Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ - BMW 530I שנת 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש אוטו גדול ואמין לא מוותר על אמינות ושיהיה מאוד חזק ויסע מהר ומרווח - כמו סקודה אוקטביה

מצאתי אפשרות של BMW 530I שנתון 2004 בתקציב זה, רציתי לשמוע על האוטו הזה האם הוא אמין ומה החסרונות שלו

בתודה

פורסם

עברת משתי נקודות בסוף משפט לאפס? מה עובר עליך?

שיהיה, מספיק טוב בינתיים.

530 שנת 2004 היא מאוד יקרה לאחזקה. ביטוח, טיפולים, אחזקה שוטפת וכדומה. היא גם נותנת המון בתמורה, פי כמה וכמה מסקודה אוקטביה (מה הקשר בכלל?).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
עברת משתי נקודות בסוף משפט לאפס? מה עובר עליך?

שיהיה, מספיק טוב בינתיים.

530 שנת 2004 היא מאוד יקרה לאחזקה. ביטוח, טיפולים, אחזקה שוטפת וכדומה. היא גם נותנת המון בתמורה, פי כמה וכמה מסקודה אוקטביה (מה הקשר בכלל?).

אל תזלזל באוקטביה..

היא יותר מידי אמינה לדעתי הרכב הכי אמין כיום בשוק הרכב

וגם כוח לא חסר לה.. וגם עלות אחזקה זולה מאוד

אשמח לשמוע למה לדעתך המכונית זו נותנת המון בתמורה

פורסם

אין בכלל מה להשוות בין הרכבים.

אם האוקטביה נותנת לך מעל ומעבר למה שאתה דורש לך על האוקטביה ועזוב את הBMW, היא כנראה לא מה שאתה מחפש.

הBMW חזקה משמעותית (אלה אם אתה מתכוון לVRS) הרבה יותר מפוארת ומאובזרת, מרווח פנים גדול יותר (בעיקר מאחור) וכמובן בעלת היתנהגות כביש בעשרות דרגות מעל האוקטביה.

אני לא מבין על מה אתה מדבר באמינות היוצאת דופן של האוקטביה, אשמח אם תיתן שנה ודגם כדי שאני יבין.

פורסם
אל תזלזל באוקטביה..

היא יותר מידי אמינה לדעתי הרכב הכי אמין כיום בשוק הרכב

וגם כוח לא חסר לה.. וגם עלות אחזקה זולה מאוד

אשמח לשמוע למה לדעתך המכונית זו נותנת המון בתמורה

אני רואה שעכשיו אתה מזגזג - או שתי נקודות בסוף משפט, או כלום. הכל תקין אצלך שם למעלה או שאתה עושה דווקא?

חוצמזה, מה זה "יותר מדי אמינה", ומה הפאקינג קשר ל"גדול, חזק, יסע מהר ומרווח"?

והעיקר - תגיד לי, לפי ההגיון, נראה לך שאפשר להשוות בין אוקטביה ל-530? מבחינת עלויות, מבחינת כוח, מבחינת מרווח, מבחינת איכות, מבחינת עלות אחזקה...? נשמע לך הגיוני?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

זה כמו להשוות בין SL 500 וסיאט איביזה.

אם הסקודה טובה ואמינה לך, אז לך על סקודה, אני לא מבין מה הבעיה?

חסר לך מקום? מהירות? אבזור? תיקח סקודה סופרב.

פורסם

לא הבנתי, אתה ילד או איש צעיר? שוב אתה מזגזג.

בנוסף, כולי קנאה על עושרך המופלג, מבטיח שהיום בלילה אחלום לי על כמות הכסף האדירה שנשפכת לך כשאתה הולך ברחוב. כולי תקווה שזה יגרום לך לאושר רב (בנוסף לעושר).

וכעת, ברצינות:

מעניין לי ת'תחת (מספיק שפת רחוב בשבילך?) כמה כסף הרווחת וגם מי אתה ובן כמה אתה. בפורום הזה אתה תכתוב בהתאם לכללי הפורום, אחרת לא תקבל תשובות.

במילים אחרות - אתה זה שמזלזל - בנו - ברמת הכתיבה המצחיקה שלך ובשאלות הדביליות. אם אתה מסוגל לכתוב כמו בנאדם נורמלי, אתה מוזמן לעשות את זה. אחרת - תתחפף.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
בסדר, מה קפצת עלי..

תמצא לך חיים.. טמבל.

עפתי מהפורום המגוחך הזה 8)

אל תדאג, דאגתי שגם לא תחזור.

תחשוב מה היה קורה אילו היית מדבר כמו בנאדם - היית ככל הנראה מקבל תשובות לא רעות בכלל...

בדוק מישהו מפורום VAG , אחרי הדיון שהם פתחו שם על קארספורום אני לא אתפלא :

http://vag.wserv.co.il/forum75-heb/forum_posts.asp?TID=21068&PN=1

גם כן דיון. ממש דוגמא חיה לסיבה שאצלנו מקפידים על שפה נאותה. אחרת כל דיון היה נראה ככה - מקבץ של "חחחח"אים ודיבורי גנון. אה, כן, ואייל - שכותב כאן בלי הפסקה אבל מלכלך על הפורום הזה בכל מקום אחר, כנראה. "מנסים לקדם רכבים תוצרת צרפת" - נו באמת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מאוד מפריע לי שהרבה מ"הנשמות הטובות" שרשמו בשרשור השכן לא מתביישים להמשיך ולצקצק שפתיים גם כאן וזה ממש לא רק אייל.

ועוד מתלוננים על צביעות כאן.

בעיקר כאלו שנעלבו אחרי ששאלו אותם יותר מדי שאלות על הפאביה הקדושה שלהם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...