Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסאן סאני 93, ידני, מנוע הזרקה.

אחרי חצי שעה של קללות מתחת לדשבורד: פירקתי את הדשבורד התחתון להקלת הגישה. סובבתי את היוניט - הוא מסתובב על ריק. אין גישה לפתוח את האום, ובכלל, אני יכול להגיע לשם רק בכריעה על הברכיים מחוץ לאוטו (ואז הראש שלי פונה לכיוון הלא נכון) או בשכיבה על הגב נשען על סף הדלת (זה נח בדיוק כמו שזה נשמע).

האם יש למישהו טיפים איך לבצע את העבודה? אני כבר קרוב לפירוק מושב קדמי (!) כדי שאוכל לשכב על הגב בנוחות (יחסית).

זה המפסק (נראה תמים):

k694415627uli.jpg

:turn-l:
פורסם

טוב, זמן לעדכן את אחד השרשורים הארוכים והסוערים בפורום, למען הבאים אחרי.

פירוק מושב קדמי (קלי קלות) לא שיפר בהרבה את הגישה. האום נעול חזק והמפתחות מעגלים אותו במקום לפתוח (האום מחומר רך יחסית).

כמו כל מהנדס טוב, כיוון שנכשלתי במשימתי, החלטתי לבדוק אם בכלל יש בה בכלל טעם :roll:. התקלה - אורות הבלם דולקים קבוע, מה שרומז שהמפסק לא מת. על השטיח התגלו שברי פלסטיק מוזר כתום ועגול (נראה כמו סוכריה ישנה) שהתברר כשברי ה"כרית" שהיתה מחוברת על דוושת הברקס מול המפסק, ותפקידה ללחוץ ברכות על המפסק.

toy_3858a.jpg

(תמונה להמחשה)

חיפוש במגירת החלקים - מצאתי גומיה דומה שקניתי פעם בשוקעתיק.

שחררתי כבל קלץ' (שיהיה מקום לשים את הראש) ואת הפין שמחבר את הדוושה למשאבת הבלם (שיהיה רווח מספיק להכניס אצבע), והרכבתי את הגומיה החדשה (שהתאימה בדיוק). הרכבה בסדר ההפוך - ויש אור ברקס!

להשלמת הפרוייקט, קדחתי בעזרת מברגה/מקדחה חור קטן (3 מ"מ) בחלק האחורי של בית מנורת הבלם השלישית (בצד שפונה לפנים האוטו) ועכשיו אני רואה במראה המרכזית אינדיקציה מתי אור הבלם מופעל.

:turn-l:
  • תוכן חדש...