Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי בשעה טובה רכב (אופל טיגרה מודל 2000) ויש לי מס' תקלות ברכב שאני צריך לטפל בהן:

1) בלוחית זיהוי מאחורה אין נורה (אולי זה אפילו ממש בית נורה) - הלוחית זיהוי לא ברורה במצב הזה וזה לא תקין.

2) כיוון פרונט

הבעיה היא שאני עובד מהשעה 9 וחצי בבוקר (במרכז ת"א, אני גר בדרום העיר) עד 8~

ואני חדש בעיר הזו (עד לפני חודש גרתי בצפון), לכן אני מרגיש דיי אובד עיצות.

אני אשמח אם תתנו לי שעות של מוסכים שעובדים יחסית עד מאוחר (חשמלאות לתיקון התאורה של הל"ז, ומוסך לכיוון פרונט)

או ההפך - פותחים מוקדם (שבע/שמונה - עדיף כמה שיותר מוקדם)

תודה רבה חברים!

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

יש ברחוב המסגר כמה מוסכים, כיוון פרונט לא עושים במוסך אלא בכיוון פרונט. תעשה חיפוש בפורום יש כמה המלצות

לגבי הנורה כל חשמלאי רכב או מוסכניק יכול לעזור לך.

פנה לחבר הפורום "מוסך רון" לדעתי הוא פתוח בשעות האלה

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

אני בטוח שיש מוסכים שפותחים מוקדם, אני לא מתל אביב, אבל ברחובות יש חשמלאי שאני מכיר ופתוח גם עד 9 בלילה.

בכול מקרה אתה יכול לעשות את הסידורים האלה יום שישי אחד שתחליט לקום מוקדם.

פורסם

לגבי מוסך רון:

http://rongarage.co.il/contact.html

פתוח רק עד 18:00 לצערי.

m.l - זה משהו שאני חייב להספיק אותו עוד השבוע מסיבות מסויימות.

ויום שישי הזה זה דיי בעייתי (יום כיפור, לא?)

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

הייתי היום ב-UMI בראשון

הם אמרו לי שהתקלה שלי (#1) לא "מתאימה" ל-UMI, ושהם יקחו לי על תיקון פשוט שחשמלאי "רגיל" יעשה את זה ב-50, הם יעשו לי את זה ב500/600 ש"ח.

לכן השאלה שלי היא: יש חשמלאים מומלצים באזור ת"א והסביבה? (אם יש חשמלאים טובים בתוך ת"א, זה יהיה עוד יותר מצויין)

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

לדעתי אתה רק תצטרך להחליף נורה, אני הלכתי לקנות בחנות חלפים בכפר סבא והמוכר גם הרכיב לי.

העבודה שאתה צריך לחשמלאי היא פשוטה ולכן אני חושב שכול אחד יוכל לסדר לך(החלפת נורה).

קובי

פורסם

כל התושבת שם של הנורה לא נמצאת :/

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

קנה תושבת , מה הסיפור?

כמה עולה רק התושבת ב UMI ?

רוב המוסכים כבר זמינים החל מ7:30 בבוקר,

ביום אחד קפוץ למוסך שיראה מה אתה צריך ויזמין את החלק ובפעם השניה לך אליו להרכבה. זה 5 דקות.

כיוון פרונט זה לא דבר כזה דחוף וגם את זה אפשר לעשות לפני העבודה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תתחדש.

לגבי אור המספר:

אני ממליץ שתתקשר למחסן החלפים של UMI שנמצא ברחוב המלאכה במרכז ת"א (בקומת החניון איפה שממקום אולם התצוגה ברחוב). הטלפון הוא 03-6235500. לפני שאתה מתקשר תסתכל על התמונה המצורפת ונסה להבין איזה חלק אתה צריך ומזה לדעת מה המספר הקטלוגי של החלק. כשאתה מדבר איתם תן את מספר הרכב ואת המספר הקטלוגי הנדרש ותשאל האם החלק מתאים לרכב שלך. אם אתה מסתבך שלח לי הודעה בפרטי. זו הדרך שלי לקנות חלקים לאסטרה אחרי שהבנתי שלצערי רק אני מבין מה באמת החלק שאני צריך.

אחרי שתקנה מהם אותו תוכל להתקין אותו אצל חשמלאי שבטוח לא חסר כאלה בשמונה בבוקר במרכז ת"א. אני מאמין שכל אחד יוכל להתקין את החלק הזה זה לא סיפור מסובך כל כך.

לגבי כיוון פרונט: אחרי כיוון מדהים שבוצע ב"מעבדה לרכב" באיזור התעשיה בחולון אני לא אלך לאף מקום אחר. אם אתה מעוניין בכיוון סטנדרטי לחלוטין אני בטוח שעוד מקומות יהיו טובים. כמובן שלפני הכיוון פרונט הייתי מוודא שכל חלקי המתלה תקינים החל מהבולמים, כריות הבולמים, הבוקסות והצמיגים - חבל לעשות פעמיים במידה והבולמים גמורים ואתה מתכוון להחליף אותם עוד חודשיים.

http://www.imagechicken.com/uploads/1284587811076434300.jpg

עריכה: אני רואה שהתמונה לא יצאה טוב, תכתוב לי בפרטי איזה חלק אתה צריך.

פורסם
תתחדש.

לגבי אור המספר:

אני ממליץ שתתקשר למחסן החלפים של UMI שנמצא ברחוב המלאכה במרכז ת"א (בקומת החניון איפה שממקום אולם התצוגה ברחוב). הטלפון הוא 03-6235500. לפני שאתה מתקשר תסתכל על התמונה המצורפת ונסה להבין איזה חלק אתה צריך ומזה לדעת מה המספר הקטלוגי של החלק. כשאתה מדבר איתם תן את מספר הרכב ואת המספר הקטלוגי הנדרש ותשאל האם החלק מתאים לרכב שלך. אם אתה מסתבך שלח לי הודעה בפרטי. זו הדרך שלי לקנות חלקים לאסטרה אחרי שהבנתי שלצערי רק אני מבין מה באמת החלק שאני צריך.

אחרי שתקנה מהם אותו תוכל להתקין אותו אצל חשמלאי שבטוח לא חסר כאלה בשמונה בבוקר במרכז ת"א. אני מאמין שכל אחד יוכל להתקין את החלק הזה זה לא סיפור מסובך כל כך.

לגבי כיוון פרונט: אחרי כיוון מדהים שבוצע ב"מעבדה לרכב" באיזור התעשיה בחולון אני לא אלך לאף מקום אחר. אם אתה מעוניין בכיוון סטנדרטי לחלוטין אני בטוח שעוד מקומות יהיו טובים. כמובן שלפני הכיוון פרונט הייתי מוודא שכל חלקי המתלה תקינים החל מהבולמים, כריות הבולמים, הבוקסות והצמיגים - חבל לעשות פעמיים במידה והבולמים גמורים ואתה מתכוון להחליף אותם עוד חודשיים.

http://www.imagechicken.com/uploads/1284587811076434300.jpg

עריכה: אני רואה שהתמונה לא יצאה טוב, תכתוב לי בפרטי איזה חלק אתה צריך.

התקשרתי אליהם, אך הם אומרים שהחלק הזה לא נמצא בארץ, זה יעלה לי 78 ש"ח לא כולל מע"מ, וזמן המתנה של כ-3 שבועות(!)

מה אפשר לעשות?

אני צריך לעשות לרכב טסט עוד שבוע בערך, ואני חייב לטפל בזה לפני.

אי אפשר לקחת איזה תושבת של רכב אחר ופשוט לחבר את זה? גם ככה הצורה של הפגוש האחורי בנוייה בצורה כזו שהיא מסתירה את כל האזור הזה.

אתה יכול לקנות את בית הנורה בגל אור בתל אביב, אני הבנתי שהם משווקים להמון מקומות.

הייתי הבוקר. אין להם את זה.

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

לדעתי הפיתרון שלך לפחות זמנית זה לקנות את החלק מפירוק ואם אתה ממש רוצה להשקיע להזמין אחד חדש מUMI.

אבל לפני שאתה חורש את הפירוקיות כדאי שתכתוב הודעה במועדון אופל באוטוספורט שם יש כמה מומחים רציניים שידעו להכווין אותך לפירוקיה שבה יש טיגרות.

http://www.autosport.co.il/viewforum.php?f=32

• תוכן חדש...