Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ותודה מראש למגיבים.

יש לי אפשרות לקנות קורולה 2000

דגם SUN, ק"מ - 147,000, יד 2.

אני לא מכירה את הרכב ורציתי לשמוע דעות לטובתו/לרעתו...

לקחתי את הרכב לסיבוב - ההרגשה טובה. יש קצת רעשים.

אין לרכב ספר טיפולים, כי הבנאדם היה משלם למוסכניק בשחור.

ושאלה של לא מבינים: האם זה ממש גרוע לקנות רכב בלי לקחת אותו למכון בדיקה קודם?

חשוב לציין שהמוכר הוא חבר טוב שלי ואני סומכת עליו שלא ידפוק אותי, אבל עדיין, מה נהוג?

תודה רבה!

פורסם

ברשותך אתייחס רק לעניין הבדיקה ולעניין ההיכרות עם המוכר.

לדעתי לרכוש רכב ללא בדיקה במכון בדיקה מוסמך שאת בוחרת שקולה לרכישת חתול בשק. את לא יודעת האם הרכב עבר תאונות כל שהן בנוסף הבדיקה נותנת לך תמונה מפורטת בנוגע לתקלות ולבלאי ממהם סובל הרכב.

בנוגע להיכרות, אני באופן אישי נמנע מלעשות עסקאות עם חברים, בטח ובטח שזה נוגע לכלי רכב. לרוב הדבר מלווה בחוסר נעימות ואם התגלתה לאחר מכן תקלה שלא דווחה אז העניין נהיה נעים עוד פחות ועלול להעיב על החברות.

יש טונות של קורולות בשוק, לכי חפשי לך אחת.

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם

הבחור לפני צודק, יוצא מכלל זה מצב של רכישה במשפחה הקרובה שבה אפשר לסמוך על המוכר ביותר מ-100% (אני רכשתי 3 מכוניות מהמשפחה הקרובה, אמנם באחת התגלו תקלות - אז ספגתי אותן בלי לקטר ובהמשך מכרתי את הרכב).

כמוכן את מציינת שהרכב מיד שניה - מה שאומר שהיתה גם יד ראשונה שאינך מכירה, ויתכן שהרכב עבר תאונות בידיו.

אם את קונה רכב מסוג זה מן הסתם אינך סובלת מעודף כסף, ולכן את חייבת לבדוק את הרכב באופן מעמיק, שכן ההפסד במקרה של רכב "חולה" עלולים להיות גדולים בהרבה מעלות הבדיקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שלום, ותודה מראש למגיבים.

יש לי אפשרות לקנות קורולה 2000

דגם SUN, ק"מ - 147,000, יד 2.

אוטו בסיסי, אבל עם שם של אמינות גבוהה, במחיר מאוד גבוה.

רק אמינות - אפשר, אחרת יש ניסן אלמרה עדיפה ומשנה גבוהה יותר.

• תוכן חדש...