבעיה הופכת לבעיה של הקונה והמוכר.

עינין הפשרה ,רעיון מצויין שיציע פשרה למכון מקובל מאוד.לכלא היתי שולח את מי שבדק וחתם על טופס הבדיקה .

המקרה הזה מאוד מענין אותי ואני מוכן להיכנס לעובי הקורה בעינין ולתת חוות דעת מקצועית,אים אקבל לידי את כל הנתונים,ולפרסם כאן בפורום את התוצאות לכאן,ולכאן .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם
מכון הבדיקה היה אמור להעיר את צומת ליבו של הקונה

הוא היה חייב להעיר את צומת ליבו של הקונה ..

ולא העיר את צומת ליבו של הקונה.

הערה קטנה ברשותך, כותבים תשומת ליבו .

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שאלה פשוטה

מה היה קורה אם סכום תיקון (אותו התיקון בדיוק) היה עומד על 500 שח ?

האם שרשור זה היה נכתב ?

האם צדקתו של אדם מוערכת על פי סכום מסוים?

נראה לי שמקרה זה פשוט יגרום נזק ותו לא ,לנוגעים בדבר,לא יהיו מרויחים או צודקים בעניין זה

פורסם
שאלה פשוטה אבל מסובכת מאוד

מה היה קורה אם סכום תיקון (אותו התיקון בדיוק) היה עומד על 500 שח ? אז זה היה סכום הבסיס בתביעה

האם שרשור זה היה נכתב ? תלוי במי שטוען שנגרם לו נזק

האם צדקתו של אדם מוערכת על פי סכום מסוים? כלומר שהיה לו חלק מסויים אז זה צריך לבוא בחשבון בפיצוי אם בכלל?

נראה לי שמקרה זה פשוט יגרום נזק ותו לא ,לנוגעים בדבר,לא יהיו מרויחים או צודקים בעניין זה כמו רוב הדברים בחיים, עלות מול תועלת

בתביעה כמובן אפשר לתבוע על הוצאות כאלו ואחרות שנגרמו בשל... (הוצאות משפטיות, אובדן ימי עבודה וכו' וכו' וכו' ובאמת וכו')

בסופו של דבר, בתביעות קטנות, אתה עומד מול שופט אינקוויזטורי שחוקר ושואל בעצמו ואז הוא כבר שואל מה שנראה לו פחות או יותר.

זה בניגוד לבתי משפט אחרים שאז זה אדוורסרי אד-ורסוס שזה גרסה מול גרסה והשופט לא (אמור) להתערב אלא להכריע רק במה שמול העיניים שלו במה שהצדדים מציגים לו, כלומר כל מה שאתה אומר ואני לא שולל זה נכון.

• ספונסר פורום
פורסם
הערה קטנה ברשותך, כותבים תשומת ליבו .

קיבלתי תודה ,ועדיין מכון הרישוי לא העיר את תשומת ליבו של הקונה .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

אני אסב את תשומת ליבך , הקונה ידע שההגה קל , עוד לפני הקנייה .

לכן הקונה יכול להאשים רק את עצמו , הוא היה צריך לבדוק את הבעייה בהגה עוד לפני ששילם על הרכב ,

הוא קנה רכב "משופר " ,ממוכר "אמין" שעשה קומבינות בהגה , ולא אמר לו כלום .

המכון בודק את המצב של הרכב כשהוא בא אליו !

אם אתה בא למכון עם צמיגים "משופרים ולא הכי חוקיים " מה אתה מצפה מהמכון בדיקה ? שיפרקו לך את המסרק הגה בשביל 650 שקל ששילמת ?

(המקום היחידי שיכול לדעת מה קורה בתוך ההגה , זה המכון של הנביא זבינאמו . עד אז צריך לפרק גלגלים ).

• תוכן חדש...