Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום! אני חדש בפורום ומתכוון להיות חבר פעיל כאן.

אני מתכוון לקנות אוטו חדש קטן שיהיה חסכוני בדלק ובהוצאות חשוב לי גם שיהיה אוטומטי. אין לי ילדים כרגע, הרכב ישמש אותי לנסיעות לעבודה ולנסיעות יומיומיות עם החברה שלי . בהתחלה לא היה לי ספק שאני רוצה אוטו יפני בגלל שידוע שהם אמינים מאוד וגם קל מאוד למכור אותם לאחר כמה שנים.אז התחלתי לבדוק את האופציות היפניות בהתחלה.

הלכתי לסוכנויות הרכבים וראיתי את: טויוטה יאריס -רובוטית -אהבתי בה הכל וכמאט רציתי כבר לקנות עד לנסיעת מבחן ,אבל לאחר נסיעת מבחן לא אהבתי את הנדנודים שהיו לאוטו בגלל החלפות המורגשות בגיר הרובוטי בשילוב עם הקפיצים הרכים של האוטו -הרגשתי ממש סחרחורת בסוף של נסיעת מבחן (אני בן אדם בריא שבדרך כלל אין לי בעיות כאלו).ויתרתי על אופציית היאריס.

אחר כך הייתי בסוזוקי ובדקתי את הסוויפט החדשה :ישר כשניכנסתי לאוטו לא אהבתי את רמת הגימור של בפנים האוטו-הרגיש לי מאוד זול

ולא כייפי (במיוחד אחרי טויוטה שהייתה מבחינה זאת מצוינת לטעמי) .אז ויתרתי גם על סוזוקי.

ניסן מיקרה ודיהטסו סיריון לא ראיתי כי אני לא אוהב אותה מבחינה חיצונית.

לאחר האכזבה מהיפניות נכנסתי לפולקסווגן וממש אהבתי את הפולו החדשה 84 כוחות סוס וגיר הDSG ,שהבנתי שהוא צריך להיות יותר טוב משל הגיר הרובוטי של טויוטה. רמת הגימור וההרגשה בתוך המכונית מאוד נוחות וכייפיות. ואני כרגע החלתתי ללכת על אופציה של הפולו.

השאלות שאני מבקש לעזור לי איתם: האם מכונית גרמנית באמת הרבה יותר יקרות בטיפולים מאשר יפניות? האם האמינות של פולו תהיה סבירה? האם יהיה לי קשה למכור אותה לאחר 3-4 שנים.

דבר יחידי שלא אהבתי בפולקסווגן שהם נותנים אחריות מלאה רק שנתיים ושנה שלישית רק על גיר ומנוע .

תעזרו לי בבקשה להחלית האם ללכת על אופציית הפולו ,שממש אהבתי או שלהתפשר וללכת על יפניות שלא כל כך אהבתי אבל יש להם שוק יותר טוב ויותר זולים בתחזוקה .

אני רוצה להוסיף שאני מוכן שהאוטו יהיה קצת יותר יקר בתחזוקה ,אבל חשוב לי להנות ממנו בנסיעה מתא הנוסעים .

פורסם

רכבי הפולקסווגן נחשבים לאיכותיים ואמינים, בטח כחדשים.

מה גם שבמסגרת האחריות הדבר היחיד (כמעט) שאתה צריך לדאוג לו הוא החלפת השמנים בזמן. מה גם שהם שומרים יפה על ערכם, ושוק ממש לא חסר.

• תוכן חדש...