Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

12. (א) רואים התפטרותו של עובד כפיטורים לפי פיסקה (1) לסעיף 8 לחוק אם המרחק בין מקום מגוריו החדש לבין מקום מגוריו הקודם הוא 40 ק"מ לפחות, ומקום מגוריו החדש רחוק יותר ממקום עבודתו מאשר מקום מגוריו הקודם. המרחקים לענין תקנת משנה זו יחושבו לפי המרחק שבין ישובים כמובא בפרסומי מרחקי הדרך של מחלקת המדידות במשרד העבודה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
חבל שראיתי מאוחר מדי.

אבל לבנאדם הבא שמוצא את עצמו במצב כזה, רעיון מעניין:

תקים ועד עובדים.

דבר עם העמיתים שלך ותלה מודעות בסביבת העבודה.

לדעתי ברגע שהבוס של הבוס שלך ישמע שאתה מקים ועד הוא יפטר אותך תוך אולי 0.001 שניה. מקומות עבודה כאלו מאוד "אוהבים" ועדים.

בעקרון אסור לפטר עובד שמקים ועד עובדים (כמובן שבמקרה הזה הוא לא יתלונן על הפיטורים)

פורסם
טוב אז היום הייתה לי עוד "שיחה" נעימה. מראש כל המחלקה. הוא הבהיר לי שאם אני לא אתחיל באמת לעבוד (כי החלטתי להיות עובד גרוע עד שיפטרו אותי) אז אין להם בעיה לשחק איתי את המשחק, ולא לפטר אותי עד שאני אשבר, ושהוא מעדיף להמשיך לשלם לי משכורת ולהפסיד עלי כסף שאני לא עובד- רק לא לפתוח דלת לזה שגם אחרים ינסו להתחמק מתשלום הקנס.

בנוסף, הוא טען שהקנס הוא חוקי וכשר לחלוטין, שכן מדובר ב"דמי הכשרה" ולא בקנס.

הוא גם אמר שזה שבשיחת התפטרות הראשונה, למעשה אמרתי במפורש "אני רוצה להתפטר" והעובדה שאחרי זה אני לא מתפטר ואני פשוט הופך לעובד גרוע- גורם לזה שהוא יכול לפטר אותי ועדיין לדרוש את הקנס, כי כאילו התפטרתי מרצון. זה שבסוף דאגתי שהוא יפטר אותי זה כבר לא משנה. לא נראה לי שזה נכון חוקית מה שהוא אומר. אולי הגיונית, כן. אבל חוקית?

בקיצור, בסוף השיחה הוא אמר לי שאו שאני חוזר להיות עובד מן המניין, ולא סתם יושב על המחשב ועושה כאילו אני מוציא שיחות, או שאני מתפטר ומשלם את מלוא ה1800 ש"ח.

החלטתי שהעצבים שלי שווים יותר, ושלא בא לי להישאר שם, והתפטרתי.

העצבים שלך ?

עם עובדים כמוך מי צריך אוייבים.

מי שמשחק משחקים ישחקו איתו משחקים ומה שהמנהל אמר ליגיטימי בהחלט.

המוטו שלי: בהתחייבויות צריך לעמוד ואם לא עמדת, שלם את המחיר.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?

• תוכן חדש...