Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

כללי - מצבר "גוסס"


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הסימנים המוקדמים לכך שמצבר עומד להגמר?

 

ובפרט:

האם זה יכול להשפיע על חויית הנהיגה - תחושה של "מנוע חלש"?

האם זה יכול לגרום לאוטו לפעמים לא להדלק בפעם הראשונה?

 

תודה, יעל

פורסם

מצבר גוסס לא אמור להשפיע על תחושת הכוח של הרכב, כיוון שמרגע ההתנעה הוא מפנה את תפקידו לחשמל המיוצר ע"י האלטרנטור באמצעות המנוע.

מצבר גוסס כן יכול להקשות על התנעת המכונית, אבל במרבית המקרים אם אין מספיק כוח להניע את הרכב בפעם הראשונה, גם לא יהיה בפעמים הבאות. מכאן, לפי מה שאת מתארת הבעיה היא לא בעיית מצבר (אם כי קל יחסית לבדוק את איכות הטעינה שלו ואת מצבו הכללי, אצל כל חשמלאי רכב).

 

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

×
×
  • תוכן חדש...