Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שישי, סוף שבוע, השעה כבר אחרי 23:00, נוסע רגוע מכיוון שב5 דקות נסיעה מרעננה לכיוון כפר סבא ראיתי יותר ניידות מאשר בבית הספר לשוטרים מתחילים, הולך לאסוף את הדייט להיום, הכל נהדר ומהנה.

אני רואה את התוצר שמולי ומבסוט, התברכה ביופי רב אך כמו הכוחות סוס של המאזדה 2 המסכנה מהשכרה שאני נוסע עליה, השכל ברח ממזמן, ואין לה הרבה עוד לאן להגיע.

אבל לא נורא, נוציא משהו מהשישי, הרצליה פיתוח, סיבוב בים, פותח שליש בירה על החוף (כן כן לא לנהוג ולשתות, אני 2 מטר גובה התברכתי במשקל לא כל כך יזיז לי או לינשוף הדיגדוג של הבירה)

מעבירים עוד שעה מדברים על חלומות, על שאיפות, אני מספר על החלומות של אחרי הצבא היא מספרת על זה שסוף סוף עברה טסט רביעי, אחרי שוויתרה על הידני ואין לה מושג למה בכלל המציאו את הידני שיש אפשרות לאוטומט (טוב נו, נזרום), החוף פתאום ממש התחמם, אבל זה כבר לא סיפור בשבילכם, טוב חזרה הביתה, אני שלא מרוצה מהסיטואציה שקרת מחפש את הדיסק של המזרחית הכבדה כדי ליצור דימוי שלילי, בקצרה - הצלחתי.

עכשיו לעניין, בדרך חזרה נהג משאית החליט לנסוע 20 קמ"ש, אני מאותת ויוצא לעקיפה, המאזדה צורחת, הדוושה עד הסוף.

חוזר לנתיב הימני אחרי העקיפה, אבל מה זה, מה קורה פה? הרכב ממשיך להאיץ כאילו הוא מינימום הפורש שנוסעת מאחורי, טוב לא נילחץ, מעביר לניוטרל, עומד בצד, המונע צורח, מכבה את הרכב ובודק מצב כללי, הדוושת גז פשוט דבוקה לריצפה, בלי שום רצון לחזור חזרה למצבה המקורי (זה בסדר, גם אני אוהב שינויים), דחפתי את היד ונתנתי לדוושה נגיעה קלה, היא חזרה למצבה.

כל הדרך חזרה נסעתי רגועה מאוד, אחרי שהורדתי את הידידה החדשה (דבריה), נסעתי למגרש ריק שאני מכיר באזור, בדקתי שאין אף אחד באזורי, ולחצתי פול גז, הדבקתי את הדוושה לכיוון המנוע, הרכב מתחיל להאיץ, שוב מתעורר כאילו נכנס למסלול מרוצים, עוזב את הדוושה, ושוב - אותו דבר, הדוושה תקועה, הרכב מאיץ, המנוע צורח.

איזה סופ"ש תענוג, מאזדה 2 ירוקה מהשכרה ניסתה להרוג אותי :-D

פורסם

הבעיה היא בשטיח. ב99%.

השטיח במאזדה 2 מרגיז מאוד ואם לא מסדרים אותו הוא זז ולפעמים נתקע בדיוק שם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
יום שישי, סוף שבוע, השעה כבר אחרי 23:00, נוסע רגוע מכיוון שב5 דקות נסיעה מרעננה לכיוון כפר סבא ראיתי יותר ניידות מאשר בבית הספר לשוטרים מתחילים

הייתי באותה השעה באותו המקום, באמת ריכוז ניידות תמוה. מה שמעצבן שחוץ מהקטע הזה בכביש 5 לא ראיתי ניידות כל הערב. לא בתוך ת"א ולא בתוך רעננה\הרצליה\רמה"ש. מה הטעם? :roll:

העניין עם הדוושא באמת הזוי, דבר טפשי כמו שטיח יכול לגרום לזה.

• תוכן חדש...