Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למזלי אני האדם העשירי :cry:

(HP J5783ׂ )

בדיוק השבוע זרקתי את המדפסת של ההורים שלי לפח לאחר שנהרסה משימוש בדיו לא מקורי.

היא לא נהרסה מבחינה מכאנית אלא מבחינה תוכנתית. להערכתי המניפולציות שעושים לראשים הממוחזרים (בHP יש מגעים ואלקטרוניקה על כל ראש) לא היו מוצלחות בקיט הנרכש.

ליטל, אני במקומך הייתי שומר היטב על המדפסת.

אלו מאחרונות המדפסות שיש בראשים שלהן כמות הגיונית של דיו (סדר גודל 50 מ"ל)

במדפסות החדשות אנחנו מדברים על 4 מ"ל לראש ביום טוב וזה לא הופך אותם ליותר זולים !

אני מחזיק בבית 940C במקביל למדפסת לייזר קטנה של HP שהדפיסה כבר כ20 אלף דף.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני "השתגעתי" וקניתי את ה ALL IN ONE הכי יקרה של קנון, בתקווה שהיא תחזיק לי עוד 12 שנה.

אגב בקנון בניגוד ל HP לכל צבע יש ראש נפרד מה שמוזיל את העלויות.

לפי ניסיון שלי צבעים נפרדים מייקרים את העלויות. היה לי כבר EPSON. מעבר לזה, גם במדפסת לייזר הצבעונית שלי הצבעים נגמרים בערך באותו קצב. לכן אין משמעות מיוחדת לראשים נפרדים.

יחד עם זאת יש לי גם מכשיר משולב של CANON, דגם עם ראש אחד לצבעים ונפרד לשחור. הצבעים נגמרים מהר מאוד ובנקודה הזאת נשברתי ועברתי ללייזר. כבר קרוב לשנתיים אני עם הטונרים המקוריים והמכשיר המשולב משמש כסורק.

בינתיים ב-CANON הראשים נסתמו אצלי רק פעם אחת. הבעייה שלכל צבע יש בסביבות 4 מילי ליטר וזה נגמר נורא מהר, כאשר המחיר קרוב מאוד למחיר המדפסת.

במילים אחרות. נכון להיום אני לא רואה שום סיבה לקנות מדפסת דיו, אלא אם כן אתם מדפיסים פוטו על נייר מיוחד.

מחיר קנייה אומנם יותר נמוך, אבל האחזקה יקרה מידי לטעמי. כל חודשיים הייתי צריך ראשים חדשים ואני מדפיס ממש מאט.

ד"א, יש לי ניסיון רע גם עם HP. מכשיר משולב שלהם שכולל בתוכו פקס ומכונת צילום, ראשים נסתמים מאוד מהר ואחרי זה הולך חצי מיכל צבע לניקוי. מנגנון ניקוי לא עוזר, אבל מצאתי שיטה: לצלם דף שחור (בהתחלה יוצא 5~6 מחזורים לבן ועם מספר פסים, עד שהסתימה נפתחת).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...