Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS של TOYOTA לא עובד בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני כמה חודשים הגיע יבאנו מארה"ב toyota camry hybrid 2009 . שלא כמו הcamry הרגילות, בhybrid מותקנת מערכת מולטימדיה שכוללת בתוכה בין השאר GPS מובנה.

עכשיו, הGPS הזה מגיע עם דיסק של צפון אמריקה..

הלכתי לאנשי מקצוע כאלה ואחרים וההצעה הכי טובה שקיבלתי הייתה 4000 ש"ח (!)..:brickwall:

עכשיו השאלה שלי היא האם יש איזה תוכנת GPS או כל תוכנה שתפתור לי את הבעיה? כל הצעה תתקבל בברכה.

תודה. יהונתן.:-)

ראיתי שיש פה אנשים מקצועים, אני מקווה שאקבל תשובה.

פורסם

בוקר טוב יונתן

מה שלומך ? אחלה רכב באמת חווית נהיגה

לגבי ה- GPS לפי מיטב ידיעתי ישנם שלוש אופציות

א. פתיחת מסך באמצעות מודול פתיחת מסך מקורי וחיבור GPS BOX על ידי ה-RGB כולל שליטה על ידי מגע במסך

באופציה הזו היא הטובה ביותר אתה נשאר עם המערכת המקורית של הרכב יחד עם השליטה במערכות הרכב ותצרוכת דלק לאויר בצמיגים וכ"ו וכ"ו

אבל "עליה וקוץ בה" בשלב הזה אין בארץ INTERFACE לטויוטה קאמרי

כרגע אנחנו עובדים על ייבוא המוצר ובדיקות האיכויות שלו ואני מניח שזה עיניין של זמן קצר עד שזה יגיע לארץ

ב. אופציה שניה שאני יכול להציע לך היא לנסות לבצע התאמה בין התוכנה המקורית לתוכנת IGO8 ברכב שלך, בעבר הצלחנו לבצע זאת ברכבים מסויימים ולכן קיים סיכוי סביר שנוכל לבצע את זה ברכבך

במידה והצלחנו אחלה במידה ולא לא קרה שום נזק

ג. אופציה שלישית היא מה שהציעו לך וזה החלפת מכשיר

מבחינתי האופציה הכי גרועה ממספר סיבות ואמנה חלק מהם

מכשיר מקורי לטויוטה במחיר של 4000 ש"ח הוא מכשיר סיני מלא באגים ותקלות ובגדול אתה יורד באיכות בין המכשיר שקיים ברכב לבין מה שהציעו לך עשרות מונים, כמו כן אתה מאבד את השליטה על מחשב הדרך שזהו יתרון גדול ברכב וחבל

אני יודע שתשובתי לא ממש עזרה לך אבל לצערי זו המציאות בשטח כרגע

כהצעה אחרונה אני מציע לך להיות איתי בקשר ואנסה לזרז את תהליך הייבוא בתקווה שתתאזר בסבלנות

יום טוב

דרור

פורסם

היי דרור, תודה על התגובה המהירה.

רציתי לברר איתך בנוגע ל2 האופציות הראשונות.

צור איתי קשר בפרטי

• תוכן חדש...