Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התלבטתי אם לפרסם את זה פה או לפתוח נושא חדש בעניין, מישהו מוכר תכניות למכונת זמן באיביי:

קישור לאיביי אמיתי לחלוטין

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מתיחה הכי מצחיקה על רוסי ששמעתי בזמן האחרון, תתכוננו לכאבי בטן, יש לי קישור רק לפייסבוק מצטער:

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מי מכם שבערך בגיל של אחרי צבא \ סטודנט.. כמה פוסטים שמישהו העלה לפייסבוק.. מצחיק...

1#

מיומנו של חרמן פייסבוק- פרק 1.

נכנס לאלבומים. תני לי מקסיקו, בבקשה תני לי מקסיקו. קוסטה ריקה, מספיק טוב. ועכשיו איפה את במסיבת חוף עם חברות? יופי, ועכשיו אחת שאת שיכורה... ממ לא רע.. וכמובן המסורתית עם הכוכב- ים, אוי, מישהו אמר ספינינג/ פילאטיס/ קיקבוקס דחוף?. בוא נעבור לתאילנד שנה לאחר מכן. עלית קילו שניים אבל זה דווקא מחמיא. הופה, נהיית ליברלית לפי התמונה עם האוסטרלי השרירי. איפה התמונות הרגילות מהפול-מון?... בינגו. באקט מפוצץ בוודקה, יש. צבעים בכל הגוף, יש. ערסים מחולון, יש. תגובה לתמונה מהחברה הקנאית ״מאמי, את הכי יפה בעולם!״.. אוף-קורס. יאללה, תאילנד מיצינו, בוא נראה מה עוד את חושפת בפניי הציבור...הפ הפ, מה זה רומא, פריז?שיט, היא מסופסלת. ידעתי. בת זונה, איזה בחורה מעלה תמונות בביקיני בזמן שהיא מחזיקה בחבר?, למה לתעתע?. טוב, בוא רק נאשר את העניין. נכנס ל- "paris with my love"... לט'ס סי, הלובר, מגדל אייפל, שער הניצחון, בלה בלה.. ממשיך לדפדף.. זארה, D & G', pierre cardin, איך לא?, ו... נו מה נהיה, באת לבד עם מצלמה לצרפת?. תמונה אחת לפני הסוף- ״ אני ואהבת חיי- דנה״. הללויה!.

2#

מיומנו של חרמן פייסבוק- פרק 2.

בוא נראה מי ומה את. 121 אלבומים?!. מה את נורמלית, מתי פתחת פייסבוק, בנייניטיז?, טוב, מתחיל בשלב הסלקציה. אז... לא מעניין, לא מעניין.. הופה ״ יום כיף בים״, נשמור את זה לאחר כך. ממשיך לגולל למטה.. יומולדת לדנוש, אנוש, אימוש, יעל ההורסת בת 23, דן ההומו בן 26, די, שברת אותנו, מה הבעיה לרכז את כל הימי הולדת באלבום אחד?..מדלג, מדלג.. והנה עוד פעם- קוסקו חלק 1, חלק 2, חלק 10, נחיתה, המראה, אני קרלוס וחואן בלילה, אני קרלוס,חואן.. וחוויאר בבוקר, לימה- ההתחלה, לימה-הסוף. שוב היא מגזימה. טוב חלאס, הזדמנות אחרונה... יורד למטה.. ״נשף סיום י״ב חלק א׳״. די, יש גבול. נקסט. רק לפני זה, בוא נבדוק את היום כיף בים ממקודם... יהה, היידה, עכשיו אנחנו מתחילים לדבר, ממ טוב אז נראה נחמד...הופה , מייי זאת הימנית?.. בבקשה שהיא תהיה מתויגת. בום, מתויגת. הופה, כולן מתויגות. אחת מזדהה בשם פייסבוק בעברית ואחת מחזיקה בפרופיל אנגלי ועוד עם סיומת סקי(ski) בשם משפחה, דילמה?. האצבע נלחצת. עוזב את החופרת אלבומים ועובר לגברת סקי ו......נעול?.. לוחץ על התמונת פרופיל, אין תשובה. מנסה את הקאבר, וחוץ משקיעות חרושות אין כלום. לא יאומן, איזה בחורה מפרגנת לציבור הרחב תמונה פרופיל עם בגד ים שזוכה למאתיים לייקים חרמנים וחוסמת גישה ליתר? למה הטיזינג הזה?. והיא גם לא מציינת כלום מלבד העובדה שהיא לומדת בתל אביב יוניברסיטי. בת זונה. לא סובל כאלה....Add friend.

3#

מיומנו של חרמן פייסבוק- פרק 3.

״גב׳ דנה כהן״.

- אז איך אמרת השם?

- דנה.

- דנה מה?

- מה זה חשוב?

-לא, סתם, לידע כללי.

-כהן.

נכנס לפייסבוק. מתחיל המצוד. בוא נראה, ...dana c, שנייה מי אמר שזה עם c? יש מיליוני דנה כהן. בוא ננסה עם k אולי..אלפי דנה כהן!. עברית? לא, היא לא כזאת. מה אני עושה עכשיו, מבוי סתום. הופה, יש דנה כהן אחת עם מספר חברים משותפים, אולי היא הג׳וני שלי. נכנס, לא היא, סתם חברה של חברים מהטיול. בודק עוד אחת שמקושרת אליי, טעות בכתובת, סתם יחצ״נית אנוסה וחופרת. רבאק, איפה את גברת כהן?, אפילו גלעד שליט בתקופתו היפה בשבי היה יותר גלוי ממך. די, לא מוותר. אם הצלחתי למצוא את שירן לוי ולחשוף את נועה קליין, מה זה בשבילי לגלות איזו דנה כהן.

עוברת שעה. יבלות על הידיים, העכבר במצב קטטוני ופייסבוק שוקל להדיח אותי. שונא את דנה כהן.

טוב אין ברירה, מטרה זו מטרה. משיג את הטלפון של הנעדרת דרך מזכירות הסטודנטים.

- אהלן, זה גיא.

- איזה גיא?

- גיא גיא, קיצור שומעת, רק שאלה קטנה, איך את כותבת עם השם משפחה שלך באנגלית?

- למה אתה מחדש לי את הפספורט או משהו?

- נו בחייאת..

- cohen.

- שנייה, ובפייס את זאת בתמונה בשחור לבן או זאת שמצטלמת לבוק?

- אין לי פייסבוק ..הלו...הלו..הלו...

זונה.

אישית, פרק 2 גרם לי לפלוט את הקפה החוצה מרוב צחוק... "הופה! מי זאת הימנית??? בבקשה שהיא תהיה מתוייגת!!"

פורסם

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...