Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילה טובה למכבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואנו הפלבאים מובלים כפתיים ב'אחרי' יענו ספורטיבי...והמליונים זורמים לכיסם...

ועם ישראל ,עם ישראל ,עם ישראל חי....

מעסיק אותי כמו השלג דאשתקד ( ראיתי אליפות העולם בסנוקר ) פי-אלף יותר מענין ...

רק חבל שהגמר האמיתי מתרחש בחצי-הגמר... הימורים, מישהו?

טל

סאליבן...ידידנו טוחן עד-דק את הסקוטי... :king:

Take a Walk on the Mild Side

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואנו הפלבאים מובלים כפתיים ב'אחרי' יענו ספורטיבי...והמליונים זורמים לכיסם...

ועם ישראל ,עם ישראל ,עם ישראל חי....

מעסיק אותי כמו השלג דאשתקד ( ראיתי אליפות העולם בסנוקר ) פי-אלף יותר מענין ...

רק חבל שהגמר האמיתי מתרחש בחצי-הגמר... הימורים, מישהו?

טל

סאליבן...ידידנו טוחן עד-דק את הסקוטי... :king:

שנאמר: או, סאליבן!

(אני בעדו, ללא ספק. הורג אותי איך הוא מחליף מיד ליד בנונשלנטיות...)

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

עד שסוף סוף יש גאווה בחברות הכושים ("השחורים טיפשים יותר מהמוקה" אמר פעם פין-י גרשון), עד שסוף סוף השוחד והכסף והשחיתות שהורסים את הכדורסל 30 שנה יביאו גביע, עד שהבנו כי שווה להיות גזען, ורע ושפל ומושחת ואלים וטיפש והעיקר שיהיה לך כסף - אתם באים ומדברים על אהבה וישראליות???

חלאות כולכם!

אמן מכבי תראה לכולם מה זה, ותפסיד, תוך התקפי לב מרובים לשמעון-תתאבד כבר-מז-רע-הכי.

X

מנהל פורום הקטנועים ב"תפוז"

וגם איש די נחמד...

פורסם
עד שסוף סוף יש גאווה בחברות הכושים ("השחורים טיפשים יותר מהמוקה" אמר פעם פין-י גרשון), עד שסוף סוף השוחד והכסף והשחיתות שהורסים את הכדורסל 30 שנה יביאו גביע, עד שהבנו כי שווה להיות גזען, ורע ושפל ומושחת ואלים וטיפש והעיקר שיהיה לך כסף - אתם באים ומדברים על אהבה וישראליות???

חלאות כולכם!

אמן מכבי תראה לכולם מה זה, ותפסיד, תוך התקפי לב מרובים לשמעון-תתאבד כבר-מז-רע-הכי.

איקסמיקסדריקס...

מה שרשום לך בחתימה :

וגם איש די נחמד...
קצת נוגד את ההודעה שלך :lol:

ודרך אגב, גם הפועל ירושלים המהוללת משחקת עם 4 זרים בחמישייה וישראלי אחד...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חלאות כולכם!

איקסמיקסדריקס...

מה שרשום לך בחתימה :

וגם איש די נחמד...
קצת נוגד את ההודעה שלך :ol:

בולשיט !!!!

חמישיה של ירושלים: 1. דורון שפר (יליד רמת אפעל) 2. ויל סלומון (ילד ארה"ב) 3. קלי מקארתי (יליד ארה"ב) 4. טונג'י אוואגובי (יליד ניגריה) 5. עידו קוזיקרו (יליד בית הלל)

ואין עוד זרים על הספסל...

אז יאללה סקיפר !!!

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם

חלאות כולכם!

איקסמיקסדריקס...

מה שרשום לך בחתימה :

וגם איש די נחמד...

בולשיט.

על הזין שלי הפועל. זה שאני שונא מכבי ואוהב כדורסל לא עושה אותי אוהד הפועל.

מה שכן - כשהקפטן של הקבוצה שלך מכה אוהדים, ולא משנה מה אמרו לו - מקומו בכלא. כשהמנהל שלך משחד שחקנים של יריבות מקומו מחוץ לחיי הספורט ולא על הספסל, וכשהמאמן שלך מתבטא בגזענות כל כך דוחה, מקומו שורף צלבים על הדשא כשפניו מכוסים סדין.

ויוה איטליה.

(אני לא מתכוון לצפות, זהו יום נהדר ללכת לקניון הריק).

X

וגם איש די נחמד...

פורסם

חלאות כולכם!

איקסמיקסדריקס...

מה שרשום לך בחתימה :

וגם איש די נחמד...

בולשיט.

על הזין שלי הפועל. זה שאני שונא מכבי ואוהב כדורסל לא עושה אותי אוהד הפועל.

מה שכן - כשהקפטן של הקבוצה שלך מכה אוהדים, ולא משנה מה אמרו לו - מקומו בכלא. כשהמנהל שלך משחד שחקנים של יריבות מקומו מחוץ לחיי הספורט ולא על הספסל, וכשהמאמן שלך מתבטא בגזענות כל כך דוחה, מקומו שורף צלבים על הדשא כשפניו מכוסים סדין.

ויוה איטליה.

(אני לא מתכוון לצפות, זהו יום נהדר ללכת לקניון הריק).

דווקא היום לקניון, ולתומי חשבתי שזה נוגד את רוח החג להצטרף לתרבות הצריכה.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

איזה כיף למצוא פורום שפוי

שרובו הם לא "אוהדים" של מכבי ת"א אלא אנשים שרואים את המציאות כמו שהיא

עשיתם לי קצת טוב למרות המחצית הגרועה

אייל בירושלים (וגם בהפועל ת"א) יש 90% מהזמן בין 2 ל3 ישראלים עם הפרקט בזמן שבמכבי ת"א 90% מהזמן יש 1

רק להסתכל על חלוקת הסלים בחצי גמר ולראות שלישראלים היה 11 נקודות בלבד אומר הכל

מכבי זאת הקבוצה שמייצגת כמעט את כל הרע שיש

גזענות (שוקו מוקה ולבן פיני גרשון הוא גזען שרו פעם באוסישקין ולא אני לא אוהד של הפועל ת"א)

שלף שמכה אוהד (ואני יודע מעד שמיעה שהדברים שנאמרו שם לא היו כאלה קשים ובכל מקרה אסור לשחקן להכות אוהד)

ודון שמעון שכבר שנים עושה הכל כדי לשמור על המונופול של מכבי ולא תמיד בדרכים כשרות

http://www4.diburim.co.il/cgi-bin/forumsdb/intraforum_db.cgi?forum=6369&read=018765-018763&session=FFFF&use_last_read= כמה דוגמאות בעיקר משנות ה80 ובעיקר נגד קבוצת הכדורסל הפועל רמת גן ז"ל הי"ד

כרגע נראה שיהיה סוף רע ליום הפועלים

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
ixmix תתבייש לך

בושה וחרפה ועוד מנהל פורום

מי שצריך להתבייש הם מוני (איש הפיצות) פנאן, שמעון (שחיתות) מזרחי, גור (אלימות פיזית כלפי אוהדים) שלף, פיני (גזענות) גרשון, והאוהדים העיוורים הנוהים אחרי חבורת זרים.

ואגב - לא שישה, כי אם שמונה זרים למיניהם:

באסטון, שארפ, וויציץ, פארקר, שראס, שונדוב, תומאס, בלותנטל.

שני ישראלים שמשחקים דקות מועטות: שלף ובורשטיין.

ושלושה נערי פוסטר, שמשחקים לעתים בזמן הגרבאז': הלפרין, ספר, בן שימול.

X

וגם איש די נחמד...

פורסם

לכל הפלצנים והקנאים וכל מיני אנשים בסיגנון

הריעו למכבי הידדדד

הביאו הרבה כבוד למדינה

פורסם

הריעו למכבי הידדדד

הביאו הרבה כבוד למדינה

שמע חבוב, אני לא ארד לרמה שלך ואחלק תארי גנאי לכל מי שלא חושב כמוני.

חבל מאוד שאתה לא יודע לקבל דעות של אחרים.

עוד יותר חבל שגם אתה הולך כעיוור אחרי מה שמאכילים אותך כבר 35 שנה, שמכבי היא "הקבוצה של המדינה", "מייצגת את המדינה", ועוד משפטי אינסטנט פטריוטיות כאלו.

תפתח את העיניים ותראה שמכבי מזיקה לכדורסל הישראלי.

מייצגת את המדינה עאלק...

פורסם

כמו שאמר דוקטור

חבל מאוד שאתה וכל אותם אוהדי ו"אוהדי" מכבי ת"א לא מסוגלים לקבל אנשים עם דיעות שונות

אני לא מסוגל להזדהות עם חבורת זרים ועם קבוצה שהדבר היחיד שהיא עשתה למדינה זה להרוס ענף ספורט (שהשנה השתקם מעט)

תהיה בטוח שאצלי לפחות קנאה היא ממש לא הסיבה

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

הריעו למכבי הידדדד

הביאו הרבה כבוד למדינה

אצלי לפחות הפלצנות היא מעודף מוצרים של "עלית" בבית, והמסקנה פשוטה - לא לקנות ולא לאכול "עלית" - וכך יש סיכוי לנקום בשם ענף הכדורסל שנמעך וגם להיפטר מהפלצנות.

עסקה טובה, לא?

X

וגם איש די נחמד...

• תוכן חדש...