Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום

הדיון הקודם שלי היה קצת מבולבל, כנראה בגלל שאני בעצמי לא כ"כ מבין בנושא ומנסה להכניס הרבה שיקולים לעניין בחירת הרכב. אני מודה לכל מי שעזר וניסה לעזור לי שם, ובאמת מתנצל אם מישהו הרגיש שאני מבזבז לו את הזמן.

אני עדיין סבור שההתלבטות שלי היא לא עניין פרטי - בראית תקציבית כוללת, האם עדיף משומש ישן, משומש חדש או חדש לחלוטין, אבל אני גם מבין שיש פה הרבה עניין של שיקול דעת והשקפה.

לצורך הפשטות, אתמקד כאן בדיון על משומש ישן בלבד - כלומר תקציב עד 20K (אפשר להתגמש). הדרישות ממנו (לפי סדר חשיבות):

1. אמינות: גבוהה ככל הניתן - ברור שרכב בסכום כזה לא מושלם ותהיינה תקלות, וגם אם דגם מסוים נחשב עמיד, תמיד אני יכול ליפול על יחידה בעייתית - אבל בכל זאת, רכבים שהוכיחו את עצמם כאמינים במשך 10-15 שנה, זו ערובה טובה.

2. ביצועים: צריך לעמוד בכבוד בנסיעות תכופות ת"א-ירושלים. בהיבט הזה קיבלתי כלל אצבע של "אל תרד מ-1600" - אבל בטח גם פה יש חריגים.

3. חסכוניות: לא צריך בהכרח את הדגם הכי הכי הכי חוסך בדלק, אבל רצוי שתהיה לו צריכה סבירה, וגם עלות חלפים וטיפולים שאיננה חריגה.

4. מעבר: הילוכים: עדיפות גבוהה לידני - גם לצורך תרגול, וגם מהשילוב של אמינות וחיסכון. מראה - אני לא יכול לקחת רכב שנראה ממש מסכן. אם זה מסבך אותכם פה, פשוט תתנו לי לידים של דגמים, ואני כבר אוכל לעשות את הסינון שלי ע"ב מראה חיצוני.

קיבלתי בדיון הקודם המלצות ספציפיות על הדגמים: רנו מגאן (2001-2003), ניסאן אלמרה. אשמח לשמוע על דגמים נוספים שעונים על הדרישות (לא כי אני פוסל את אלו, רק לקבל את המאגר השלם לפני שאני ניגש לבחירה).

בנוסף אשמח לקבל המלצות כלליות שלכם (לא כדאי מתחת ל-95, לא מעל 300,000 ק"מ וכו').

שוב תודה על כל העזרה.

פורסם

עוד רכב שהוא אופציה זה פיג'ו 306 - חבר שלי קנה לא מזמן ומרוצה מאוד, אבל אני לא יודע איך האמינות שלה והדיעה הכללית על הרכב

• תוכן חדש...