Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנורות קסנון מהבהבות (קיט) - סיאט לאון

linoy1125
שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום

התקנתי קיט קסנון בסיאט לאון חדשה הכל עובד יפה מהחשמל של המצבר זאת אומרת כשהמנוע כבוי התאורה יציבה

עם מנוע דלוק המנורות נוטות להבהת קלות...

המנורות באיכות מעולה וזהות למנורות שהיו לי בעבר על הונדה סיוויק

ההבדל היחיד הוא סוג המנורה בסיאט הן H7 ובהונדה היו9006

לדעתי הבעיה נובעת מהעובדה שהמנורות מתחברות ע"י מס' חוטים שיוצאים מהמגברים ושניים מהם מתחברים לקונקטור הראשי של הרכב והחיבור הזה נשאר גלוי (לא מבודד לחלוטין) יכול להיות שיש הפרעה אלקטרומגנטית מהאלטרנטור ?.....

אני יוסיף שבמנורות ה9006 אין חיבור גלוי ולא היו הבהובים כלל מהמנורות.

*הקיט תקין לחלוטין ואין בעיה במגברים או במנורות..

תודה מראש

לינוי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נורות קסנון נוטות לפעמים בזמן הדלקת ראשונית להבהב מעט (עד שגז מתחמם) ואחר כך מתייצבות.לפי מה שהבנתי כנראה אצלך הן ממשיכות להבהב.

להערכתי כי ברכבים גרמניים בועיקר ב VW לאחר הדלקת המנוע, מסופק לנורות מתח פועם ולא DC נקי. המטרה של מתח זה , אחד להאריך את חיי הנורות ושניים, להקשות על הסבה לקסנון.

איזה מודל הרכב שלך? כי למיטב ידיעתי זה לא היה בסיאטים בשנת 2008-2009 .

צריך לבדוק אם מכשיר מדידה מסודר מה קורה לך שמערכת המתחים של הרכב.

1. יש סבירות גבוהה שהקיט שלך עלול לגרום נזק בגלל ההפרעות שהוא מייצר.

2. ניתן לפתור ע"י שימוש בממסרים אבל לא מומלץ.

3. להשתמש עם קבלים שיותקנו במקביל למתח הכניסה כדי לייצב את ה DC.

ברוך -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

הרכב שלי הוא מודל 2010 ואצל חבר שלי בסיאט לאון 2008 גם קיים ההבהוב הזה ..

בדקתי באינטרנט לגבי חיבור של קבל אבל זה לא יכול לעבוד בגלל שזה מתח DC וקבל יודע לפעול במתח AC:? ...

בכל אופן הציעו לי להשתמש בנגד המתחבר כגשר בין החוטים http://www.hidlightsusa.com/product.asp?id=R-50W6

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכולות להיות הרבה סיבות ולא ניתן לאבחן ללא בדיקת הרכב. יש לבדוק גם את המתח שמסופק לממירים וגם את המתח שמסופק לנורות. לצורך זה צריך מכשור ייעודי. ההמלצה הטובה ביותר שניתן לתת לך היא לוודא שוב שההתקנה נעשתה בהתאם להוראות שבקיט ההתקנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה לא מקשיב, אמרתי לך שברכב שלך אין מתח DC. אלא מתח פועם, זה אומר שברגע שאתה מתניע את הרכב, המתח הופך למתח משתנה ולכן כניראה זו הסיבה

ברוך -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה לא מקשיב, אמרתי לך שברכב שלך אין מתח DC. אלא מתח פועם, זה אומר שברגע שאתה מתניע את הרכב, המתח הופך למתח משתנה ולכן כניראה זו הסיבה

מי מייצר את המתח הפועם הזה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאחר שנבדק הנושא מול איש מקצוע

הקיט לא סוג ז וכדומה אלה קיט איכותי שלא יורד מרמה של קסנון מקורי מהחברה...

נכון ברכבי VW כולל את כל החברות ששיכות להם החל ממודל 06 המתח פועם

בשביל זה ישנו נגד יעודי 6 אוהם 50 W שמייצב את המתח במערכת

אני יחבר את הרכיב ויפרסם תוצאות .... כנראה שזה הפתרון לבעיה..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נורות קסנון נוטות לפעמים בזמן הדלקת ראשונית להבהב מעט (עד שגז מתחמם) ואחר כך מתייצבות.לפי מה שהבנתי כנראה אצלך הן ממשיכות להבהב.

להערכתי כי ברכבים גרמניים בועיקר ב VW לאחר הדלקת המנוע, מסופק לנורות מתח פועם ולא DC נקי. המטרה של מתח זה , אחד להאריך את חיי הנורות ושניים, להקשות על הסבה לקסנון.

איזה מודל הרכב שלך? כי למיטב ידיעתי זה לא היה בסיאטים בשנת 2008-2009 .

צריך לבדוק אם מכשיר מדידה מסודר מה קורה לך שמערכת המתחים של הרכב.

1. יש סבירות גבוהה שהקיט שלך עלול לגרום נזק בגלל ההפרעות שהוא מייצר.

2. ניתן לפתור ע"י שימוש בממסרים אבל לא מומלץ.

3. להשתמש עם קבלים שיותקנו במקביל למתח הכניסה כדי לייצב את ה DC.

חבר יקר,

ברכבי קונצרן VAG מתח ה-DC הינו כמו בשאר הרכבים ואינו פועם. הפעם היחידה שחשבתי שהמתח אצלי פועם כאשר מישהי הייתה אצלי במושב האחורי.8)

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאחר שנבדק הנושא מול איש מקצוע

הקיט לא סוג ז וכדומה אלה קיט איכותי שלא יורד מרמה של קסנון מקורי מהחברה...

נכון ברכבי VW כולל את כל החברות ששיכות להם החל ממודל 06 המתח פועם

בשביל זה ישנו נגד יעודי 6 אוהם 50 W שמייצב את המתח במערכת

אני יחבר את הרכיב ויפרסם תוצאות .... כנראה שזה הפתרון לבעיה..

מי הוא איש המקצוע ? נגד של 6 אוהם בעל הספק של 50 וואט לא מייצב שום מתח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברור לי שיש בעיה כלשהי אך להבין שבין מה שאמרו לך לבין מה שקורה בפועל יש הבדל.

נגד לא יכול לייצב את המתח, על זה אין ויכוח. מה שהנגד יכול לעשות זה לעזור "לרמות" את מחשב הרכב, כך שיחשוב שהקיט שמחובר אליו הוא נורה סטנדרטית. בכל מקרה 6 אוהם נשמע לי התנגדות גבוהה מידיי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשמלאי רכב במקרה לא גר בארץ... אבל יודע מה הוא מדבר... וכן זה מייצב את המתח הנגד מחובר בין הפלוס והמינוס לאורך החוט

חבר יקר, אתה מבלבל לי את העיגולדים :-D

חיבור של נגד במקביל לפלוס ולמינוס אינו מייצב שום מתח, במקרה הזה הוא צרכן לכול דבר כלומר הנגד יצרוך כ-2-3 אמפר וסתם יבזבז הספק בצורת חום.

בקישור שצירפת מדובר על נגד שמחברים במקרה של החלפת מנורות רגילות לנורות לדים וגם במקרה הזה ברכבי קונצרן VAG תדלוק לך באופן קבוע מנורת אזהרה על נורה שרופה ברכב.

בדרך כלל מחברים נגד בעל ערך 600 אוהם במקום דיודה במקביל לסליל הממסר בכדי למתן את הספייקים הנוצרים בזמן המיתוג של מגעי הממסר בכדי למנוע נזק לרכיבים אלקטרונים רגישים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר יקר,

ברכבי קונצרן VAG מתח ה-DC הינו כמו בשאר הרכבים ואינו פועם. הפעם היחידה שחשבתי שהמתח אצלי פועם כאשר מישהי הייתה אצלי במושב האחורי.8)

אתה מוזמן לבוא ונתקין סקופ ותראה. במקרה אני מכיר אישית את VW גם כספק. מתח שמסופק לנורה הינו פעום. ואינו DC טהור.

לכן ניתן לייצב אותו עם קבל.

ברוך -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...