Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב ענייני עבודה (אזרחות זה יותר קשה מאיך שזה נראה...)

בעבודה שלי, שבה אני עובד כמעט חודשיים, היה לנו קורס הכשרה בתחילת העבודה, במשך שבוע.

חתמתי על התחייבות ל10 חודשים לעבוד שם, אחרת אני צריך להחזיר כביכול את עלות ההכשרה- 2000 ש"ח, כשבכל חודש הסכום יורד בהתאמה.

לפני כמה שבועות, החלטתי שהעבודה הזו היא לא בשבילי. ודיברתי עם כמה מחבריי לעבודה, שסיפרו (משמועות) שיש הרבה אנשים שמצליחים לעזוב בלי לשלם את הקנס הזה.

החטתי לנסות גם, ובשבוע שעבר הודעתי על התפטרותי. היום הייתה לי שיחת סיכום עם המנהלת הבכירה במקום, בה היא ניסתה לשכנע אותי קצת להישאר, שאלה למה אני עוזב, וכ'ו.

בקיצור מהשיחה יצא שהם לא מוכנים לוותר על הקנס הזה (נשאר כ1600 ש"ח כרגע) ואמרתי שאם הם מתעקשים על הקנס, אני מבטל את התפטרותי. יותר נכון שאני אחשוב על זה שנית, ואחזיר להם תשובהע לפני סוף השבוע.

עכשיו, מה אני יכול לעשות? חשבתי על אולי להישאר שם עד סוף החודש, ואז לתת מינימום אפשרי של משמרות עד ה10 לנובמבר, שזה מתי שאקבל את התלוש, ואז, ברגע שקיבלתי את התלוש ליד- להפסיק להגיע. ואז הם כביכול "יפטרו" אותי, אבל לא יהיה להם מאיפה להוריד לי את ה1600 ש"ח- כי כל מה שאני אעשה בכמה ימים האלה בנוב' זה כמה מאות שקלים- אז הם יקחו רק אותם.

השאלה שלי היא, האם יש להם משהו לעשות בנדון? הם יכולים לתבוע אותי? למשוך חזרה את המשכורת שלי? מה בדיוק האפשרויות שלי, אחרת?

ובבקשה אל תתחילו עם הטפות על כמה שזה לא מוסרי. זו החברה הכי רמאית בעולם, אני לא אפרסם את שמה כי יש מצב שזו הוצאת דיבה, אבל בעיקרון הם (אנחנו) עובדים על אנשים בעיניים ומוכרים להם אוויר. אז ממש לא מעניין אותי מוסריות מולם.

תודה,

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"נתתי את המילה שלי כמו גבר, איך אני יכול לבטל אותה עכשיו ולהתחמק מהעונש?" :roll:

2,000 זה שכר לימוד די זול. אני מציע שתשלם את הסכום

כדי להיזכר בעתיד לא להכניס ראש בריא למיטה חולה,

ולהתייעץ עם אנשים שבאמת מבינים

לפני שאתה חותם על משהו חשוד אך מסריח.

חוץ מזה (2) אני לא מאמין שלא היה לך שמץ של מושג למה אתה נכנס,

והדרישה להתחייבות+קנס היא איתות אזהרה בגודל קילומטר שמצטרף למחסום פסים משוריין.

אם החברה מוכרת אוויר, מדוע בחרת לעבוד בה? אפשר לחשוב שאין עבודות אחרות בארץ.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לאון- לא ולא. אפילו יותר גרוע. לפחות הם מספקים משהו.

הנס- החוזה נחתם לפני תחילת הקורס. לא היה לי מושג כמה זו רמאות. זו אחת הסיבות העיקריות בגללן אני עוזב. לא מספיק נעים לי לשקר לאנשים בטלפון.

ו2000 שקל זה לא מעט, לפחות בשבילי. אז כן, למרות שנתתי את המילה שלי כמו גבר-אני רוצה להתחמק מעונש. איך?

hagggg55 כתב:

פורסם

לפי מה שאתה מתאר יכולים לתבוע אותך, השאלה אם יהיה כדאי להם.

אם סיבת אי ההתאמה היא בגלל שמכריחים אותך לעשות עבודה שכוללת לרמות אנשים אתה יכול להסביר בכוח אדם בדיוק מה מפריע לך . אם הם רוצים להעסיק אותך אז שידעו שאתה מסביר לאנשים בעבור מה הם משלמים וכמה.

לא בצעקות הא?

פורסם

תתחיל מזה שתקרא את החוזה וכתב ההתחייבות טוב טוב טוב לפני שאתה נוקט צעד כלשהו.

אם אין לך אותם אז תדרוש לצלם עותק מהמעסיק.

ולפי זה תראה מה ניתן לעשות.

אני לדוג' חתום על כתב התחייבות שלא משנה מה (פרט לפשיטת רגל של המעסיק או תנאי הזוי אחר) אני צריך לפצות את המעסיק בסכום נאה יחסית.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

זהו אז זה בדיוק מה שאני מנסה להימנע ממנו, שרגאמן. אני לא רוצה להתחיל לעבוד גרוע בכוונה. אני רוצה שהם יבינו שזה לא ישתלם לא להם ולא לי. ושיוותרו כבר עכשיו על הכסף, ויתנו לי ללכת. זה מיותר.

hagggg55 כתב:

פורסם

אז אני מבין שהמעביד השני יהפוך להיות המעביד הראשון.:-D

האם על תקופת ההכשרה קיבלת שכר?

מה המשכורת שלך לחודש?

יש בידך אפשרות להעלות את ההסכם לכאן (מחק פרטים אישיים ) נוכל להבין על מה חתמת.

אם חברה א' גונבת /מרמה את לקוחותיה , ואתה מספר / כותב זאת זו לא הוצאת דיבה.

כמובן בתנאי שזה אמת.

יהיו תשובות נדע לתת תשובה יותר נבונה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שרגאמן- זהו שאיכשהו זה כן חוקי. אז אין מה לעשות להם במובן הזה.

כנראה שכן ישה. אם אני אצליח לצאת משם. אחרת הוא ישאר השני. כן קיבלתי. המשכורת היא 20.7 לשעה+בונוסים על מכירות, כאשר בשלושה חודשים הראשונים הם מתחייבים להשלים ל27 לשעה, אם לא הגעתי לזה לבד ממכירות.

המשכורת המלאה היחידה שקיבלתי הייתה על 3 שבועות, שכן הייתי בחו"ל באמצע, והייתה 3,200 ש"ח בערך.

אין לי את ההסכם. אם אני הולך למשאבי אנוש בחברה ומבקש העתק שלו- חייבים לתת לי?

hagggg55 כתב:

פורסם

אני לדוג' חתום על כתב התחייבות שלא משנה מה (פרט לפשיטת רגל של המעסיק או תנאי הזוי אחר) אני צריך לפצות את המעסיק בסכום נאה יחסית.

שיהיה בהצלחה.

אם הוא חתום על משהו כזה, מה זה יעזור שיקרא?

אגב, למה אתה חתמת על זה?

משכנתא זה קל

פורסם

תעבוד עד ה1 לחודש , ואז תצא ל10 ימי מחלה , ביינתים חפש עבודה תתחיל לעבוד , ושיורידו לך את הסכום מ10 ימי מחלה ויחפשו אותך

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אורן, כן חייבים.

זה חוזה עבודה שאתה חתום עליו.

Fitch

שיקרא כדי להבין בידיוק איפה הוא עומד ומה הוא יכול לעשות, כל כתב התחייבות שונה ואני לא מכיר מקומות שמחתימים על כתבים דרקוניים כמו שלי.

אני חתמתי, כי התנאים בעבודה מספקים אותי, אני רואה את עצמי ממשיך לעבוד במקום הרבה אחרי תום ההתחייבות.

וחתמתי מתוך הבנה שההכשרה שמספקים לי כתנאי לתחילת עבודה שווה פי 2 בערך מהסכום שהתחייבתי לשלם במידה ואני מפר את כתב ההתחייבות.

אהההה, והכי חשוב אני לא מקבל משכורת בעבור מכירת שקרים לאנשים.. :-)

אורן, בידידות, כן?

פורסם

אורן

תדאג לקבל את חוזה העבודה ואת כתב ההתחייבות .

חייבים לתת לא, אבל בגישה חיובית , ייתנו.

ואז נקרא ונבין על מה אתה חתום.

ואז נדע מה עליך לעשות וכיצד.

ובינתיים אל תתאמץ לרמות, סליחה למכור יותר מדי.

פיטץ'

אולי בהסכם כתוב שההתחייבות בתוקף רק אם הוא מתפטר ולא כשהוא מפוטר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אוקיי. אז ביום חמישי אודיע לו שאני ממשיך לעבוד. וביום ראשון כבר אבקש את החוזה.

ישה, לגבי החלק האחרון בהודעתך- נכון. רק אם אני מתפטר אני צריך לשלם. הבעיה שהם לא כל כך ממהרים לפטר אנשים. כי העסק הזה הוא כל כך רווחי, שגם אם אני מוכר מכירה אחת בחודש- כיסיתי את כל המשכורת שלי בערך, ועדיין השארתי אותם עם רווח.

hagggg55 כתב:

• תוכן חדש...