Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזרו לי, חיפשתי אבל אני לא ידעתי מה השעון הזה אמור להראות .

מד -לחץ/ טמפ'.

ושל מה??? (בירה? גיר? מנוע? מים של המזגן שאין?)למה העצלנים לא שמו פתק עם השם שלו (כמו במסוקים/ מטוסים).

ואיפה מומלץ שהמחט תהיה -אצלי היא ליפעמים ב-3/4 ולא מדובר על ההוא מצד שמאל :mad: שידוע שהוא אוהב את האזור של ה-3/4 (או שרק לי ידוע :oops: )

אה אם כבר שואלים

ספר טיפולים של -מה להחליף ,מתי ולמה(קישור? אתר?צילום ?)לראלי 96

שקט, שש... לאט לאט!.. להירגע- הראלי השחורה :twisted:

פורסם
עזרו לי, חיפשתי אבל אני לא ידעתי מה השעון הזה אמור להראות .

מד -לחץ/ טמפ'.

ושל מה??? (בירה? גיר? מנוע? מים של המזגן שאין?)למה העצלנים לא שמו פתק עם השם שלו (כמו במסוקים/ מטוסים).

ואיפה מומלץ שהמחט תהיה -אצלי היא ליפעמים ב-3/4 ולא מדובר על ההוא מצד שמאל :mad: שידוע שהוא אוהב את האזור של ה-3/4 (או שרק לי ידוע :oops: )

אה אם כבר שואלים

ספר טיפולים של -מה להחליף ,מתי ולמה(קישור? אתר?צילום ?)לראלי 96

השעון הנ"ל מראה עם SWITCH פתוח לפני התנעה גובה שמן במנוע ואחרי התנעה לחץ שמן ... ככה לפחות לפי מיטב זכרוני. ויש לידו נורה של שמן.

הלאה ... המחט כשהאוטו קר עומדת על בערך 3/4 וכשהאוטו מתחמם הוא אמור לעמוד על קצת פחות מחצי / רבע ... ולעלות בהתאם ללחיצות

רמז ...

לא מומלץ ללחוץ כשהאוטו קר ...

וספר

תעשה חיפוש על היינס ( ולא הקטשופ ... ) יהיה לינק לאתר ... יש שם ספר לכמעט כל רכב

15 פאונד למיטב זכרוני + 5 פאונד משלוח לארץ

שבועיים וזה פה ... ואין בעיות במכס.

זה ספר די גדול ... ועם תמונות וכו ... אז במקום לנסות לחסוך על זה ... עשה לעצמך טובה , אתה רוצה לטפל באוטו לבד? תזמין אותו.

ליביו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

"הלאה ... המחט כשהאוטו קר עומדת על בערך 3/4 וכשהאוטו מתחמם הוא אמור לעמוד על קצת פחות מחצי / רבע ... ולעלות בהתאם ללחיצות "

עם הסויט'ש נכון היא עולה ,אבל בהתנעה היא למטה ומתחילה לעלות עד ל3/4.

אני לא מבין, אמרו לי שזה טמפ' שמן גיר או לחץ שמן גיר,(ביגלל זה פחדתיכי עם זה טמפ' אז כניראה שאין לי מספיק עם זה עולה ל3/4).

נ''ב -לא אני מבצע את הטיפול ,אני רוצה לדעת מתיי כל טיפול אמור להיתבצע ומה מחליפים,

היה לי ספר כזה בפיג'ו XS 98.

ואני מאמין שבראלי זה שונה(פירקי זמן ,חלקים-טיימינג,פילטרים,מצתים וכ'ו).

פורסם

אם זה כמו ב-GTI אז זה מד חום שמן, לא לחץ שמן! (ליביו - ב-S16 זה באמת לחץ שמן, אבל הוא לא ממש עובד כמו שצריך...)

בהתחלה הוא מודד כמות שמן למשך 15 שניות - כשהאור שלו דולק (די מדויק אפילו). אח"כ הוא הופך להיות מד חום שמן. אצלי הוא קבוע על קצת מתחת ל-3/4, נאמר לי שזה תקין. הוא עולה עד כמעט למקסימום כשמאמצים מאוד את המנוע, אבל הנורה אף פעם לא נדלקה אצלי, אז זה תקין. במדידה במוסך 3/4 זה בערך 110 מעלות וכמעט מקסימום זה 120-130. שמן אמור לעמוד בטמפ' של עד 160 מעלות בלי בעיה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

השעון שמדובר עליו הוא שעון חום שמן שלרוב לא מתפקד בדור ראשון בגלל איזה חולשה של אותו חיישן :wink: .

אין דבר כזה חום מנוע ... מדובר בשעון השני על חום נוזל הקירור .

הטמפ' של' השמן יותר משקפת את המאמץ שבו מצוי המנוע , רק לאחר התחממות הרכב ונסיעה של כ 10 דק' השמן מגיע לטמפ' עבודה , 70 מעלות בערך , ובמעמסה רצינית גם למעל 90 .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

לפיא הספרים כתוב -"מד כמות וטמ'פ שמן"זה היעוד של השעון.

ולפי מה שכתבתם אני מבין שלא מדובר בשמן גיר ,אלה מנוע.

האם אני יכול להישתמש במרוחי הטיפולים של ה XS, או שלילי חזקקק :twisted: .

פורסם

טמפ' עבודה של השמן היא יותר מ-70 מעלות, וגבוהה מהטמפ' של המים. משהו כמו 90-100, ובמאמץ גם עד 120 ואולי אפילו יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אמממ ... לא בבית ספרי ... במאמץ ממש חזק השמן אצלי מגיע ל 100 מעלות (לפי השעון )

והמים במאמץ 90 .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

מצאתי את הדבר הבא ,זה שיך ל-XS98 אך למעלה כתוב 96 השאלה הנישאלת היא:

האם מבחינת מרווחי טיפולים הרכבים מתאימים ,ומיבחינת מה להחליף בכל טיפול??

DSC00424.JPG

פורסם
לפיא הספרים כתוב -"מד כמות וטמ'פ שמן"זה היעוד של השעון.

ולפי מה שכתבתם אני מבין שלא מדובר בשמן גיר ,אלה מנוע.

האם אני יכול להישתמש במרוחי הטיפולים של ה XS, או שלילי חזקקק :twisted: .

לא יודע בקשר לטיפולים ...

אבל אכן כל הדיבור הוא על שמן מנוע בלבד וגובהו ולא שמן גיר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...