Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט אונו 92 כמה שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ברשותי פיאט אונו שנת 92 שעמדה שנה מבלי לזוז (כולל הנעה) מפני שהייתה לה איזשהי תקלה ולא יכלתי לסדר אותה.

עכשיו כעבור שנה סידרתי את התקלה והרכב נוסע יופי אבל יש לי כמה שאלות אליכם ואשמח שתענו לי עליהם:

1) מה הלחץ שמומלץ להגיע אליו בצמיגים? (לא מצאתי את זה בשום מקום.

2)כשניסיתי לאותת הוא רק משמיע לי את הצליל של האיתות ולא מדליק את האיתות גם לא את האור בלוח השעונים!(הבעיה חוזרת על עצמה גם לימין וגם לשמאל ) יכול להיות שצריך להחליף פיוז?

תודה רבה מראש.

פורסם

לחיץ אוויר ברוב דגמי האונו הוא 27PSI קדימה ואחורה.

זה נכון לכל מידות הצמיג למעט "צמיגים רחבים" 175/60R13. בצמיגים אלו הלחץ הוא 31PSI. נדמה לי שהם הגיעו רק על דגמי הטורבו.

פורסם

בנוגע לאיתות,

בדקת שהנורות תקינות?

פרק אחד ובחן למראית עין. אם תקינה אז יכול להיות פיוז (שוב ניתן לבדוק עם העין), מעבר לזה, אני אנסה לבדוק אם עדיין יש לי את כל הדיאגרמות חיווט וטיפולים של האונו על המחשב..

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם
לחיץ אוויר ברוב דגמי האונו הוא 27PSI קדימה ואחורה.

זה נכון לכל מידות הצמיג למעט "צמיגים רחבים" 175/60R13. בצמיגים אלו הלחץ הוא 31PSI. נדמה לי שהם הגיעו רק על דגמי הטורבו.

אוקי תודה רבה מצאתי כבר באיזה אתר

בנוגע לאיתות,

בדקת שהנורות תקינות?

פרק אחד ובחן למראית עין. אם תקינה אז יכול להיות פיוז (שוב ניתן לבדוק עם העין), מעבר לזה, אני אנסה לבדוק אם עדיין יש לי את כל הדיאגרמות חיווט וטיפולים של האונו על המחשב..

בסוף חבר של אבא שלי סידר את זה המגעים בפיוזים היו רופפים אבל עכשיו הכל פועל כמו שעון.

תודה!

• תוכן חדש...