Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כ 3 חודשים קניתי Pioneer 560 premier מהאינטרנט!

הוא עבד מצויין עד לפני שבוע! בתקופה אחרונה הוא התחיל להתחמם(בגלל הטמפ. בחוץ) , מאוד ונראה לי שכתוצאה מההיתחממות דיסקים של mp3 מתחילים לקפוץ!הוא וגם מוציא את הדיסק לא עד הסוף!(לפני זה לא היה)! האם זה נורמלי שהמכשיר יתחמם כל כך? ולמה mp3 קופץ?

ו הדיסק לא יוצא?

יש לי רמקולים קדמיים ו אחוריים בלבד, ללא מגבר!

ו האם יש סיכוי שהמכשיר יתחמם יותר כאשר המנוע בכובה ומוזיקה מנגנת חזק???

תעזרו בבקשבה!!!!

תודה!

פורסם

קפיצות ובעיות כאלו לא אמורות להיות אחרי שבוע.. המכשיר דפוק.

תחזיר אותו כל עוד אתה יכול.

פורסם

אני אומר לך שהוא אצלי כבר 3 חודש!!!

הבעיה התחילה לפני שבוע!

אולי בגלל ההתחממות במזג ה אוויר????

פורסם

במקרה לא עשית גישור על הרדיודיסק? או שניסית לחבר 2 זוגות רמקולים על יציאה אחת?

עצה שלי, נראה לי חיברת את הרדיודיסק לא בצורה הכי טובה (ניסיון עם מערכת של חבר שחשב שהוא מתקין על רמה שגם התחממה). הכי פשוט קח את הרדיודיסק לחשמלאי, שלם לו 100 שקל גג ושיתקין לך נכון את המערכת.

פורסם
גם הרדיו דיסק שלי (JVC 9750) מתחמם בימים חמים... אפילו כשאני נוסע עם מזגן. הפאנל שלו לוהט... :?

לוהט לוהט, גם שלי, אבל לא מפסיק לעבוד.

פורסם

האם המכשיר מתחמם מיד / אחרי שעה-שעתיים שלוש של פעולה.

התחממות של המכשיר זה דבר סביר ביותר...רק שלא יימס...

הייתי מציע בכל מקרה לגשת למתקין שיבדוק את ההתקנה - אולי באמת חוברות שם רמקולים וקוצרו.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

הנה צרבתי היום דיסק חדש הכנסתי למערכת ניגן 15 דקות ו אז רציתי לבדוק אם הוא יוצא ו הוא לא יצא!

הדיסק גם קפץ בכמה שירים!!!!

מישהו ניתקל בדבר כזה???

מוזר!!!

לא ציפיתי מ pioneer !!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

• תוכן חדש...