Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה קרה בדיוק ? הגיע הנכה ולא יכול לחנות שם ? זה חניה של מישהו שאם היה חוזר אז הם היו זזים , לא קרה כלום ,

זה לא שהם חנו בחניה הכללית של כל הנכים , מקסימום זה רק איש אחד שהיה מחכה חצי דקה שיזיזו את האוטו , לא צריך להיות רע לשוטרים ,הם רק רצו לאכול .

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אייל היקר, עד שנהייה שוייץ (כפי שרשם באגירה) יש אימרה : "אל תדון אדם, עד שלא תגיע למקומו".

אני בטוח שאף אחד אינו רוצה להתחלף עם מישהו נכה/מוגבל, שצריך יום יום להאבק בזה שתפסו לו את החניה (נו, השוטרים רעבים...גם כן סיבה) ושאין כניסה נורמלית לכסאות גלגלים לחלק מהמבנים (למה ? רק לחסוך עלויות).

alfa 156 2.5.

פורסם

אייל מה המצב?

אני מקווה בכל ליבי ידידי, שיום אחד תלווה נכה כזה, שמחפש וצריך חנייה.

אתה תדבר אחרת ותבין את הדברים אחרת.

חניון ענק (גם אם חניון שיש בו חנייה לשלושה רכבים בלבד), ודווקא שם לחנות? כי מה? כי זה קרוב?

עד כדי כך השוטרים מטומטמים ועצלנים?

כל כך מסובך לצעוד עשרה צעדים יותר?

אם כבר החנו בחניית הנכים, למה לא החנו למשל על המדרכה? ממש בפתח של הנות מולה הם עמדו

אגיד לך למה לא, כי שם, על המדרכה, יש אנשים, כי שם, הם לא ידרסו אותם חלילה.

אבל לעמוד בחניית הנכים זה מותר, זה אפשרי, עם זה אין בעייה נכון?

מלכתחילה לא עומדים, נועלים את הניידת כמו כל אזרח אחר, יושבים (בהפסקת החצי שעה שמגיעה להם, על כל 4 שעות) ומבחינתי הולעים לנערת ליווי או לגנוב תפוזים מהעצים, לא בעייה שלי.

לחנות בחניית נכים? ממש חוצפה

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
אז מה קרה בדיוק ? הגיע הנכה ולא יכול לחנות שם ? זה חניה של מישהו שאם היה חוזר אז הם היו זזים , לא קרה כלום ,

זה לא שהם חנו בחניה הכללית של כל הנכים , מקסימום זה רק איש אחד שהיה מחכה חצי דקה שיזיזו את האוטו , לא צריך להיות רע לשוטרים ,הם רק רצו לאכול .

אני מריח מהתגובה שלך צחוק או ניסיון לעורר פרובוקציה, אני ינסה לא להיגרר לזה. בכל אופן, דמיין סיטואציה הפוכה שבה אתה מחנה כולה לדקה ושוטר בא ומדביק לך דו''ח, מה תגיד לו שאם יבוא נכה אז תזיז את הרכב וסך הכל רצית לקנות פלאפל ומה הסיפור הגדול, היית מתעצבן ונרתח ומקלל את כל בני משפחתו וחבריו ומכריו של אותו השוטר, נכון?

עזוב לרגע שזה חניית נכה, מה נותן להם הזכות לצפצף על החוק שאותו הם מייצגים ואוכפים, בגלל הכובע הטיפשי שהם שמים על הראש או המדים שהגיעו מפס ייצור סיני זול?

נקווה רק שיגיע יום שהם יהיו זכאים לחניית נכים ומישהו אחר יתפוס אותה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
אייל היקר, עד שנהייה שוייץ (כפי שרשם באגירה) יש אימרה : "אל תדון אדם, עד שלא תגיע למקומו".

אני בטוח שאף אחד אינו רוצה להתחלף עם מישהו נכה/מוגבל, שצריך יום יום להאבק בזה שתפסו לו את החניה

אז למה אתם דנים את השוטרים ? אולי הם אחרי משמרת כפולה ? אף אחד לא יודע מה קרה באמת ואל תגזים עם זה שהאיש צריך להאבק כדי למצוא חניה ,הוא בסך הכל מגיע וישר מזיזים את האוטו , אני לא חונה שם אבל אולי הם היו אחרי 2 משמרות אז לא צריך להגזים

לא רואה שום דבר מיוחד.

עצרו,אכלו ונסעו. שום נזק לאף אחד.

מספיק לנפח כל דבר.

ועל תתחילו ב "אם" "ואולי"...

פורסם

עכשיו באמת, עם כמה שראיתי חניות כפולות מיותרות של ניידות סיור וכד',

אף אחד לא העלה ולו לרגע שאולי הניידת הזו הגיבה לאירוע והיו צריכים לחנות במהרה?...

פורסם

מה יותר בעייתי?

אתמול קיבלתי דו"ח [הראשון שלי ומקווה שגם האחרון] את הדו"ח קיבלתי בכביש 232 מהודיה לכיוון שדרות. לטענת השוטר [שעמד בצד] סטיתי ועליתי על קו לבן, סבבה הודיתי בעניין [תזכרו פעם ראשונה לא ידעתי מה אני אמור בכלל לעשות]. אחרי שניגשתי לרכב, השוטר נסע לו, המשיך בכיוון הנסיעה, אבל אחרי התנעת הרכב ראיתי את אותו שוטר בא מהכיוון השני, [לצערי לא ראיתי אותו עושה את הסיבוב] מי שלא מכיר את הכביש, כל כביש 232 מהודיה ועד לשדרות הוא קו לבן מלא ז"א לא מקווקו. אז למה לתת לי דו"ח על רק סטייה כאשר ראיתי את אותו שוטר בא מולי אחרי ביצוע "פשע"??

ראבק למה לתת לי דו"ח כאשר שוטרים לא עומדים בחוקים של מדינתם?? למה לשלם 250 שקל על פאשלה כאשר שוטר עושה את העבירה??

אם תנאי הקבלה היו קצת יותר גבוהים אז אולי הייתה לנו קצת מדינה יותר טובה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

שני האיילים - נא ענו לי על "שאלת המחץ" - הייתם מתחלפים עם הנכים ? (חודש, שבוע...יום ?) כן או לא?!

(תגידו לי, אתם באמת בסדר?!! השוטרים עייפים ?! - שיילכו לבית השוטר ביד אליהו וינוחו ! שתי משמרות ?! וואי, איזו סיבה. היה עדיף שישימו את הניידת על איזו מדרכה. זה היה נראה כבר יותר טוב. הם הלכו לפעילות דחופה והגיבו ל"פעילות דחופה" - ארוחת צהריים. מגיע להם ועוד איך, אבל לא ככה, תסלחו לי).

בוודאי שאנו דנים את השוטרים. מי שאוכף את החוק - צריך לפעול לפיו !

alfa 156 2.5.

פורסם
אייל מה המצב?

אני מקווה בכל ליבי ידידי, שיום אחד תלווה נכה כזה, שמחפש וצריך חנייה.

אתה תדבר אחרת ותבין את הדברים אחרת.ים מהעצים, לא בעייה שלי.

לחנות בחניית נכים? ממש חוצפה

אני רואה את זה כל הזמן בגלל המשפחה הקרובה וזה לא נעים אבל זה לא היה מפריע לי לחכות חצי דקה עד שיזיזו את האוטו , לא צריך להציק לשוטרים בגלל שזה חניה של מישהו עם מוגבלות , הם לא חנו קבוע ,

פורסם

עם כל הכבוד לנכים, אני חושב שיש פה חוסר איזון.

אני בהחלט מוכן ללכת כמה דקות ברגל כדי שמי שקשה לו ללכת יחנה קרוב, אבל כשאני מעונין לחנות למשך דקה וחצי, והמקום הפנוי היחיד שמור לנכים ואני צריך לבזבז 5 דקות, או להחזיק ילדה בת שנתיים - זה כביש - עד שאגיע לסופר/מרפאה וכו', זה גם לא מוצדק. רוב הסיכויים שהמקום יישאר פנוי ולא יפריע לאף אחד שאחנה שם לרגע. אני בעד לאפשר חניה של עד 3 דקות בחניית נכים. הם יכולים לחכות 3 דקות תמורת הפריווילגיה המוצדקת של חניה קרובה. קשה לאכוף זאת אבל זה נראה לי הוגן ומוצדק.

בואו נזכור גם שלא לכל בעלי תו נכה באמת קשה ללכת. זה לפחות מה שאני רואה סביבי.

אגב, צילמתי שלשום ניידת חונה על מעבר חצייה. יש משהו לעשות עם זה?

פורסם

לפני כמה שנים החנתי עם קטנוע בין שתי חניות נכים (על הפס הלבן שמפריד ביניהן) ונכנסתי לתוך בניין ל3 דקות. כשיצאתי ראיתי שנכה שאחד הרכבים שלו מדביק לי מדבקה על השעונים בהגה (מדבקה שיורדת רק אחרי מים חמים). הוא כניראה לא יכל לפתוח את הדלת המיוחדת של הרכב שלו כדי להיכנס. אני אם כל הגודל שלי ביקשתי ממנו סליחה, לא אמרתי כלום על המדבקה ונסעתי משם. היה לי מספיק זמן לחשוב על איזה מסכן הבן אדם שהוא מוגבל ככה כשקילפתי אותה. לא מאחל לאף אחד להיות במצב שלהם אז עם כל הכבוד לשתי משמרות של השוטרים זה פשוט חוצפה.:evil:

פורסם
יש שרשור חדש (בפורום המשפטי). שווה לעקוב - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=336784

אם בשרשור הנ"ל הבחור חנה בחניית נכים, נשאר ברכב ובצדק קיבל 500 ש"ח קנס, אסי גם במקרה דנן השוטרים צריכים לקבלך את אותו הקנס לפחות.

וזה לא משנה אם הם רעבים עייפים או חרמנים.

דין שוטר כדין אזרח.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אם בשרשור הנ"ל הבחור חנה בחניית נכים, נשאר ברכב ובצדק קיבל 500 ש"ח קנס, אסי גם במקרה דנן השוטרים צריכים לקבלך את אותו הקנס לפחות.

וזה לא משנה אם הם רעבים עייפים או חרמנים.

דין שוטר כדין אזרח.

עידן

דין שוטר יותר חמור מדין אזרח

מתי אגב פרסמו ש"עשו משהו" לשוטר שסרח ככה וחנה בחניית נכים?

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

סיפור שקרה אצלנו ביחידה

שלושה מילואימניקים שיצאו לאיזה אימון עם רכב צבאי,רכב חום עצרו ליד דוכן של שווארמה.

חניה לא היתה,רק מול הדוכן וזאת היתה חניית נכים.

מי שיודע אסור להחנות אפילו לא לשניה רכב חום בלי השגחה. הנהג נשאר ברכב ונעמד מול הדוכן בזמן ש2 החברים שלו ירדו להזמין. הנהג ישב בתוך הרכב והרכב היה מונע.

פתאום הגיעו החברה ממשטרת התנועה ונתנו דו"ח לנהג על זה שהחנה בחניית נכים. קנס של 500 שקל.

אז מה אייל? מה דעתך עכשיו?

האם זה בסדר?

• תוכן חדש...