Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בפולו TSI החדשה שלי צצה לפני שלושה ימים סוג של תקלה.

הרכב נוסע בסדר גמור אך לפחות שלוש פעמים ויותר במהלך נסיעה שגרתית נשמע צליל אזהרה ונדלקות בלוח המחוונים בוות אחת 3 נורות:

נורת הABS, נורת ESP ונורת בקרת לחץ אויר בצמיגים, כולן בצבע כתום/צהוב.

הנורות דולקות לסרוגין כך פעם למשך 10-15 דקות ונכבות.

נורות ABS + ESP אני מבין שיכול להיות סוג של תקלה שם, אבל לא מובן לי למה נדלקת נורת בקרת לחץ בצמיגים אם בדקתי מספר פעמים את לחץ הצמיגים (כשהרכב חם וקר) וזה היה תקין...

חשוב לציין, אני נוסע בצורה רגוע ולא מבצע שום תמרונים מסוכנים או פניות חדות.

מחר אני לוקח את הרכב למוסך מורשה, אבל מנסיונכם מה יכולה להיות התקלה?

תודה!

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

שלילי בשני המקרים, לא נוזלים מים מהמצבר וברוך השם אני לא שוכח להוריד בלם יד לפני תחילת נסיעה.

מחר במוסך בטח ימצאו את מקור התקלה.

יש במוסכי צ'מפיון יועץ שירות שעליו פונים כמו במוסכי טויוטה?

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
האם מים עודפים מהמצבר נוזלים החוצה?

מה הקשר בין מחט לתחת ?

הסיכוי במצברים מקורים שהינם תוצרת בוש/ווארטא שאלקטורליט יינזל מהם החוצה שואף לאפס מכיוון שהמצברים המקורים הינם בעלי מבנה שגם במקרה שהמצבר נוטה על צידו לא יינזל אלקטורליט מהמצבר.

אסון כזה עלול לקרות במידה והמצבר נסדק אבל במקרה כזה מהר מאוד המצבר התרוקן מאלקטורליט והרכב לא יניע.

אני מקווה ששמת לב שהרכב רק יצא משערי המפעל.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...