Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 25k מרווח, עם מקום לשלושה ילדים מאחור, צריכת דלק סבירה ובטיחותי

avi097
שימו לב! השרשור הזה בן 5212 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

אני מחפש רכב לאחותי.

הדרישות הם כאלה:

1.מחיר עד 25,000(אם אפשר קצת פחות זה עדיף מבחינתם, אך זה הגבול העליון)

2.נפח מנוע עד 2000

3.רצוי שיהיה מעל שנת 2000

4.צריכת דלק סבירה(עד לפני כמה שעות היתה להם מזדה mpv ששחטה אותם בדלק)

5.מקום לשלושה ילדים מאחור(גילאים: 5, 3, 1.5. כלומר כיסא בטיחות ו 2 בוסטרים)

6.בגז' גדול עד כמה שניתן

7.בטיחות עד כמה שניתן, אמינות, וטיפולים/חלפים לא יקרים.

יצא לי לראות המלצות פה בפורום על ניסן אלמרה, מזדה לנטיס וסוזוקי בלנו אבל אני לא נעול על שום רכב ואני פתוח לרעיונות והצעות.

תודה רבה לעוזרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם חשובה לך בטיחות תשכח מהסוזוקי בלנו.

עוד רכב לרשימה בתקציב שלך יכול להיות פולקסווגן בורה שנת 2000. אם תצמא גרסת דיזל לא שחוקה מדי אז תקבל גם רכב מאוד חסכוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קראתי בפורום שעלויות אחזקת הפולקסווגן בורה יקרות מאוד.

יש עוד הצעות?

שכחתי לציין, אך הגיר חייב להיות אוטומט.

כמו כן, עיקר הנסיעות יהיו בתוך העיר (טבריה אם זה משנה) אך יהיו נסיעות אחת לחודש לערך למרכז, ופעמיים-שלוש בשנה לירושלים, הרכב תמיד יהיה מלא (זוג ושלושה ילדים כאמור)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדקת אם בפועל נכנסים ברכבים האלה (אלמרה/לאנטיס/אימפרזה) כיסא בטיחות ושני בוסטרים? איכשהו זאת נראת לי משימה כמעט בלתי אפשרית.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

delta,

לא בדקתי פיזית, הייתי בטוח שכן, מה גם שבוסטר זה לא ממש כיסא אלא רק הגבהה וזה אמור לתפוס פחות מקום מכיסא תינוק.

מה, כל מי שיש לו 3 ילדים קונה רכב של 7 מקומות? אני בטוח שיש רכבים שאפשר להכניס בהם 3 כיסאות/בוסטרים. לא כך?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בטוח שישנם רכבים שיתאימו. לי אישית אין עדיין ילדים אז קטונתי. פשוט משרשורים קודמים בפורום שמתי לב שלרוב האנשים משפחתית קומפקטית לא מספיקה.

אז לדעתי כדאי לבדוק את העניין יותר לעומק ואז ניתן יהיה להתמקד ברכבים מתאימים יותר.

לדעתי יכול להתאים להם טנדרון (ברלינגו/דובלו/קנגו) במידה והם ימצאו אחד שמור או אולי איזה משפחתית גדולה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעניין שלא חשבת על סיטרואן קסארה פיקאסו, רנו סניק ופיאט מולטיפלה. שלושת אלה הם מיניואנים, פיאט מתאים לשישה נוסעים.

שלושתם מרווחים מאד מאחור לשלושה, בעלי תא מטען ענק, ובאופן כללי נוחים ושימושיים מאד למשפחה.

מולטיפלה הוא ידני בלבד. השניים האחרים ניתן לרכוש גם אוטומטיים, אבל ממש לא מומלץ. הפיקאסו והמולטיפלה רצוי בגרסת מנוע דיזל, נדמה לי שאין סניק דיזל, אבל אני לא סגור על כך.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנסיוני אני יכול להמליץ על האלמרה, אך היא לא ממש מרווחת, בנוסף יונדאי סונטה שנת 2000 היא מאוד מאוד מאוד מרווחת ,אבל צריכת הדלק שלה לא משהו בכלל,וגם כמו כל יונדאי היא לא הכי אמינה שיש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

thebaron,

המולטיפלה ידנית ולכן לא באה בחשבון, הקסארה פיקאסו לא בתקציב. הרנו סניק אכן נראית ראויה, השאלה מה לגבי האמינות שלה.

אני אריץ עליה חיפוש פה בפורום.

תודה לכל העוזרים.

אשמח לשמוע עוד דעות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר ראשון - אני חושב שברוב הרכבים המשפחתיים כן אפשר להכניס כיסא תינוק ושני בוסטרים במושב האחורי (בשונה מ 3 כיסאות בטיחות גדולים).

רנו סניק רכב נח, מרווח ובטיחותי, אבל אני לא הייתי קורא לגיר האוטומטי שלו אמין במיוחד.

אני אישית ממליץ לחפש פורד פוקוס מודל 2001-2003 במצב שמור:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=36&SubModelID=330&FromYear=&UntilYear=2003&Auto=1&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

בטיחות טובה, מרחב פנים ובגאז' מתאימים לדרישות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סיטרואן C5 הכי מרווחת, הכי נוחה והכי מהנה וגם חסכונית בדלק במנוע 2000.

עכשיו לך חפש בעלים של C5 מתוחזקת הייטב שימכור לך ב 25K והרווחת.

גילוי נאות: אני בעל C5 2002 מתוחזקת הייטב אבל המחיר שאני דורש הוא 32K

לפרטים - בפרטי

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכולם.

איך הדייהטסו גרנד מוב, מתאימה לדרישות שלי?

ראיתי שהיא נמכרת במחירים ממש זולים, היא יפנית וגם מרווחת אם אני לא טועה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5212 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...