Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת חדשה 3 WAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם היה לי זמן לנשום הייתי מרים טלפון לאחד העובדים של מורל או למפעל עצמו, או לניפון, ושואל.

אבל נראה לי שזה יהיה מיותר, מורל לא טורחים לעדכן את האתר במיידית, כמו שקרה עם המקסימו, שבחור בא ואומר שהוא קנה מורל מקסימו ורק אחרי כמה שבועות האתר עודכן.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

העיקר שאתה מרוצה הכי חשוב ולא משנה אם מורל באמת יצרה את השילוב הזה או שזה סתם קומבינה.

ואם יצא לך להגיע למפגש צפון הקרוב כדי שנוכל להתרשם אני ישמח.

שבוע טוב.

פורסם

זה נכון אפי 4*4 מקום מכובד ואמין , יחיאל שם בחור מאוד מקצועי ומתי יהיה המפגש ואיפה?

HU-kdc 6047 kenwood , Morel 3way , AMP-Kicker zx650.4 ,MONO-AUDISON LRX 1.1K Sub- ROCKFORD-P3122D

פורסם

יש לי תחושת דה-ז'וו.

לפני זמן מה פירסמתי את האשכול הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=344620

בנוגע להצלבת טוויטרים של דוטק עם וופרים של טמפו , ולהיפך (הטוויטרים של הטמפו לדוטק..) והתגובה היתה בו "למה לקלקל..."

אז אני רואה שלא הייתי רחוק מהמציאות .

אמנם כאן יש מיד שבא בין הטוויטר לוופר , אבל הכיוון היה נכון .. בין אם באמת מדובר בgenuine morel set או שילוב שלא ממורל החליט עליו. כך או כך אם זה נישמע טוב למה לא?

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם
יש מפגש ביום שישי הקרוב ביער לייד קריית גת.

הבחור מהצפון ממש קשה לי להאמין שיגיע לקרית גת.

shonik מפגשי הצפון נערכים 1 לחודש לפעמים פחות מחודש "במרכז נשר טל חנן" ליד השופר סל ביג בחניה מאחור,היה אחד שישי שעבר היה ממש אחלה הרבה אנשים.

תיהיה ערני בפורום אתה תראה את זה כאן למעלה איפה שהמודעות הדביקות.

פורסם

סבבה נהיה ערניים :wink:

יש לי גם שאלה קטנה לגבי חיתוכים....

סאב אמור להיות 80HZ בסלופ -6BD -12DB TU -24 DB ?

והקומפוננט איזה חיתוך צריך להיות?

HU-kdc 6047 kenwood , Morel 3way , AMP-Kicker zx650.4 ,MONO-AUDISON LRX 1.1K Sub- ROCKFORD-P3122D

פורסם

מוראל אכן ייצרו רמקולים למקרום

אני אישית שיווקתי מקרום בארץ לפני כ 10-12 שנים (כשמקרום היו בקצה היותר איכותי של הסאונד בעולם) ואכן מכרנו סטים שיוצרו בארץ והגיעו (למרבה הצחוק) חזרה אליי מבלגיה

לגבי אפי 4X4 אני מניח בסבירות הגבוהה ביותר האפשרית שהם לא יעשו שום קומבינה

אנשים טובים וישרים

אפי עצמו יופי של בחור אני מכירו אישית ובודאי שהוא וקומבינה רחוקים שנות אור

סביר יותר להניח שלמוראל היו (מישהוא פה אמר 100 אז אני זורם) 100 זוגות של טוויטרים לצורך העיניין על המדף והם יצרו יש מאין ובנו תזה שיווקית ל 100 סטים ספיישל אדישן

ואכן איך שלא תהפכו את זה זה "ספיישל אדישן"

דרור

פורסם

השאלה היא באיזה סלופ מבחינת הDB FH KH Cיו יש

-6

-12

-24

כל זה במינוס כמובן

ועוד משהו DTA

זה מרחק בין רמקול למרכז הבמה נכון?

למדוד כאילו במטר ולכוון?

פורסם

מצטער על ההתפרצות לדלת פתוחה אבל אני לא מבין את הפוסטים האחרונים

חיתוכים וכיוונים עושים לפי שמיעה אידיווידואלית ולא לפי ספר חוקים

תוך התחשבות בסוג המוסיקה העיקרי שבעל הרכב שומע

דרור

• תוכן חדש...