Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבר כמו שהיה קודם ואת החוט השחור חבר לגוף .

שלושת הצהובים באים מהאלטרנטור .

או לגוף או לסוויץ',שניהם נכונים.

לפני כן בדוק בין שלושת הצהובים לפני המיישר ווסת.

פורסם
הסליל באופנוע המדובר מגיע גם ל58- 70 וולט.

70 וולט Pick to Pick? כשאתה מודד עם סקופ או עם מודד? בכל מקרה, המשמעות היא שזהו מתח RMS של 20 וולט. מדוע האלטרנטור אמור בכלל להוציא מתח מטורף כזה?

פורסם

אלון דאי היה קצת בהלם שהאופנוע נוסע כבר חודש וחצי עם ווסת שמספק 19V וכלום לא נשרף,

אני הרי התחלתי לחפש פתרון לבעייה אחרת- שלוח השעונים שלי ניתק מעל סל"ד מסויים.

שמעתי מאלון סיפור מעניין על CBR שעלה באש בגלל טעינה של 16V ככה שאני ממש בר מזל שלא נשרף לי ה CDI או לוח השעונים.

הוחלף ווסת והבעייה נפתרה.

צר לי שהמוסך המרכזי של הונדה לא השכיל לבדוק טעינה, רק מיהר להוציא הצעת מחיר מטורפת ע"ס 3000 שקל לפני מע"מ ועבודה על לוח שעונים שלא היה פותר את הבעייה, ציינו 21 ימי המתנה ללוח השעונים, דרשו 130 שקל על "דיאגנוזת מומחה".

כשהבעייה הייתה בווסת, ובדיקה מאוד פשוטה עלתה על זה.

ראו הוזהרתם "מהמומחים בחלוק הלבן המעוטר בכנף האדומה"!

תודה לכולם על הסיוע.

רכבו בזהירות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...