Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

YNET נמאסתם.

שרגאמן
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון התחילו להגזים עם הפירסומים באתר.

עכשיו השטות החדשה היא פרסומת שמזיזה לך את המסך הצידה ואז צריך לגלול הצידה חזרה.

הפרסום הכפוי הזה לא נדחף לך לעיניים כמו שעד עכשיו הבאנר העליון נטען בשלב מסויים שמקפיץ לך את הדף למטה, אלא ממש לא נותן לך לראות את האתר וכמעט כל לחיצה באזור הX מובילה אותך שוב לפירסום.

עברתי לNRG, מנוולים.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מצליח להסיכר מתי פעם אחרונה ביקרתי באתר הזה או באתר חדשות בכלל.

יש חיים גם בלי אתרי חדשות :wink:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
אני לא מצליח להסיכר מתי פעם אחרונה ביקרתי באתר הזה או באתר חדשות בכלל.

יש חיים גם בלי אתרי חדשות :wink:

:mm_yeah::mm_yeah::hihi:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

דווקא אני לא רואה חדשות בטלוויזיה ולא קורא עיתונים בזמן האחרון ככה שמדי פעם אני נכנס לאתרי חדשות.

נ.ב

ולמה?

פשוט נמאס כבר לראות שהכותרות שבעיתון הופכות להיות החדשות של הלילה במקום האירוע המדובר שניתנה לו הכותרת, החדשות עצמן הופכות להיות החדשות...

כרגע זה תחרות מי קיבל את הכותרת היותר גדולה ולפי זה פותחים את החדשות בערב, אז עדיף כבר פשוט לראות באינטרנט מדי פעם. מרתק אותי ממש... שביבי קיבל כותרת במדור ימי הולדת לילדים , ולבני קיבלה כותרת במדור לחיפוש דרכים, וברק בכלל מככב במדור חסמו אותי בפורום מטכ"ל: איך להתחפש לעובדת זרה .

נ.נ.ב

אגב חדשות בטלוויזיה ובעיתון ובכלל, "גורם בכיר מוסר כי"

היום כל החדשות מורכבות מ"מקור בכיר מוסר לי" עם קריצה שהיא לא במקום.

אם מישהו מדבר בכובע שלו כבכיר, שיעשה את זה בגלוי, כדי שנדע מי "בכירים" מאחורי ההצהרות שבדרך כלל הן מאוד פיקנטיות.

היום כל אחד יכול להיקרא מקור בכיר, והעיתונאי משחרר אמירות שמה אכפת לו לפרסם בשביל רייטינג, כי חל עליו חופש הדיבור והעיתונאות, כביכול. רק שלדעתי אותו חופש דיבור והאחריות שמוטלת בגלל חופש העיתונאות (שהרי מול הזכות עומדת חובה, במקום מתוקן) זה גם למנוע מאורגן לדבר בשם הגוף, שאין לו סמכות לעשות את זה (כמו גורם בכיר צה"ל, בכיר בממשלת ישראל, וכל אדם פרטי אחר שמדבר בשם אחר בלי להזהות ותוך ניצול ציני של החיסיון, כאשר העיתונאי פועל למטרות רייטינג).

והכי מאכזב זה שנותנים לזה יד בכל כלי התקשורת בגלל התחרות, שלא להגיע למצב שלהם יש מקור בכיר ולנו אין, אחר כך זה מפריע למכור שטחי פירסום, שדוחפים לך הצידה את המסך, כדי להכריח אותך לראות משהו.

עוד יגיע היום שבחדשות יופיע "מקור בכיר במשרד ראש הממשלה מוסר כי ישראל מכריזה מלחמה", ואנחנו נאכל אותה.

פורסם
מסכים איתך, הפרסום שלהם נהיה לאחרונה כה אגרסיבי שאפילו תוכנות הפילטרציה של פיירפוקס לא מצליחות לבלום את כולו.

אם תמצא אתר חדשות מוצלח יותר, ספר לי על זה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=331554

באיזה תוכנה אתה משתמש? אני נמצא עם Adblock Plus וכבר המון זמן שלא ראיתי פרסומות. במידה ואחת כן מופיעה אתה מסמן אותה בלחצן ימיני ויש שם סעיף של התוכנה שמציעה חסימת תמונה להבא.

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם

לא עד כמה שאני יודע. אבל למה שלא תעבור לפיירפוקס? זאת התוכנה הראשונה שאני מוריד אחרי פירמוט באופן קבוע. אני מקבל חום מחדש בכל פעם שאני מפעיל את הIE.

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

פורסם

אני חושב שהדרך הכי טובה להתמודד עם פישינג זה ערנות ותשומת לב לאתרים. כמובן שקיימות התראות בכל פעם שאתה נכנס\יוצא מאתר מאובטח וכו'. לדעתי הפיירפוקס גם מונע כניסות של כל מיני עוגיות וספיוורים שתואמו לIE בגלל שהוא הדפדפן הנפוץ ביותר.

ולפני שאני מתחיל להשמע כמו פרסומת של מוזילה, פשוט תוריד ותנסה. יש המון תוספים כמו auto pager, שפותח את הדף הבא כשאתה מסיים לקרוא אותו (לדוגמא בפורום, בגוגל, ודברים דומים)

IE TAB, שימושי למקרים שדף מסויים לא תומך בפיירפוקס אז בעזרת קליק ימני ו"הצג בIE TAB" פשוט נפתח לך אותו הדף באינטרנט אקספלורר הרגיל.

Adblock Plus שהמלצתי עליה, חובה בשביל להנות מגלישה ללא פרסומות, ההבדל עצום כשתתרגל.

זהו, יש עוד המון דברים מגניבים ונוחים שאני בטוח שכל אחד יסתדר איתם. בהצלחה.

פורסם

אצלי באופן קבוע מופעל FLASH BLOCK, בנוסף לADDBLOCK,

מזרז משמעותית את מהירות הגלישה.

אין אח ורע לאתרים הישראליים בכל הקשור לפרסומות ולפלאש,

זה משהו שאני לא מוצא בשום מקום אחר, אפילו באתרים מפוקפקים.

(לא יודע מה זה אתרים מפוקפקים, מישהו סיפר לי, שמעתי על זה)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האמת ששנים אני משתמש בפיירפוקס בכל מחשב (וגם נטסקייפ בזמנו למרות זמן ההורדה שהיה ארוך).

ועדיין התוספות האלו לדפדפן הן ממקור אמין, אבל הן "מעדכנות" את השרתים של המפיצים.

שנכנסתי לסרוויס בWINDOWS גיליתי כמה סרוויסים נחמדים של גוגל שהמטרה היא לעדכן את התוכנות גוגל שלך ולשלוח פרטים לאתר החברה.

פורסם

זה מעצבן? שאני רוצה לראות סרטון(עזבו שהכותרת סתם מנופחת) באורך 45 שניות,

אני בעצם רואה פרסומת 30 שנ' בהתחלה,אה ויש אחת נוספת בסוף. זה מעצבן.

את זה אפשר לעקוף/לחסום?

מנוע V6 בלי להתבייש.

• תוכן חדש...