Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פונה אליכם אחרי סבל רב...

לפני 3 חודשים גררתי רכב למוסך "בית הרכב" בכרמיאל בגלל "לאגר",ובעל המוסך אמר לי שצריך להחליף גיר,כי הגיר דפוק.

לאחר שהחליף גיר,תוך חודש הגיר עשה בעיות והתקלקל,ולכן הוא החליף גיר חדש במסגרת האחריות.

שבועיים לאחר מכן,החלה נזילת שמן גיר,ושוב האוטו נגרר,הוא טען שהיה שסתום סילקון שעף,והוא החליף אותו.

ביציאה מהמוסך,כשהמזגן עובד,איך שאני מאיץ והטורים עולים,לפתע אני שומע "פצצצצ" (רעש דומה לזה של פריקת לחץ אוויר חזקה וקצרה),ואז המזגן הפסיק לעבוד.

איך שהורדתי טורים,המזגן חזר לעבוד.

כשחזרתי למוסך,בעל המוסך שיחק אותה ראש קטן,וטען שהוא לא שומע כלום.

כבר שבוע והבעיה לא חולפת,כל אימת שאני במהירות 110 או בטורים גבוהים או שהאוטו בעליה,נשמע הרעש הקצר,לעיתים מלווה ברעש דליפת אוויר חלשה מתמשכת,עד שהאוטו מאט,ואז המזגן חוזר לעבוד.

ובנוסף,אולי זה קשור,אני רואה ששוב דולף לי שמן גיר,ומחר אני לוקח את האוטו למוסך מורשה,כי נשבר לי.

1-למישהו יש מושג מה פשר הרעש?

2-האם יש קשר בין שמן הגיר הדולף לתופעה?

3-האם אני יכול לתבוע את בעל המוסך?

• תוכן חדש...