Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

יש לי הצעה די טובה לפיאט פונטו שנת2001 העניין הוא שיש בגג של האוטו קילופי צבע רציניים.

השאלה היא כמה "מקובל" להוריד על זה במחיר?האם חייבים באמת לתקן את זה?

דבר שני הוא שיש טיפול 15000 עוד מעט(נראה לי 2000 קילומטר) כמה עולה הטיפול הזה? ושוב, כמה מקובל להוריד על זה במחיר?

תודה רבה רבה!

פורסם

אם מצבו המכני של הרכב תקין, קילופי צבע אינם סיבה להוריד מחיר בשנה הזאת, מה גם שאין טיפול 15000, יש טיפול כל עשרים אל, וכל 40 אלף טיפול גדול, טיפול קטן עולה כ400 ש''ח וגדול כ1000 ש''ח במורשה, תעשה חושבים לבד.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

תודה על התשובה!

הבנתי שהקילופים(זה קילופים רציניים) עלולים לצבור חלודה. זה נכון?האם אני אהיהחייב לתקן את זה?

פורסם

שאלה:

שמעתי שיש איזשהו חומר שאפשר למרוח על קילופים והוא מונע חלודה, זה נכון?מישהו יודע איזה חומר זה וכמה עולה?

פורסם

ממיר חלודה של טמבור לדוגמה. אבל זה לא הכל.

-הסר צבע רופף וחלודה רופפת.

-מרח ממיר חלודה.

-לאחר יבוש, צבע בצבע יסוד.

-לאחר יבוש, צבע בצבע הרכב (מספר שכבות עם יבוש בן שכבה לשכבה).

-למרבה הצער, יראו את סימני התיקון.

או שים 1-2K לצבע רכב.

פורסם

בחייך, תהיה רציני.

צביעה מחדש בלבד של הגג ב 500 ש''ח ניתן לבצע אצל בני דודנו והאיכות בהתאם, אצלנו זה מעט יותר יקר.

כאן יש צורך בטיפול מלא לגג (הכולל קילוף, תיקון וצבע יסוד לפני הצביעה מחדש) והמחיר בהתאם.

פורסם

אז בוא ואני יגלה לך שלא, מוסך פחחות מסוים בעל הסדר עם כלמוביל, כידוע יבואנית מרצדס, עובדים אך ורק איתו בעיר שלי, והוא לקח לי 500 ש''ח על צביעה של הגג.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

טיפול מלא לגג (הכולל קילוף, תיקון וצבע יסוד לפני הצביעה מחדש) ב 500 ש"ח? אני ממש סקפטי אבל אתה יודע מה? שווה בדיקה.

חוצמזה, אשמח לקבל את השם שלו, אישתי שרטה את הרכב שלה (השמאלי בחתימה) והייתי שמח לתקן זאת במחיר שפוי.

• תוכן חדש...