Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בשלבים של החלפת רכב , רכשתי כבר רכב משפחתי חדש ומנסה למכור את הרכב הישן מדובר בסניק 2003

לצערי כצפוי ההתעניינות אינה גבוהה ואצטרך לרדת הרבה מתחת למחירון כפי שזה נראה .

הרכב עצמו במצב חיצוני ומכאני טובים לאחר שהשקעתי בו הרבה מאד , רק לאחרונה כ 9K עבור החלפת משאבת דלק ו 8K לתיקוני פחחות (מכוסה ע"י הביטוח) כך שהוא נראה מעולה.

לכל מי שתוהה לא מדובר על פרסומת לרכב , רק נותן לכם נתונים.

במקביל אנו נדרש גם לשדרג את הרכב של אישתי שנוסעת על מיצובישי לנסר 1996 בקרוב וחשבנו על רכב משפחתי בשנה מתקדמת יותר בעלות של כ 50000 שח. בעיקר לנסיעות עירוניות לעבודה והסעת הילדים לחוגים וכו'

אנו מרוצים מאד מהרנו מבחינת הנוחות כרכב משפחתי ואישתי אוהבת את עמדת הנהיגה המוגבהת אך בתקופה שהיה ברשותנו כ 4 שנים ביקר יחסית הרבה במוסך ועליות האחזקה גבוהות .

לאור נתונים אלו האם הגיוני למכור את הרנו או להשאירו אצל אישתי ומכור את הלנסר שמבקר פחות במוסך למרות הותק שלו.

האם העובדה שאשאיר את הסניק אצלנו מבטל במעט את ירידת ערך הרכב (נקנה ב 2006 ב 80000 וכעת אולי אקבל עליו 34000 ) או שזה רק תחושה פסיכולוגית . האם לאחר שהשקעתי כל כך הרבה בסניק וכעת הוא נסוע מעולה כדי למסור אותו:? אולי לאחר 4 שנים קשות יגיעו 4 שנים טובות ?

אשמח אם תשתתפו בהחלטה , תודה .

פורסם

אוהב את ילדיך?

אוהב את אשתך?

רנו סניק בגלל הבטיחות.

לא אוהב , אז לא חשוב בכלל.

תקווה שאכן יגיעו השנים הטובות.

בלנסר אתה נכנס עוד מעט לשנים בו נדרשים אישורים נוספים לטסט כמו אישור בלמים . יאללה חפף את הזקנה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לדעתי להשאיר את הסניק, הוא רכב טוב- בתנאי שטיפלו בו כראוי.

אני מאמין שהוא כבר קיבל את ישור הקו שלו על ידיך ואתה אמור להינות מהרכב.

אפשרות אחרת שלך היא לפנות למוסך אמין ומקצועי, ולשלם לו על בדיקה מקיפה של הרכב, שיגלה כל פיפס ויגיד לך מה כדאי לעשות עם הרכב הנ"ל.

קובי

פורסם
לדעתי להשאיר את הסניק, הוא רכב טוב- בתנאי שטיפלו בו כראוי.

אני מאמין שהוא כבר קיבל את ישור הקו שלו על ידיך ואתה אמור להינות מהרכב.

אפשרות אחרת שלך היא לפנות למוסך אמין ומקצועי, ולשלם לו על בדיקה מקיפה של הרכב, שיגלה כל פיפס ויגיד לך מה כדאי לעשות עם הרכב הנ"ל.

תודה למשיבים

לגבי בדיקת הרכב , בטיפול האחרון שזה היה 135000 ק"מ בו החלפתי את משאבת הדלק - ( גם סיפור מהסרטים אך קצר המקום מלספר את כולו רק לציין שעל הדרך החליפו גם את מיכל הדלק ככל הנראה בגלל טעות שהם עשו בעת ההחלפה - כמובן שלא הודו בכך , והעלות נפלה עלי ) עשיתי גם את כל הברקסים , רצועת מנוע ופולי , תקין די משמעותי וכעת נוסע מעולה .

ככל הנראה מתישהו אצטרך לטפל גם בגיר בעיה שכיחה לרכבים אלו שזה בערך ההפסד הצפוי לי אם אמכור אותו עקב המחירון הנמוך .

לאט לאט אני מגבש החלטה להשאיר אותו אך צריך עוד נמוקים .

תודה

פורסם

אתה רוצה להחליף לרכב יד שניה בהשקעה של 50 אלף.

חתול בשק.

בסניק אתה יודע מה כבר יש לך וגם השקעת בו לתקן כל מיני חוליים.

יתנו לך 34-30 אלף אם תמכור את הסניק.

הפרש של 20 אלף , לשם מה?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מכור את שני הרכבים ויפה שעה אחת קודם

הסניק בנוסף לכלל המחלות הילדות של הדגם עלות האחזקה תלך ותעלה (במיוחד הרכיבים האלקטרוניים והחשמליים)

אכן כמו שישה ציין הבטיחות והנוחות מצויינות ברכב זה ,אך מבחינתי רכב אשר אינו אמין , ועלול להשאיר אותך באמצע הדרך אין כל הצדקה

הסופר לנסר ,אכן כמצויין למעלה כרוך בפרוצדורה נוספת במבחן הרישוי טרדה,בעיות הגיר האוטומטי היחודיות לדגם

הגיע הזמן לעבור למכונית בעלת טכנולוגיה מתקדמת יותר

• תוכן חדש...