Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום:)!!!

ברשותי גולף 4 שנת 2001 בנפח מנוע 1.6 עם תיבת הילוכים אוטומטית. הרכב עומד קרוב ל 109,000K

לפני כחודש קרה לי שהעברתי לרוורס וההילוך לא השתלב, היית צריך להחזיר לניוטרל ולשלב שוב ואז זה נפתר אחרי שבוע זה קרה שוב פעם אחת ומאז זה רק החמיר! וכיום זה קורה כל פעם שאני מכניס לרוורס!!!! אני צריך כל פעם להוציא לניוטרל ולהחזיר לרוורס אולי 5-6 פעמים עד שהוא משתלב!!!

דבר נוסף ששמתי לב שאם אני לא ממתין לשניה בN {בדרך כלל בשביל לשמור על התיבה הייתי מוציא מD מחכה שניה בN ואז משלב R וככה גם הפוך} ואני מכניס ישר מD לR בדרך כלל הוא מיד משתלב, אם כי לא תמיד.

זה קורה גם שהמנוע קר וגם שחם, אולי קצת יותר כשקר אבל אני לא ממש בטוח!!

מלבד זה הרכב בD נוסע מצויין! לא מחליק! ויחס העברת ההילוכים בגדול תקין ונעים!! גם מים ברכב בדקתי {אולי נכנסו לגיר} ולא חסר.

הלכתי למכון גירים באיזור מגוריי {גירומטיק במפרץ חיפה} והוא חיבר למחשב ואמר שאכן כל הפרמטרים של הגיר תקינים ובD הוא אכן נוסע יפה ולא נותר אלא לפתוח את הגיר ולבדוק. הוא גם הוסיף שיש סיכוי לשיפוץ גיר שעלותו גבוהה!!!

רציתי להתייעץ אם מישהו מכיר את התופעה?? והאם אכן אין מנוס משיפוץ גיר??

ואם לשפץ אז ראיתי המון המלצות טובות על "מוסך אדמונד" בחולון ועל "מוסך רון" בת"א. ידוע לכם אצל מי עדיף לשפץ?? מומחיות? אמינות? מחיר?

תודה לעונים:wave2:

פורסם

1. האם במיכל העיבוי קיימת 'טחינה'=ערבוב של שמן גיר עם נוזל קירור ?

2. האם הותקן קולר חיצוני לקירור שמן הגיר ?

בכול מקרה תוכל למצוא שפע מידע ותקלות אופיניות לגיר הנקרא גם 01M בפורום בעזרת מנוע החיפוש.

שני המוסכים שציינת נחשבים למוסכים טובים ומכירים היטב את הבעיות הנפוצות בתיבה ברכב שברשותך ובשניהם תקבל שירות טוב.

איזה כייף לי :)

פורסם
1. האם במיכל העיבוי קיימת 'טחינה'=ערבוב של שמן גיר עם נוזל קירור ?

2. האם הותקן קולר חיצוני לקירור שמן הגיר ?

בכול מקרה תוכל למצוא שפע מידע ותקלות אופיניות לגיר הנקרא גם 01M בפורום בעזרת מנוע החיפוש.

שני המוסכים שציינת נחשבים למוסכים טובים ומכירים היטב את הבעיות הנפוצות בתיבה ברכב שברשותך ובשניהם תקבל שירות טוב.

1. לא בדקתי לגבי שמן בנוזל הקירור, לבדוק ברדיאטור או במיכל המים או שזה לא משנה??

2. לא, אין קולר חיצוני, אחרי פיתרון הבעיה אני יתקין.

אכן דיפדפתי שעות בפורום ומצאתי שלל תקלות אבל ברובם זה היה גיר מחליק או דופק ואצלי התקלה היא אי שילוב ורק ברוורס. אולי זה אומר משהו....

יש עדיפות למוסך אחד על השני בבעיות גיר??

ואגב, מה עלות של שיפוץ גיר??

תודה על התגובה.

פורסם

ערוך את הבדיקות שכתב לך מרק ובדוק גובה נוזל שמן גיר (כאשר המנוע מונע בניוטרל).

יתכן,שחוסר בשמן גיר גורם לתקלה ואם אכן כך,צריך לחפש נזילה (ככל שיש).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בדקתי את הנוזל קירור והוא נקי לגמרי משמן!!!

שמן גיר אני משאר שא"א לבדוק לבד.... תתקנו אותי אם אני טועה.

אני לא יודע אם זה חשוב לציין והאם זה בכלל קשור, אבל הרכב עבר טיפול טיימינג + טיפול גדול לפני כחודשיים.

למישו יש עוד רעיונות לפני שאני פונה למוסך??

ואגב, יש למישהו מושג כמה אמור לעלות שיפוץ גיר???

• ספונסר פורום
פורסם

התקלה שאתה מתאר נגרמת בדרך כלל מבעיה חשמלית

שניתנת לטיפול חיצוני ללא שיפוץ של תיבה עצמה .

יש צורך לבדוק באמצעות סורק האם בזמן התרחשות התקלה

יחידת הבקרה של התיבה מעבירה את הפקודה לתיבה ,

במקרה כזה יש לבדוק את ההתנגדות של הסולונואיד האחראי

על ביצוע הפעולה בתוך התיבה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

כפי שחבר הפורום רון כבר כתב לך יש להתחבר לסורק תקלות בכדי לאתר את הסולונאיד התקול. כאשר משלבים לרוורס נכנסים לפעולה 3 סולונאידים שכול אחד מהם עשוי להיות תקול.

איזה כייף לי :)

פורסם

עידכונים.....

אז ככה, הייתי אתמול אצל מוסך רון הוא אכן בדק את הרכב {מיותר לציין שבצורה מיקצועית ביותר.....}

וניסה בכל דרך אפשרית , גם שזה היה כרוך בהרבה עבודה , לפתור את הבעיה ללא שיפוץ גיר, לצערי :-( לא היה ברירה אלא לשפץ גיר.

קיבלתי הצעה הוגנת ביותר ואפי' קיבלתי רכב חלופי לימים שהרכב נשאר אצלו....

בקיצור , תודה לכל לממליצים!!!

אכן מדובר במוסך מקצועי, אמין ומומלץ בחום!!!:mm_yeah:

• תוכן חדש...