Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופנוע כזה - לא ראיתם!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ראיתי, וגם לא רוצה לראות.

זה פשוט מ-ז-ע-ז-ע.

צריך לכתוב שהצפייה אסורה מתחת לגיל 18, או אפילו 21.

זה פשוט נורא!

ואיפה לעזאזל המיכל דלק שלו?

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

זה פשוט מ-ז-ע-ז-ע.

זה פשוט נורא!

דניאל.

מיכל הדלק כנראה מתחבא בין עצמות האגן של השלד,

וכנראה מכיל חצי ליטר עד ליטר וחצי אם משתמשים גם בעמוד השדרה.

זה בהחלט לא אופנוע פרקטי, ולנסוע בו חוץ מתצוגות אי אפשר ממש

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

זה פשוט מ-ז-ע-ז-ע.

זה פשוט נורא!

דניאל.

למה- דווקא מגניב לאללה לדעתי!8) המיכל, אגב, לדעתי מסתתר איפשהו מתחת לכסא- יש את זה גם בהרבה אופנועים האחרים! אפרופו "דוגיסטייל"- יש אופנוע כזה העשוי בצורת הבחורה באותה התנוחה!:lol:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מיכל הדלק יכול להיות מתחת למושב, עם משאבה חשמלית. כמו שנכתב למעלה, זה קיים ומקובל.

מה שאין לו כנראה, זה ברקס קדמי - בצ'ופרים לתצוגה לא ממש מקפידים על אבזרי בטיחות וישימות יומיומית וברקס קדמי "מקלקל את הקווים".

פורסם

מדהים - למרות שאני לא ממש מתחבר לגולגלות ושלדים כמו אמריקאי מצוי , זאת עבודה מקורית ויפה לטעמי .

בתור אחד שראה הרבה פרקים של אורנג קאונטי צופרס - זה בהחלט עשה לי את זה בעיצוב סופר מיוחד.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

בעיניי זו יצירת אומנות של ממש.

התחום הזה של אופנועי קאסטום פשוט מטריף.

הצורות, הצבעים, המוזרות שבעיניין, היא פשוט משהו בלתי נתפס.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

למה זה אדיר

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

אדיר!

יצירת אומנות!

אלי,תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם.

אומץ לשנות את הדברים אשר ביכולתי.

ואת התבונה להבדיל בין השניים.

• תוכן חדש...