Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אירופה מפחדת ממהגרים ולא ממוסלמים. סביר להניח שיגרשו את מהגרי העבודה ויחזרו לשגרה.

אהבתי

97% ממהגרי העבודה דתם לא יהודית לא נוצרית לא בודהיסטית. מה נשאר ?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין, נראה שהטוקבקיסטים שם ביוטיוב ראו - אבל לא ממש השכילו. רובם המוחלט מדבר כמו ילדים מפגרים... :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
והכוונה שלי היא לפתוח כאן, ברשותכם, דיון תרבותי, מעשי וללא התלהמות, ובוודאי שללא תאוריות קונספירציה למיניהן:

ברור לכולם שתיהינה עוד מלחמות כלליות/עולמיות, לצערנו. הכוונה שלי היא, האם לאור הניסיון שיש לאירופה עם מלחמות עולם, הסיבות שבעטיין הן פרצו בעבר והתיזמון - האם בדור הקרוב היא בוא תבוא בגלל ההגירה המוסלמית האירופאית? אני מודע גם להגירות בתוך אירופה, בעיקר מהגוש המזרחי לשעבר, אבל כיום יש שכונות שלמות בערי מרכז באירופה שהרוב בהן הוא מוסלמי.

אני לא מצליח לראות איך הימין הקיצוני לא יעשה עם זה משהו בבוא היום. התרחיש שאני רואה (שוב, לצערי) הוא שהלחץ המוסלמי בתוך אירופה, על כל המשתמע מכך (ואני יכול לפרט למי שלא מבין או יודע) יגרום לעליית הימין הקיצוני או לעליית משוגע בודד אחד לשלטון שיצית את הכל (ראו היטלר יימח שמו וזכרו) ויפעל נגד זרים באשר הם ומשם יעבור ויתרגם מהר את הדוקטורינה שלו לשנאת הצבע והתרבות האחרת, הלא אירופאית (כלומר גם שחומי עור, יהודים, צוענים, נטיות מיניות שונות ושאר "תרבויות אחרות").

מה דעתכם? האם זה יקרה? אם כן - באיזה אופן? האם ארה"ב תצליח לעצור או להשליט סדר? האם ארה"ב עצמה גם תיגרר למלחמת שנאה? האם תלטוש עיניים לאוצרות הטבע של אירופה וארצות ערב ובכלל תשתגע ותהפוך את הקערה על פיה? איך ינהגו מדינות דרום אמריקה ואסיה? סין? יפן? מה אוסטרליה תעשה?

אומרים שההיסטורה חוזרת על עצמה.

אתם לא רואים שזה בעצם מה שאחמדיניג'ד עושה?

אתה מוקף באיראן מכל הכיוונים, עזה ממומנת על ידי איראן.

חיבזאלה שזוהי שלוחה של איראן, ואיראן עצמה.

הולכת להיות מלחמה, וזה יקרה לצערנו בשנים הקרובות.

אנחנו לא צריכים לדאוג ממצב שבו איראן אכן תשגר עלינו טילים, אלא צריכים לדאוג משיגור כוחות שלהם לסוריה ולבנון לעזור לכוחות חיזבאלה- כנ"ל לגבי עזה.

קובי

פורסם
אלברט איינשטיין אמר:

"אני לא יודע באיזו תחמושת ילחמו במלחמת העולם השלישית, אבל ברביעית יילחמו במקלות ואבנים".

לדעתי זו הערה שגויה ביותר.

בשביל שתהיה מלחמת עולם אתה צריך רמה טכנולוגית מסוימת.

זה אומר שאם תהיה מלחמת עולם שלישית שתהרוס תשתיות ואת כל החברה המערבית, עדיין צריך המון זמן בשביל לבנות מחדש את התקשורת ואת התנאים הפוליטיים שמאפשרים מלחמת עולם.

בגלל זה מלחמת העולם הרביעית תהיה סביר להניח בערך כמו הראשונה מבחינה טכנולוגית.

(כן, אני יודע שלא כיף איתי...)

פורסם
אהבתי

97% ממהגרי העבודה דתם לא יהודית לא נוצרית לא בודהיסטית. מה נשאר ?

לא מדוייק. באירופה יש הרבה מאוד מהגרי עבודה ממזרח אירופה. חוץ מזה יגרשו אותם לא על בסיס דתי אלא על בסיס אשקרות הגירה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לא מדוייק. באירופה יש הרבה מאוד מהגרי עבודה ממזרח אירופה. חוץ מזה יגרשו אותם לא על בסיס דתי אלא על בסיס אשקרות הגירה.

מהגרי מזרח אירופה הם הפרנקים של האשכנזים באירופה.

רובם באים בתוקף של אזרחות פולנית למשל שמקנה להם כעת חופש תעסוקה מלא בכל מרחבי האימפריה של האיחוד האירופי, וזכותם דומה לזכות של צרפתי לעבוד בגרמניה למשל.

לכן אלה לא יגורשו , ואם יגורשו הם יהיו האחרונים ברשימה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא שי, הוא מדבר על מהגרים שדומים במראיהם החיצוני לאוכלוסיה אליה מהגרים, שהתרבות שלהם דומה (יחסית), שאינם מתבדלים מהסביבה...

אלה לא יגורשו, כל האחרים (נחש מי) - דווקא כן.

קבל חומר למחשבה: בשוויץ היה משאל עם בעניין בניית צריחי מסגדים והמצדדים בבניה נחלו שם נוק-אאוט. באופן מפתיע בסקרים מוקדמים נראה היה שתהיה תוצאה הפוכה.

אז מה קרה שם? להבנתי השוויצרים בתור ליברלים כלפי חוץ ולאומנים בתוך תוכם, פשוט שיקרו בסקרים "כי לא נעים להחזיק בדיעות לאומניות", ברגע האמת הם הצביעו בדיוק לפי הרגשתם.

צריך להגיע המנהיג הכריזמטי שידליק את התבערה ויהפוך את הלאומנות ללגיטימית ואז להערכתי המוסלמים יבינו טוב-טוב מי בעל הבית שלהם ואיך קרתה שואה באירופה.

ההסטוריה בשינוים המתבקשים תחזור, זו רק שאלה של זמן.

פורסם

נוסטרדמוס, שדרך אגב חזה את 2 מלחמות העולם וחזה בצורה מאוד קרובה את השם של היטלר, חזה שמלחמת העולם השלישית תתחיל בערך ב2012 והיא תתחיל מהמזרח התיכון.

ועכשיו לדעתי.

מלחמת העולם השלישית, אין ממנה מנוס. אוכלוסיית העולם גודלת בקצב מטורף, אורך החיים גודל והמשאבים הולכים ונגמרים.

השאלה היא סוג המלחמה. מלחמת דת או מלחמה על משאבים.

אם היא אכן תהיה מלחמת דת, אז היא תתחיל בגלל האיסלם, אם זה בגלל העויינות במזרח התיכון או ממקור אחר.

אם זאת תהיה מלחמה על בסיס משאבים/כלכלה, אז רוב הסיכויים שסין תהיה אחת הגורמים לה.

פורסם

מלחמת עולם שלישית היא רק עניין של זמן.

לא רחוק היום שווירוס מודל T יברח מתאגיד אמברלה, ויהפוך עיר אמריקאית גדולה לזומבים בתוך מספר שעות.

האמריקאים, כמובן, ייבהלו שאינם מצליחים לעצור את הנגיף, וישלחו טיל בליסטי טאקטי מדוייק עם ראש גרעיני ל"טיפול" בבעייה, מה שנקרא דומני "אדמה חרוכה". הרוסים יזהו את השיגור ע"י ה"ספוטניק" שלהם, יחשבו בטעות שזה מכוון אליהם, וישגרו את שלהם.

בו בזמן, מערכת "כיפת ברזל" (פעילה החל מ-2012, להזכירכם...) תזהה את השיגורים, תיקח שליטה על מערכות הצבא ותזניק את מבצע "שמשון" לפעולה. כמו כן כל הרובוטים שיושבים בהאנגרים של הפיתוח אמצעי לחימה יתעוררו.

ובואו לא נשכח את המוטציות שייווצרו מהקרינה.

הקיצר. אז מה היה לנו?

זומבים. רובוטים. ניצולים. מחשבים. מוטציות.

כולם מנסים להרוג אחד את השני.

משהו הזוי בין "S.T.A.L.K.E.R", "FALLOUT" וסופר מריו.

אני צריך להפסיק לנשום את אוויר המפרץ.

אישית אני מחכה ומקווה שאזכה לראות את ה"ZOMBIE APPOCALIPS" עוד בימי חיי, כשאני עוד מסוגל לצוד אותם.

ואם נשים את זה בצד לרגע,

אני בהחלט מאמין שתהיה מלח"מע III. פשוט כי אין סיבה מדוע שלא תהיה, מול מאות סיבות של למה כן תהיה.

אלא אם כן העולם יגיע לאמת אחת כואבת: החלוקה לדתות הורגת את כדור הארץ ואת תושביו. בלי דתות, אין מלחמות. בגדול. לכל כלל יש יוצאים מן הכלל, כמו מלחמות על משאבים, אבל זה יגיע רק בשלב הרבה יותר מאוחר, בפלאנטה רחוקה רחוקה, כשהאימפרייה תחסום את נתיבי הסחר לטאטואין.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אתה באמת מאמין במה שכתבת.

במלחמת יום הכיפורים גם ארה"ב וגם ברית המועצות העמידו את צבאותיהם בכוננות גבוהה. רוסיה התחילה.

מיד בא הלחץ האמריקאי וישראל קפאה על מקומה, אחרת הארמיה השלישית הייתה נכחדת ולא היינו נעצרים בק"מ ה 101 וגם לא 40 ק"מ מדמשק.

אנחנו בורג קטנטן במערכת השיקולים הגלובלית.

בכל ספריו המצויינים של קלנסי בסוף הכל מסתדר. משהו השתנה בספרו זה?

במלחמת יוה"כ ישראל היתה היחידה עם אטום באיזור. ניתן היה "לתפוס אותה שלא תרביץ" בתמורה לממתקים.

היום כבר לא.

זה כל ההבדל.

שים לב לתגובות רוסיה לנסיון של האמריקאים להציב טילי הגנה בפולין מפני איראן.

ומה בפקיסטן/צ קוריאה/סין? מי מפקח עליהם?

העולם השתנה מאז 1973. אפילו מאז 1991.

היום כל פושטק יכול להכניס פצצה גרעינית למזוודה-לזרוק ולברוח.

אגב קלנסי - גם מלחמת העולם הראשונה/שניה הסתדרה בסוף. השאלה מה המחיר.

ואם תקרא את הספר "חוב של כבוד" - תראה שלא תמיד הכל מסתדר..

פורסם
במלחמת יוה"כ ישראל היתה היחידה עם אטום באיזור. ניתן היה "לתפוס אותה שלא תרביץ" בתמורה לממתקים.

היום כבר לא.

זה כל ההבדל.

שים לב לתגובות רוסיה לנסיון של האמריקאים להציב טילי הגנה בפולין מפני איראן.

ומה בפקיסטן/צ קוריאה/סין? מי מפקח עליהם?

העולם השתנה מאז 1973. אפילו מאז 1991.

היום כל פושטק יכול להכניס פצצה גרעינית למזוודה-לזרוק ולברוח.

לי לפחות לא ברור מה רצית להגיד במשפט המוכחל.

מה מדובר ברימון או במטען חבלה או מה? לגבי המשפט המואדם.

לי אין אומדן איך נראית הפצצה ומה משקלה . לך יש?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה,

אתה לא רואה סרטים? רואים שם איך מעבירים מטען גרעיני בתיק גב.

עכשיו תגיד שסרטים זה לא מציאות ועל זה אענה לך שבמקרים רבים, סרטים יוצרים מציאות. הרבה פעמים מה שהיום דמיון בסרט, מחר יהפוך למציאות באחד מאירגוני הביון.

ולעצם העניין - השאלה שלך סיקרנה אותי וגיגלתי.

אומנם מאז עברו שנות דור ואף יותר, אבל זה בכל זאת נותן לך דוגמה לגודל ומשקל. מאז רק השתכללו והתמזערו דברים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
האם בדור הקרוב היא בוא תבוא בגלל ההגירה המוסלמית האירופאית? אני מודע גם להגירות בתוך אירופה, בעיקר מהגוש המזרחי לשעבר, אבל כיום יש שכונות שלמות בערי מרכז באירופה שהרוב בהן הוא מוסלמי.

אני חושב שהגירת האיסלם לאירופה תתחיל את הגהינום לפני כל אלה.

תכלס: מה יהיה עם האיסלם הגואה באירופה - לדעתכם? דעתו האישית של כל אחד מכם.

אבל אני שואל מה יהיה לדעתכם באירופה בענין האיסלם?

אתה יכול להסביר לי למה אתה חושב שהמצב עם מוסלמי אירופה כ"כ נפיץ שיגרום למלחמת עולם שלישית?

שכונות שלמות של מוסלמים שמבדלים את עצמם מהחברה האירופאית?

איפה הנפיצות כאן?

... על ברוקלין שמעת?:roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אלא אם כן העולם יגיע לאמת אחת כואבת: החלוקה לדתות הורגת את כדור הארץ ואת תושביו. בלי דתות, אין מלחמות. בגדול. לכל כלל יש יוצאים מן הכלל, כמו מלחמות על משאבים, אבל זה יגיע רק בשלב הרבה יותר מאוחר, בפלאנטה רחוקה רחוקה, כשהאימפרייה תחסום את נתיבי הסחר לטאטואין.

מצטער להתפרץ לדיון סוער, אך לא יכולתי להמשיך לראות מהצד.

ערב טוב ברווז.

אהבתי את תגובתך בהתחלה, היא מאוד בידרה אותי, אך לקראת הסוף התקלקלה:

לאתאיסטים, הכי קל להצדיק את חוסר האמונה שלהם באל ע"י 2 עובדות שהם קבעו-

1. לא ניתן לראות או להרגיש את האל, ובכלל, אין שום הוכחה ממשית לקיומו.

2. בלי דת, אין מלחמות. דת היא סיבה למלחמה.

על הסעיף הראשון לא אתווכח איתך, אמונה זה משהו שבוחרים אם להאמין בו או לא. אין גם הוכחה ממשית למושג תקווה, או אהבה.

אבל זה לא העניין, ולא נכנס לזה עכשיו.

הסעיף השני הוא הבעיתי, בעיקר משום שלעניות דעתי, הוא איננו נכון:

להלן כמה עובדות- מלחמת העולם השנייה הייתה בעיקר על רקע גזענות, ותורת הגזע בכלל. בלי שום קשר לדת, פשוט גזע.

קשה לי להאמין שמלחמת ארה"ב ועיראק פרצה על רקע דת, לפי דעתי עקב מאבק על המשאבים בעיראק ועוד סיבות כאלה ואחרות.

העוינות בין הפלסטינים ליהודים נובעת מהאמונה שלהם שמדינתנו שייכת להם, רקע מדיני.

המלחמה הקרה בין ארה"ב לרוסיה לא הייתה קשורה בשום צורה או אופן לדת.

לסיכום, לפי דעתי, מלחמות על רקע דת היו בימי הביניים, כאשר הדת הייתה מרכז החיים. נכון להיום, בזמן המודרני, הדת היא בחירה (כמה שזה אבסורדי במדינה יהודית) וכבר אינה תופסת חלק משמעותי בחיי רוב האזרחים.

נכון, אצל המוסלמים עניין הדת הרבה יותר משמעותי מאצל היהודים או הנוצרים, אך עדיין, גם אם הדת פתאום לפתע תיעלם, תמיד תישאר הלאומיות, הגזענות, הקרב על המשאבים והטריטוריה ועל השליטה בעולם.

מקווה שלא תתפוס אותי בדקויות, ותבין את הרעיון הכללי של תגובתי.

נב, זומבים כנראה באמת קיימים.

Honda civic EJ6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...