Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ סיאט איביזה FR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שילמנו מקדמה 1000 שקל בשביל לשמור את הרכב ? זה נחשב לחוזה? הם בכלל יכולים להפר את זה? סיכמנו על 19 יום.

לדעתי הוא לא רוצה למכור לנו בסוף לכן הוא אמר את מה שאמר .

רוצה ייעוץ משפטי? פנה לעו"ד או לאגודה להגנת הצרכן. אני כאן בתור חובב רכב.

מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

תהיה רגוע,

מהכרות שלי עם אופיר אז הוא האחרון שידחוף לך משהו ליד וגם יעבוד עלייך !,

ברור שהוא ילחיץ אותך וזאת כי היה 3 ימי מרתון שבהם היו מחירים פצצות לרכבים ולכן היה חבל לפספס.

נ.ב

אין רכב הדגמה מדגם אפ אר אלא רק את הבוקהנגרה -קופרה.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אוקי את ההזמנה ביטלנו אבל אני רוצה לציין את המאמץ של הסוכנים בסיאט לתת לי את המחיר הטוב ביותר , ובמיוחד אני רוצה לציין את אופיר שבאמת השתדל וניסה לעזור .

את ההזמנה לא הייתי צריך לפרסם , רק בחוזה קראתי את זה , בכל מקרה כרגע נברר אופציות אחרות:-)

פורסם

אני לא מבין

אם אתה רוצה את האוטו מה הבעייה

עדיף לך לחכות לרכבים שמגיעים עוד חודש

הם מודל אחר, עם ניהול אחר, בלוטוט מובנה עם חיבור יואסבי ובקרת שיוט.

אם הבעיה היא שלא תקבל את ההנחה, דבר איתי, אני אדאג שתקבל את מה שאתה זכאי לו, אחרת אני אבטל את ההזמנה של הקופרה שלי.

אין סיבה שלא תהנה מהאוטו שאתה רוצה.

פורסם

מי אמר שהרכבים מהמבצע האחרון יגיעו עם בלוטוס מובנה וניהול מנוע שונה ? אפשר להוכיח את מה שכתבת ?

סוכני סיאט משטים בלקוחות שלהם והם חסרי הגינות בסיסית, ובשלב זה הייתי ממליץ לחברים להתרחק מסוכנויות סיאט מניסיוני האישי נכון לרגע זה.

פורסם

מה המחיר ללקוחות אורנג'?

לאיזה רמת גימור ונפח?

לדעתי הA1 נראית מצויין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

העניין הוא שישבתי אתמול באאודי A1 וממש נדלקתי עליה , והמחיר דיי אטרקטיבי וקורץ ללקוחות אורנג'.

מסכים איתך. אפילו המראה נראה מיוחד. אבל רכב ספורטיבי הוא לא. וגם האבזור לא מתקרב לשל האיביזה.

אתה את הFR קיבלת באותו המחיר של ה A1. עם 30 סוסים יותר, טוין טורבו, בקרת אקלים, שיוט, ועוד שלל תוספות שאין בA1.

מה שכן, אם חשוב לך מראה ופוזה, הA1 תהיה עדיפה

פורסם

המחיר ללקוחות אורנג' יוצא 139 אלף שקל לאחר הנחה של 7000 שקל לגרסאת הבסיס.

הגרסא היקרה יותר עם הקסנון והגג זכוכית ,גאנטים 17 אם אני זוכר ועוד כמה דברים על הכביש 172,000 וללקוחות אורנג ניתן להוריד 7000 ממחיר הרכב.

srack - אני מודע לעניין שהאיביזה חזקה ומאובזרת יותר (לא רלוונטי לגרסא היקרה של ה-A1) אבל אאודי זה אאודי ומה לעשות סיאט עדין לא שם.

פורסם

מה זה משנה מי היצרן אם רכב אחד פשוט טוב יותר מרכב אחר באותו המחיר?!

gtv11636, את שלך כבר קיבלת, לא? איך הונו אותך?

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...