Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש.

במן נסיעה בכביש בין-ערוני/ מהיר הרכב פתאום מתחיל לרעוד, והדבר מורגש בכל חלל הנוסעים.

הכנסנו את הרכב למוסך ונאמר לנו אחרי יום שלם של בדיקות שכנראה הבעיה נובעת ממערכת הABS,

כלומר היא מתחילה לפעול מתי שהיא לא אמורה (אפילו שאנחנו בכלל לא לוחצים על דוושת הבלם).

הדבר לא נשמע לי הגיוני מאחר והרכב לא מאבד מהמהירות בצורה דרסטית, והטורים לא עולים.

יכול להיות שהחשיבה שלי מוטעת? שהטורים לא אמורים לעלות אפילו שדוושת הגז לחוצה והABS פועל?

במוסך נדרש מאיתנו קרוב ל10000 ש"ח בכדי להחליף את המערכת. כרגע איפסו את המחשב בתקווה שהבעיה תחלוף.

הסכום שנדרש הוא סכום סביר להחלפת מערכת זו? האם ישנה סכנה לסוע ברכב במצב כזה?

אני מודע שאתם לא יכולים לפתור לי את הבעיה דרך דפי הפורום, ושאתם יכולים רק להעלות תיאוריות בנוגע למקור הבעיה אך הייתי שמח לקבל כל סוג של כיוון על מנת לבדוק את הבעיה.

שוב תודה מראש לכל העוזרים,

אלעד.

פורסם

למען האמת כאשר הרכב ביקר במוסך אני הייתי בחו"ל ולכן אחותי ואימי (שהרכב שלה) הלכו למוסך וסיפרו לי על המדובר.

אחרי האיפוס הרכב לא יצא לכבישים מהירים בעיקר בשל הפחד של אימי (חזרתי רק היום).

בנוסף הרעידות אינן קורות באופן קבוע אלא לעיתים.

תודה על התגובה המהירה. אני אשמח לדעת אם יש הצעות בנושא.

• תוכן חדש...