Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מציע קודם כל לבדוק את כל האפשרויות בכריזמה.

להכניס 3 כיסאות בטיחות ברכב משפחתי קטן לא תמיד מצליח, אבל ילד בן 4 כבר יכול לעבור לבוסטר הגבהה (יותר קטן מאשר כיסא בטיחות).

זה יכול לפתור לכם את בעיית סידור מושבי הבטיחות מאחור ללא החלפת רכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני הכנסתי במזדה 3 שתי כסאות וסל-קל. אומנם קימבנתי "ישור" של הספסל עם הקימורים שלו בדפנות- אך אם שם זה נכנס זה יכנס בכל משפחתית

בהצלחה

פורסם
גם אני ממליץ לך לבדוק קודם את הרוחב האמיתי שאתה צריך, ולנסות לחפש אנשים שאכן הכניסו 3

בוסטרים רחבים על הספסל האחורי.

אני יכול להגיד לך שגם ברכבים גדולים מאוד, זה לא תמיד עובד, כי צורת הספסל, או קימורים מסויימים,

גורמים לכסאות הבטיחות/בוסטרים וכד' להתקל אחד בשני, ולא לאפשר את העיגון הבטוח והמלא שלהם.

+1

מפתיע כמה מעט מקום מצאתי במכוניות גדולות כמו סנטפה פה וטוסון.

מרווח אמיתי תמצא גם בברלינגו! שאם תצא לרגע מהקופסא תגלה רכב משפחתי מצויין עם צריכת דלק מדהימה אבל עם פוזה של אינסטלטור.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אהלן.

לי יש רכב מסוג יונדאי סונטה שנת 2001 אני ממליץ בחום על הרכב הזה לשלושה בוסטרים מאחור

והרבה נוחות מקדימה ושלא יספרו סיפורים על צריכת שלק ושטויות כאלו

הרכב אמין אוכל 1:8.5-9 בתוך העיר בנסיעה עדינה כמובן עם 3 ילדים נוסעים עדין ובטוח

1:11-12 מחוץ לעיר על 110 קמ"ש בכביש 6 וכאלו ישרים ונוחים למינהם.

הרכב שלי עם 150,000 ק"מ לא אוכל הרבה שמן יחסית וברוך השם גם ללא תקלות בסך הכל ממליץ בחום ליעדים שלך

תהנה ממנו בטוח.

לא נוסע מהר,

טס נמוך

:x

פורסם
שני הבוסטרים שלי ברוחב של 50 ס"מ כל אחד

זאת אומרת 100 ס"מ ביחד והסלקל הבסיס שלו גם כן קרוב ל50 עד 55 ס"מ

אז אני צריך רוחב פנימי של 150 ס"מ עד 160

אם אתה מרוצה מהרכב ,חבל על הבלגן וההפסדים של למכור ולקנות. במקום זה יש לך 2 אפשרויות:

1. לתת ילד ( סתאאם)

2. לחפש כסאות תינוק יותר צרים. אפילו אם הם יקרים, זה הרבה יותר טוב מהעצבים של החלפת רכב.

בהצלחה

יהודה

פורסם

הרכב האידיאלי מבחינת מרווח מאחור עבורך זה הפיאט מולטיפלה. בגרסת הטורבו דיזל תהנה גם מזמינות כח מצויינת, צריכת דלק של 1:16 בינעירונית ו- 1:12 בעיר. לרכב שישה מקומות למבוגרים, הוא הכי רחב שיש בשוק, יש לו תא מטען של 480 ליטר עד גובה המדף האחורי והוא אינו ארוך - 4 מטר בלבד. הוא מגיע עם תיבה ידנית בלבד, מקווה שזה לא מרתיע אותך. לדעתי זה רק מוסיף לכיף שבנהיגה. אני נוסע על אחת כבר שנתיים וחצי ונהנה מכל רגע.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
שני הבוסטרים שלי ברוחב של 50 ס"מ כל אחד

זאת אומרת 100 ס"מ ביחד והסלקל הבסיס שלו גם כן קרוב ל50 עד 55 ס"מ

אז אני צריך רוחב פנימי של 150 ס"מ עד 160

אם למישהו יש מידע על רכבים ברוחב הפנימי הזה אני אודה לו אם ישתף אותי

ותודה לכולם

מושבי בטיחות או בוסטרים ברוחב 50 ס"מ הם גדולים יחסית ויהיה קשה מאד לדחוס מושב נוסף לידם. כדאי להחליף למושבים צרים יותר - כפי שציינו למעלה אפשר למצוא גם מושבי בטיחית וגם בוסטרים עם או בלי רצועות פנימיות ברוחב 43-45 ס"מ.

• תוכן חדש...