Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקס היקר,

פעם אדי היה טורח להודיע לי על מפגשים, היום הוא לא .. :-D

תודיעו יש מצב טוב שאקפוץ אחרי העבודה.

לגבי התשובות שלך,

אני לא אוכל לבצע את העבודה עם הדיסק , אני מעדיף שחשמלאי יעשה את זה או מישהוא שיודע מה הוא עושה ..

אני אקפוץ לביג-בוקס, זה חלק מהדברים שתיכננתי - על הדרך אבדוק את חנות התאורה שציינת.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אם אתה לא עושה לבד את העבודה עם הדיסק,אז תבקש ממי שיעשה ,שיחצוב יותר עמוק וישים לך צינור בקיר,שאם בעתיד תירצה לשדרג את הכבלים או להאריך אותם בלי חיבורים יהיה לך יותר קל.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

כל שיפוצניק מתחיל יכול לעבוד עם דיסק תוך שמירה על בטיחות אני מאמין שלדוד שלך לא תיהיה בעיה רק תסמן לו או תסביר לו מה אתה רוצה. צריך לוודא שלא עובר שם חשמל ושעל הדיסק יהיה דיסק יהלום רצוי שהדירה לא תיהיה מאוכלסת בכלום כי חיתוך בדיסק גם קטן עושה ליכלוך קטלני עם האבק.

השבוע קניתי תנור + כיריים של שאובלורנץ כמו פעם מהפרסומות בצבע לבן ב 1200 ש"ח.

פורסם

אני לא מבין בשביל מה דיסק? להעביר שרשורי בקיר עדיף פטישון עם חציבות יחסית צמודות , פחות לכלוך ואבק ופחות חורים לסגור.

על מנת להעביר לצד שני של הקיר, עדיף להרים בלטות ואז לסגור חזרה(אם לא עושים הדבקה של גרניט).

פורסם
אני לא מבין בשביל מה דיסק? להעביר שרשורי בקיר עדיף פטישון עם חציבות יחסית צמודות , פחות לכלוך ואבק ופחות חורים לסגור.

על מנת להעביר לצד שני של הקיר, עדיף להרים בלטות ואז לסגור חזרה(אם לא עושים הדבקה של גרניט).

נכון לפעמים עדיף עם פטישון ולעבוד לאט למרות שאני אוהב את החיתוך המדוייק של הדיסק.

בקירות בלוקים גם לא צריך לעשות חורים גדולים מוצאים את החיבור בין שתי הבלוקים שוברים שם(מחברים ביניהם עם פתח)ולא שוברים את כל האורך.(המרחק לאחר שמצאת את החיבור הראשון הינו 20 ס"מ) לפעמים אפשר וצריך לעשות חור נוסף באמצע על מנת שיהיה קל להעביר את השרשורי.

שוב שיפוצניק מיומן מסתדר עם זה בקלות תגיד לו מה אתה רוצה תצא תחזור בערב והכל יהיה מוכן לא חשוב איך.

אלא אם אתה מיתכוון לעשות לבד את החריצים?

פורסם

אני לא יודע לעבוד עם דיסק , אז בשביל זה השיפוצניק,

אני לא יכול להרים בלטות כי יש שם הדבקה של בלטות חדשות על גבי הישנות ואני לא ארים את זה בשביל החוטים,

נאמר לי שהכנת החציבה + תיקון ומילוי מקצועי לאחר מכן = 1000 ש"ח (שני חריצים באורך 15 מטר כל אחד מקיר אל קיר דרך התקרה - מעיין "ח")

אני עדיין מברר את האופציות.

לגבי צינור שרשורי, אני אביא כבלים מיוחדים של סטינגר לצורך העבודה הזו אני חושב ברצינות על צינור שרשורי, כרגע לא יודע איך ומה ולמה.

אגב, המלצות למיקרוגל טוב בנפח של עד 25 ליטר (כולל) ללא גריל יתקבלו בברכה.. (בקצב הזה אצטרך להחליף את שם השרשור ל"שאלות שלי והמלצות שלכם למעבר דירה"..)

פורסם

מה יש לחשוב ברצינות על שרשורי? אין ספק בכלל שעדיף שבתוך הקיר יעבור שרשורי ובתוכו הכבלים, מה יקרה אם אחד הכבלים יינזק במהלך העבודה? בלי שרשורי תצתרך לפתוח שוב את הקיר.

לגבי החציבה, לדעתי זאת עבודה פשוטה ביותר גם לאדם לא מיומן,צריך רק 2 ידיים טובות וראש בריא,אבל מן הסתם אם אתה מביא בעל מקצוע,שהוא יעשה מה שקל לו יותר,לגבי המחיר אין לי מושג אם זה זול או לא,מה שבטוח זה אחלה סכום לעבודה כזאת.

פורסם

כמו שכבר אמרו, אין ממש מה להתלבט אם לעשות שימוש בצינור שרשורי, זה מוצר חובה כאשר מעבירים כבלים בקיר אחרת הכבלים יינזקו.

יתרה מכך, חשוב לוודא שהצינור השרשורי יהיה מספיק רחב על מנת לאפשר החלפת כבל בעתיד (נניח והכבל שיש נהרס וצריך להחליף אותו), תעלה צרה מדי תקשה מאוד על החלפת כבל בעתיד, במיוחד כאשר מגיעים לפינות.

אל תחסוך היום בדברים שמחר אתה עלול להצטער עליהם, אתה כבר חוצב את הקיר אז תעשה את העבודה כמו שצריך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם אתה לא רוצה להשקיע יותר מידיי על התעלות תעביר את החוטים בפינות של הקיר ושל התקרה ותכסה בקרניזים דקורטיביים שמתאימים לעיניין.

יוצא יותר זול וגם יותר יפה אם אתה אוהב קישוטים כי הקרניז זה סוג של קישוט. מדביקים וצובעים פשוט וקל.

פורסם

ראיתי את הקרניזים ברשת, העניין הוא שהכבל יעבור - אם לא בחציבה - בתעלות אצבע שטוחות קרוב לפאנלים - עם כל הכיעור שבדבר..

פורסם

לא יודע איזה כבל אתה שם ואיזה פנלים אבל הכבל מעל הפנל לא צריך תעלת אצבע תתן על הכבל מריחה של צלוטיט עם גימור חלק

לכיוון הפנל. שוב אני לא יודע איך מסודר אצלך אבל בדרך כלל יש את המיזנון שמסתיר את הכבלים שמאחור.

• תוכן חדש...