Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבל לא מייצב שום מתח אלא מבצע החלקה/סינון של מתח AC וגם משמש כמסנן מעביר נמוכים/גבוהים בהתאם לתיכנון החשמלי.

בו נעשה סדר בדברים :-)

האלטרנטור מייצר מתח AC אשר עובר יישור בעזרת 9 או 12 דיודות ובהמשך קיים מייצב מתח שבמוצא שלו קיים קבל שמטרתו להחליק את גל הסינוס קרי במוצא טת מקבל מתח DC. מה שאתה רואה בסקופ זו צורת גל גלית בדומה לסינוס בעל משרעת קטנה עם 'ספייקים' וזה הוא מתח DC לא מיושר באופן מושלם וזה תקין ואתה תראה את צורת הגל הזו בכול רכב.

מסקנה

לא קיים ברכבי קונצרן VAG שום רכיב המייצר פולסים ושטויות שאתם רושמים.

איזה כייף לי :)

פורסם
בבקשה ממך תפסיק להעמיס את הפורום בשטויות. אם אני הייתי אחראי פורום הייתי מצנזר את ההודעות שלך.

סבבה שטויות? יכול להיות... אז מה אתה אומר שצריך לעשות?!

פורסם
קבל לא מייצב שום מתח אלא מבצע החלקה/סינון של מתח AC וגם משמש כמסנן מעביר נמוכים/גבוהים בהתאם לתיכנון החשמלי.

בו נעשה סדר בדברים :-)

האלטרנטור מייצר מתח AC אשר עובר יישור בעזרת 9 או 12 דיודות ובהמשך קיים מייצב מתח שבמוצא שלו קיים קבל שמטרתו להחליק את גל הסינוס קרי במוצא טת מקבל מתח DC. מה שאתה רואה בסקופ זו צורת גל גלית בדומה לסינוס בעל משרעת קטנה עם 'ספייקים' וזה הוא מתח DC לא מיושר באופן מושלם וזה תקין ואתה תראה את צורת הגל הזו בכול רכב.

מסקנה

לא קיים ברכבי קונצרן VAG שום רכיב המייצר פולסים ושטויות שאתם רושמים.

כניראה בשעורי תאוריה לא החסרת וזה טוב :-)

מתחי הרכב מנוהלים על ידי מחשב הרכב. כאחד שמספק ל VW בלסטים למערכות הקסנון שלהם , תאמין לי שאני יודע על מה מדובר כי אני מתאים את המוצרים לרכבים ולמחשבי הרכב.אתה מוזמן לבוא לקרוא את מפרטי הרכב.

מחשב הרכב, כמו שצוין למעלה חייב "לדעת" מראש האם יש מערכת קסנון או לא. VW מנסה להקשות תוך שהם לא נותנים מתח DC נקי (אלא פועם) לנורות ההלוגן. מתוך טענה שמתח זה מאריך את חיי נורות ההלוגן.

מניסיון בפאסאט 2009, התקנת קבל סיננה את מתחי ה AC וייצבה את הקסנון. אגב זה היה למטרת ניסוי בלבד.

אישית..לא הייתי ממליץ לאף אחד לעשות שום קומבינציה בטח ובטח ברכבים גרמניים . או מקורי או לא כלום

ברוך -

פורסם

מתחי הרכב מנוהלים על ידי מחשב הרכב.- איזה מתחים מנוהלים על ידי מחשב הרכב ומה המשמעות של ניהול המתחים ?

כאחד שמספק ל VW בלסטים למערכות הקסנון שלהם , תאמין לי שאני יודע על מה מדובר כי אני מתאים את המוצרים לרכבים ולמחשבי הרכב.- אתה מוזמן לבוא לקרוא את מפרטי הרכב.- אשמח מאוד אם תוכל לעלות את המפרט שאתה מדבר עליו.ייתכן שאתה טועה בהבנת המפרט.

מחשב הרכב, כמו שצוין למעלה חייב "לדעת" מראש האם יש מערכת קסנון או לא.- אכן יש לשנות את ההגדרות במידה ומותקנת תאורת קסנון. לא בכול הרכבים הפרוצדורה דומה. לדוגמא בגולף דור 5 מערכת הבקרה או מודול הבקרה קיים בשתי גירסאות אחת לרכבים עם תאורת מסוג H7 רגילה ולרכבים עם תאורת קסנון+אורות ערפל לכן במקרה של שידרוג צריך גם להתקין מודול בקרה שונה.

VW מנסה להקשות תוך שהם לא נותנים מתח DC נקי (אלא פועם) לנורות ההלוגן. מתוך טענה שמתח זה מאריך את חיי נורות ההלוגן.- אשמח לראות הוכחה בכתובים.

מניסיון בפאסאט 2009, התקנת קבל סיננה את מתחי ה AC וייצבה את הקסנון. אגב זה היה למטרת ניסוי בלבד.- שוב פעם אתה טועה מכיוון שלא קיים מתח AC במערכת החשמל של רכב עם תאורה מסוג H7 סטנדרטית.

אישית..לא הייתי ממליץ לאף אחד לעשות שום קומבינציה בטח ובטח ברכבים גרמניים . או מקורי או לא כלום

תשמ'ע :-) את מערכת החשמל של רכבי קונצרן VAG גולף דור 4/5 וגם פאסאט אני מכיר די טוב אז אולי תן לי קצת קרדיט.

הייצרן לא מנסה להקשות על התקנת קסנון. מערכת החשמל ושאר אבייזרים כגון מערכת שמע ואפילו הווישרים מנוטרים דרך פרוטקול CAN BUS או LIN על-ידי מחשב הרכב לכן אנשים ניתקלים בבעיה בהתקנת קסנון ברכבים מודרנים של הקונצרן מכיוון שהם לא מכירים את מערכת החשמל של הרכב.

דרך אגב האם אתם מייצרים בלסטים ומספקים לייצרן כמוצר OEM ?

פורסם
תשמ'ע :-) את מערכת החשמל של רכבי קונצרן VAG גולף דור 4/5 וגם פאסאט אני מכיר די טוב אז אולי תן לי קצת קרדיט.

הייצרן לא מנסה להקשות על התקנת קסנון. מערכת החשמל ושאר אבייזרים כגון מערכת שמע ואפילו הווישרים מנוטרים דרך פרוטקול CAN BUS או LIN על-ידי מחשב הרכב לכן אנשים ניתקלים בבעיה בהתקנת קסנון ברכבים מודרנים של הקונצרן מכיוון שהם לא מכירים את מערכת החשמל של הרכב.

דרך אגב האם אתם מייצרים בלסטים ומספקים לייצרן כמוצר OEM ?

אכן כן, מייצרים בלסטים ל OEM . תחפש בגוגל "קסנלייט" או xenlight

שנה טובה

ברוך -

פורסם

לא ברור לי למה אתה קורא מתח פועם (יותר נכון אני לא בטוח שמה שאתה מתכוון הוא מה שנהוג לקרוא לו מתח פועם). בכל מקרה לא ברור מי ברכב מייצר אותו במיוחד לנורות ההלוגן. אתה טוען ש-VW שמו יחידה מיוחדת שמייצרת צורת גל כלשהי במיוחד לנורות?

אתה מוזמן לצייר את צורת הגל שראית על סקופ.

פורסם

אנשים סטיתם מהנושא של השרשור... עזבו את הויכוח על מי יודע ומה

רק שאלתי אם אפשר לסדר את זה... קבל, נגד, מה לעשות אם מישהו יודע אחלה תודה

פורסם

לדעתי עם מודד True RMS לא תהיה בעיה למדוד את גודל אות ה-AC, בין אם המתח פועם כמו אות AC מיושר ובין אם הוא פועם כמו א.ק.ג של חולה לב הנמצא בפרפור חדרים.

בכל מקרה לבקשת פותח שרשור אנא התרכזו בשאלה הספציפית.

לפותח השרשור- מאחר ואין הסכמה לגבי מהות הבעיה ברכב אין מנוס מלבדוק. הכלי המינימאלי הדרוש לבדיקה הוא מודד מסוג Ture RMS ובמקרה היותר חמור תצטרך סקופ כי להבין אם יש בעיה במתח המסופק לנורות.

מאחר והבעיה מופיעה רק כאשר המנוע דולק ניתן להסיק שהבעיה מגיעה מהאלטרנטור. הכיוון הוא לתכנון LPF מתאים שימנע לך את הריצוד במתח (בין אם הוא תופעת לוואי ובין אם הוא מכוון ע"י היצרן). אני מניח שתוכל למצוא כאלו מוכנים באינטרנט, בדיוק למטרה הזו.

פורסם
לדעתי עם מודד True RMS לא תהיה בעיה למדוד את גודל אות ה-AC, בין אם המתח פועם כמו אות AC מיושר ובין אם הוא פועם כמו א.ק.ג של חולה לב הנמצא בפרפור חדרים.

אתה רומז לנו להתבונן בסימלון החדש שלך ?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם

קראתי פה את הנושא וגם אני נתקלתי בבעיה דומה

חבר שלי התקין באודי A6 2006 קסנון ובהתחלה הכל עבד אצלו פרפקט לאחר שבוע

המנרות לא עובדות הכוונה-כשהוא מדליק פעם אחד שנהים נדלקים ביחד ואז אחד מהם מתכבה ואחד נשאר דלוק וחארי זמן מה כם הוא מתכבה (נשאר בלי אורות ) וכשהוא מנסה הדליק שוב יש קפיצות כומו פילקר

מה זה אומר שיש בעייה דומה כשמו של הבחור עם הסיאט או שהקיט לא טוב..

HU:Pioneer 5900IB,SUB:kicker cvr 12" 400 RMS Comp:clif designs,AMp:rockford P450.4

Car:>>>>HoNda :Accord

• תוכן חדש...