Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

אני צריכה לרכוש דיו חדש למדפסת, וביצעתי סקר שוק קטן.

דיו מקורי (שחור) מרשת אופיס דיפו עולה 159 ש"ח.

ניתן להדפיס עימו כ 500 עמודים.

דיו חליפי מרשת דיו סנטר עולה 88 ש"ח.

ניתן להדפיס עימו כ 600 עמודים.

מה מומלץ לרכוש?

תודה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני רכשתי לפני שנה בדיוק, 2 מחסניות אחת שחורה ואחת צבע, הדפסתי איתן שנה שלמה , והדפסתי המון!

רכשתי 2 תחליפיות במחיר של 150 לזוג ,במקום 300 לזוג מקוריות.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

במידה ומדובר באותו מספר, לא ייתכן כי דיו לא מקורי יכיל יותר עמודים מדיו מקורי.

תשאלי עשרה אנשים את השאלה ותקבלי תשעה אנשים שישמחו להמליץ לך על דיו ממוחזר/לא מקורי ותמיד יהיה האדם העשירי שיגיד לך שדיו לא מקורי הרס לו את המדפסת.

כאחד שעסק בנושא עד לאחרונה, ההמלצה שלי תלוייה בשווי המדפסת, במידה והיא זולה - הדיו הלא מקורי ובמידה והיא לא זולה - הדיו המקורי.

לא ציינת איזו חברה המדפסת. עד לא מזמן, כל מדפסות BROTHER היו מאוד רגישות לדיו לא מקורי.

נ.ב

תמיד, אבל תמיד עדיף לעבור ללייזר :).

פורסם

אני משתמשת במדפסת "ענתיקה" HP 840 C.

אני חוששת מהפתגם: "מה שעולה זול בסופו של דבר עולה יותר".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זו מדפסת פשוטה, נכון?

במקרה כזה, עדיף לקנות לא מקוריים.

במידה וחס וחלילה, המדפסת מחזירה את נשמתה לבורא, ניתן למצוא דגם חדש 1663 במחיר 149 ש"ח בלבד, כך שזה לא נורא.

נ.ב

במאתיים ש"ח, ניתן למצוא מכונות משולבות עם סורק ומכונת צילום.

פורסם

לא ציינת איזו חברה המדפסת. עד לא מזמן, כל מדפסות BROTHER היו מאוד רגישות לדיו לא מקורי.

יש לי BROTHER 135C שכבר 3 שנים ניזונה בהנאה מדיו חלופי. דיו חלופי בא באיכויות שונות - פה אני אמליץ על המוצרים שמשווקת officer.co.il. כמובן שאין לי שום קשר אליהם חוץ מהיותי לקוח מרוצה שלהם :-P.

:turn-l:
פורסם

בדיו של HP אין כל סיכון למדפסת בשימוש בדיו חליפי כי המילוי מגיע יחד עם ראש ההדפסה.במדפסות כמו בראדר קאנון וכו' יש יותר סיכון כי המילוי מגיע בנפרד ואז אם הדיו באכות ירודה הוא עלול להתייבש בתוך הראש ולגרום לנזק.

פורסם
במידה ומדובר באותו מספר, לא ייתכן כי דיו לא מקורי יכיל יותר עמודים מדיו מקורי.

תשאלי עשרה אנשים את השאלה ותקבלי תשעה אנשים שישמחו להמליץ לך על דיו ממוחזר/לא מקורי ותמיד יהיה האדם העשירי שיגיד לך שדיו לא מקורי הרס לו את המדפסת.

כאחד שעסק בנושא עד לאחרונה, ההמלצה שלי תלוייה בשווי המדפסת, במידה והיא זולה - הדיו הלא מקורי ובמידה והיא לא זולה - הדיו המקורי.

נ.ב

תמיד, אבל תמיד עדיף לעבור ללייזר :).

למזלי אני האדם העשירי :cry:

(HP J5783ׂ )

פורסם

אפשר וכדאי להשתמש בדיו תחליפי. החסכון משמעותי.

חיפוש קטן ברשת יתן לך המלצות על ספקים לדיו טובים יותר וטובים פחות.

קשה לי להמליץ על מישהו - כי זה משתנה כל פעם. יש כאלו שמורידים איכות, יש שמעלים.

במקרה הכי גרוע - מדפסת איכותית סבירה (לדוגמה קנון 320 עם סורק ופקס שחברה קנתה לפני חודש) עולה כ-300 ש"ח, אז הנזק לא משמעותי.

אה, גם לי יש ברדר (425) שעובדת (אבל לא בכמויות גדולות) יותר מ-5 שנים עם דיו חלופי בלי שום בעיה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

840 אמורה לחיות בשקט עם דיו חליפי איכותי.

דגמים מאוחרים יותר, בעיקר המשולבים למיניהם, רגישים לכך הרבה יותר.

בדקי אם לבית העסק יש אחריות על המחסנית במידה והיא לא תעבוד עם המדפסת.

אני זוכר של-DMO היה פעם דבר כזה.

פורסם

הבעיה עם דיו חלופי היא שבאלו הזולים ההדפסה דוהה ונעלמת בזמן קצר יחסית.

קשה להצביע על דגם מסוים בעייתי כי לדעתי החברות האלו פשוט ממלאות את הדיו בכל פעם עם מותג אחר.

צריך לקחת את זה בחשבון.

פורסם

מחיר של דיו המקורי הוא כזה, שבאותו מחיר כבר אפשר לקנות מדפסת חדשה.

לאחר מספר שנים של בעיות מדפסות דיו שונות, היגעתי למסכנה שיותר כלכלי לקנות לייזר. מדפסות דיו שהיו לי, כולן אם ראש המוקרי, בשלב מסויים הראש תמיד נסתם אם לא משתמשים זמן מסויים. מעבר לזה, הדפסה על דפים רגילים לא משהו, הצבע חודר את הדף והדף מתעוות. מאז לייזר אין בעייה והאיכות הרבה יותר טובה, במיוחד בכל מה שקשור לטקסט - האותיות ברורות עם קצוות ישרות.

מדפסת לייזר עם טונר שמספיק ל-2,000 דף עולה כ-400 ש"ח.

נכון להיום, אני לא רואה שום הצדקה כלכלית לקנות מדפסת דיו. גם לייזר צבעוני כבר לא כ"כ יקר. יש לי XEROX לייזר צבעונית וההדפסה מאוד יפה, התמונות יוצאות מבריקות על נייר רגיל. אחרי שנים שסבלתי עם מדפסות הזרקת דיו שמחיר הקנייה שלהן נמוך, החלטתי ללכת על אמינות.

בכל אופן, אם מישהו בכל זאת רוצה מדפסת דיו, אמליץ לפחות לא לקנות EPSON.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני משתמשת במדפסת "ענתיקה" HP 840 C.

אני חוששת מהפתגם: "מה שעולה זול בסופו של דבר עולה יותר".

ל'

אתמול זרקתי לפח את ה 815C שלי (בת 12) שהיא האחות הקטנה של ה 840.

זאת מדפסת טובה.

היה לי המון נסיון עם ראשים תחליפים.

אף אחד מהם לא נתן את האיכות הנדרשת.

רובם "נסתמו" מהר מאוד.

אומנם המקוריים נורא יקרים אבל עובדים הרבה יותר טוב.

הראשים האלו הופכים להיות יותר ויותר נדירים ומחירם רק עולה.

אני ממליץ לעבור הלאה בחיים למדפסת חדשה, מהירה ואם אין צורך בצבע ליזר.

אני "השתגעתי" וקניתי את ה ALL IN ONE הכי יקרה של קנון, בתקווה שהיא תחזיק לי עוד 12 שנה.

אגב בקנון בניגוד ל HP לכל צבע יש ראש נפרד מה שמוזיל את העלויות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

גם אני חושב שאין שום סיבה לקנות דיו מקורי, גם אם אולי הוא טוב יותר - כי המחיר פשוט לא הגיוני.

במדפסתי הקודמת (שמתה בגלל סופת ברקים) גמרתי לפחות שלושה סטים של דיו תחליפי ללא בעיות. אילו הייתי קונה מקורי היה עולה לי הרבה יותר ממדפסת חדשה, אז איפה פה הסיכון?

לגבי האפשרות שהדיו התחליפי ידפיס יותר מהמקורי - יתכן בהחלט. כמו במיכל דלק, ה"מלא" הוא בקירוב בלבד. כמו כן לא חייבים למלא עד הסוף - לפעמים הדיו שבא עם מדפסת חדשה הוא רק חצי מלא!

גם אני ממליץ לקנות מדפסת עם 4 ראשי דיו ולא אחד או שניים. אני קונה מדפסות של BROTHER בגלל סיבה זו וכן כי ראשי הדיו הם גדולים וזולים. לא שמתי לב להבדל משמעותי באיכות בין היצרנים השונים.

דני

פורסם

אצל BROTHER, עד לא מזמן, היה קאץ' לא נחמד, שאם נגמר לך אחד הצבעים, אתה לא יכול להמשיך להדפיס כלל, עד שאתה משלים את אותו הצבע החסר.

אני באמת לא מבין אנשים שעדיין מחפשים מדפסות דיו. כפי שנכתב כאן, האיכות צבע של לייזר ממש לא יורדת מהאיכות של מדפסת דיו, גם לא של תמונות (!).

נ.ב

עזבו לרגע את יתרון החסכונות...

במדפסת לייזר הטונר הוא מאבקה, ז"א, בניגוד לדיו, הצבע לא מתייבש - לפי דעתי, היתרון פה הוא עצום.

• תוכן חדש...