Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי דוח על חגורה, כמה נקודות זה?

Philip R
שימו לב! השרשור הזה בן 7570 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

באמת אשמתי, איך שיצאתי מהחנייה עמדה שם ניידת, הוא הביא לי 250 ש"ח קנס.

:cry:

לכן עשה לעצמך חוק - לחגור חגורה עוד לפני שזזת מילימטר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באמת אשמתי, איך שיצאתי מהחנייה עמדה שם ניידת, הוא הביא לי 250 ש"ח קנס.

:cry:

לכן עשה לעצמך חוק - לחגור חגורה עוד לפני שזזת מילימטר.

רוני

אתה צודק ב-100 אחוז!

נלמד לפעם הבאה. :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהה כן אז אני צריך להשגיח במשך כל הנסיעה עם כולם חגורים במקום להיות מרוכז בכביש ?

לחנך אנשים זה לא התפקיד שלי, בשביל זה יש הורים ויש מערכת חינוך ויש טלויזיה ואמצעי תקשורת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באמת אני עשיתי לעצמי חוק וזה כבר הרגל אני נכנס לאוטו נותן את הקוד בשביל שאני יוכל להתניע את האוטו ועד שזה נותן אישור ( כמה ציפצופים ) אני שם תחגורה

ובלי קשר זה כן אשמתך אם חבר שלך לא שם חגורה !

אצלי זה חוק לא עולים לאוטו בלי חגורה ובלי קשר קניתי ב 70 שקל את הריפודים של החגורה אלה של הספורט משהו ממש חמוד ויפה וזה הרבה יותר נוח מהרגיל ....

נסו את זה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהה כן אז אני צריך להשגיח במשך כל הנסיעה עם כולם חגורים במקום להיות מרוכז בכביש ?

לחנך אנשים זה לא התפקיד שלי, בשביל זה יש הורים ויש מערכת חינוך ויש טלויזיה ואמצעי תקשורת

להשגיח? מה אתה נהג מיניבוס של גן חובה?

"It's always funny until someone gets hurt...

...and then it's absolutely friggin' hysterical!"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נורא פשוט.

לא מסוגל לשלוט על הנוסעים שלך, א-ל תיקח נוסעים.

כל אחד צריך לנהוג בהתאם למגבלות שלו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7570 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...