Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח,

רציתי לשאול אם מישהו מכיר מגברים של חברת BM?

ואיך הדגם הנ"ל ZX3-B4Q?

תודה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

היה לי סאב שלהם לא ליפני הרבה זמן ומאוד הייתי מרוצה .

אני יכול להגיד לך שהסאב היה מאוד חזק ומדוייק ונתן

תמורה יפה למחיר שלו.

לגבי המגברים לא ידוע לי אבל למיטב ידיעתי יש שני אנשים שברכבם מותקן

סאב ומגבר של אותה חברה והם מאוד מרוצים.

פורסם

באתר ששמתי למעלה צריך לבחור מצד שמאל bm hexfet z3 ודגם בתת קטגוריה zx3-t4d.

אני קניתי אותו ב-700 ש"ח, לא יודע אם זה יקר או שהמחיר סביר כיוון שלא מצאתי איפה להשוות מחירים.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

הייתי אומר הצהרות קצת גבוהות למגבר ב700 שקל... :|

זה יד שניה או חדש?

אין הרבה מידע עליו באתר, זה האתר של החברה אמור להיות עליו מידע פה כמו בלונדיניות בשוודיה.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

זה מגבר חדש וקניתי אותו בהנחה, הוא אמור היה לעלות 1000 ש"ח. אומנם ברור שאי אפשר להשוות אותו למגברים יותר יקרים אבל אני די מבסוט ממנו בשביל להגביר מורל טמפו ומורל מקסימו.8)

• תוכן חדש...