Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צריך גם לזכור שהוא יתמודד ככל היבואנים על ליבן של שאר חברות הליסינג ואם המחיר יהיה מתאים, אם התמורה תהיה הולמת (כמו שאומרים באינגליזית "IF THE SHOE FITS" ) אני לא רואה שום סיבה שחברות הליסינג האחרות לא יכניסו גם הן את אופל לציי הרכב שלהן מי בכמות זניחה ומי בכמות משמעותית.

BAGIRA

בוא ניתן לשמלצר לכלכל צעדיו,שיתבסס קצת ואחרי כן יבוא לשמוע בעצת סוחרי ומשווקי קארס פורום.

מנסיון העבר,האיש יודע לכלכל צעדיו היטב,זה בדוק.

יאלללה נאחל לו הצלחה.

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נו? אז מה אמרת בזה? שאתה צרכן עיוור של אופל. זה כמו להגיד שאתה דתי כי אבא ואמא אמרו לך להיות... (בעצם, רוב האוכלוסייה ככה, לא?)

אני נוהג על הווקטרה B ועל ה-C, ואולי אני לא יכול להגיד מה באמת זה אוטו (נהגתי על הרבה רכבים אחרים אבל עדיין יש לי רשיון רק שנה וחצי) אבל אם אבא שלי לא מוכן להסתכל על אף מותג, כנראה שיש בזה משהו.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

אחת הסיבות לכשלון של אופל בשנים האחרונות, זה השיווק אצל UMI.

אופל היא מתחרה של פולקסוואגן, ואם נסתכל בארץ צ'מפיון מוטורס יודעת למכור הרבה יותר טוב מהייבואן של אופל.

נתחיל בהשוואה.

סופר מיני - קורסה בגרסה אחת, לעומת פולו בשלל וראציות וגרסאות מנוע חסכוניות וחזקות (מישהו אמר TSI).

משפחתיות - מישהו ראה את האסטרה החדשה, אפילו שהמחיר שלה יקר, לעומתה גולף שעולה אותו מחיר נמכרת מאוד יפה, כולל מנועי TSI וגם גרסאות ספורטיביות כמו ה-GTI.

מנהלים - האינסיגניה עולה יקר לטענת UMI, גם הפאסאט עולה יקר אבל כבר קנתה לעצמה "שם" של רכב מכובד.

מיוניואנים - זאפירה מול טוראן, שניהם עולים יקר יחסית למתחרים, אבל עדין הטוראן מיובא ומוכר כמה יחידות.

ספורטיביות/פתוחות - רציתם איוס, גולף GTI, שירוקו...קיבלתם, רציתם אסטרה VXR, טיגרה, GT...תמשיכו לרצות.

ועוד לא הגענו לעוד תחומים כמו מסחריות, לאופל יש פס ייצור של מסחריות משותף לרנו (כל המסחריות של רנו המוכרות בארץ, נמכרות באירופה גם תחת אופל וניסאן), אבל אף אחת מהן לא נמכרת בארץ, אצל UMI יש כבר סוואנה אז למה להשקיע גם באופל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אני נוהג על הווקטרה B ועל ה-C, ואולי אני לא יכול להגיד מה באמת זה אוטו (נהגתי על הרבה רכבים אחרים אבל עדיין יש לי רשיון רק שנה וחצי) אבל אם אבא שלי לא מוכן להסתכל על אף מותג, כנראה שיש בזה משהו.

מה שאמרת פה זה "אבא שלי הכי חכם בעולם", שזה כמו לצטט את "לאבא שלי יש סולם" ולהאמין בזה באמת. רק שלעשות דבר כזה מתאים לילדים שהם חצי מגילך...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
צריך גם לזכור שהוא יתמודד ככל היבואנים על ליבן של שאר חברות הליסינג ואם המחיר יהיה מתאים, אם התמורה תהיה הולמת (כמו שאומרים באינגליזית "IF THE SHOE FITS" ) אני לא רואה שום סיבה שחברות הליסינג האחרות לא יכניסו גם הן את אופל לציי הרכב שלהן מי בכמות זניחה ומי בכמות משמעותית.

נראה לך הגיוני שחברות הליסינג המתחרות ירכשו ממנו?

אתה היית רוכש מוצר מהתמתחרה שלך?

ומה לגבי המתחרה הכי גדול שלך?

:idea:

פורסם
אצל UMI יש כבר סוואנה אז למה להשקיע גם באופל.

ואולי לא UMI אלה היצרן היו מכתיבים את המדיניות? נזכר במצב השוק בישראל בו לכל הרכבים מאותו הגודל ישנו פחות או יותר אותו מחיר. אז האים היה שווה ליצרן וליבואן גם יחד לשווק כאן קורסה שעולתה בגרמניה (בהתחשב בשער היורו 5.4 שהיה בזמו) 100 K ש"ח ולהכניסה לקבוצה 2 תוך מחיקת כל רווח וללא האפשרות לתת הנחות לחברות הליסינג מול דהייו שעולתה בקוריה בקושי 40 K ש"ח ועדיין ונכנסת כמו גדולה לקבוצה 2 תוך מתן הנחות עד 40% לחברות הליסינג ועם רווחים יפים לכל הנוגעים בדבר. אז קל לזרוק רפש ביבואן כזה או אחר, אך צריך להתבונן גם על הפן העיסקי.

ואם כבר משווים לפולקסווגן, אז ראשית כל לא הייתה ליצרן זה אלטרנטיבה זולה כמו דייהו ע"מ להציג נוכחות קבוע בקבוצות הרישוי ז"ל ולכן גם עושו בצ'מפיון שמיניות באוויר - אם זה הבאת רכבים ממקסיקו, אם זה התקנות מקומיות וכו, ע"מ בכל זאת להגיע למחירים שפויים.

פורסם

רוני - אנשים שלא מוצאים סיבה להחליף מותג לא יחליפו, רוב הרכבים דומים מאוד בנתונים שלהם ויתרונות לכאן או לכאן מצטמצמים.

פורסם
שזה כמו לצטט את "לאבא שלי יש סולם" ולהאמין בזה באמת...

מה זאת אומרת? לאבא שלי באמת יש סולם!

אתה טוען שלא?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
נראה לך הגיוני שחברות הליסינג המתחרות ירכשו ממנו?

אתה היית רוכש מוצר מהתמתחרה שלך?

ומה לגבי המתחרה הכי גדול שלך?

:idea:

אם לקוח גדול כמו אמדוקס ירים טלפון לחברת הליסינג שלו ויגיד לו שהוא מעוניין באופל כי ב"טבע" הם קיבלו עליה עיסקה מטורפת והוא גם רוצה 1000 רכבים כאלה, אז פתאום תראה את אדון שמלצר מקבל טלפונים ממתחרים שלו.

מעבר לזה, להגביל את הפוטנציאל השיווקי שלך בגלל גחמות אמוציונאליות זה משהוא שתאגידי ענק לא עושים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מה שאמרת פה זה "אבא שלי הכי חכם בעולם", שזה כמו לצטט את "לאבא שלי יש סולם" ולהאמין בזה באמת. רק שלעשות דבר כזה מתאים לילדים שהם חצי מגילך...

צודק, חבל שאין לנו מאזדה 6.

אפקט העדר.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

מכל השרשור הזה ברור דבר אחד

שלמה הוא לא שמלץ ' אלא הוא שמלצר

הוא לא אמר תוך שנה אלא תוך 5 שנים

לפני חמש שנים יונדאי עוד לא הייתה בצמרת.

אני מאמין כי ביכולתו של שלמה לעשות כאן שינוי

ויש כבר קונה אחד לפחות פרטי אבא של אביחי.

עכשיו עול ההוכחה עליו.

מהכתבה ניתן להבין כי אופל רואה במינויו של שלמה מבחן לגבי בחירה במפיצים אחרים במדינות אחרות.

כשכך המצב אני מעריך כי אופל ינסו לסייע לו כאן מעבר לרגיל והמקובל במערכת היחסים בין יצרן ליבואן.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא מבין את כל העוינות כלפי אופל.

זה אחלה יצרן, ובין המתחרים שלו הוא בין הטובים.

יש פה מישהו שיכול להגיד עם היד על הלב שקורולה נראית יותר סולידית מאסטרה?

יש להם כמה רכבים שנראים ממש טוב.

בתמחור הנכון אני משער שיהיו אנשים שיקנו גם את ה AGILA.

יש פה מישהו שמעדיף את האוואו על פני זה?

agila.jpg

עריכה: למרות שגרסאות מסוימות שלה נראות כמו נעל:)

opel-agila-high-heel-shoes-1.jpg

פורסם
רוני - אנשים שלא מוצאים סיבה להחליף מותג לא יחליפו, רוב הרכבים דומים מאוד בנתונים שלהם ויתרונות לכאן או לכאן מצטמצמים.

אם זה נכון, אז למה שלא תעשה אנדנדינו? זו לא פעולה קשה יותר מ"להחליף מותג".

התשובה, אגב, היא שזה לא נכון.

צודק, חבל שאין לנו מאזדה 6.

אפקט העדר.

כן, כי "מטופש לקנות אופל רק מתוך הרגל" שקול ל"תקנו מאזדה 6 במקום, כי לכולם יש". אבא שלך לימד אותך את הלוגיקה הזאת?

אין לי עוינות נגד אופל. להבנתי, אינסיגניה היא מכונית מצוינת. גם האסטרה החדשה כנראה לא רעה בכלל. זאת הקודמת שדי מחורבנת...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם זה נכון, אז למה שלא תעשה אנדנדינו? זו לא פעולה קשה יותר מ"להחליף מותג".

התשובה, אגב, היא שזה לא נכון.

כי אם יש מוסך ואנשים שאתה מכיר טוב ואתה מרוצה מהרכב, מרוצה מהשירות והמחירים, אין סיבה ללכת ולרעות בשדות זרים אם אין באמת הבדלים משמעותיים. האם יש סיבה למי שנוהג ב SX4 ללכת שנות לטידה? האם יש כזה הבדל בין C4 ומגאן? אם אתה מרוצה אצל מורשה לובינסקי בעיר שלך שווה באמת ללכת לקרסו ולבדוק את המגאן (אלא אם כן נמאס לך ואתה רוצה לשנות)? זה הופך ליותר חשוב ברכב ישן, אם אתה מכיר מוסכניק שמכיר סוג מסויים של רכבים להתחיל לחפש אחד אחר זה לא משהו רצוי להרבה אנשים.

פורסם

זה אחלה יצרן, ובין המתחרים שלו הוא בין הטובים.

יש פה מישהו שיכול להגיד עם היד על הלב שקורולה נראית יותר סולידית מאסטרה?

יש להם כמה רכבים שנראים ממש טוב.

בתמחור הנכון אני משער שיהיו אנשים שיקנו גם את ה AGILA.

יש פה מישהו שמעדיף את האוואו על פני זה?

agila.jpg

עריכה: למרות שגרסאות מסוימות שלה נראות כמו נעל:)

אנשים שמעדיפים את האגילה, כבר נכנסו למכשירי תנועה והזמינו סוזוקי ספלאש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...