Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המחיר היסטרי ברמות. 40000 לרכב בן 8? לא מעניין אותי אם זה מה שאומר לוי יצחק - צריך להיות מאוד נאיבי בשביל לשלם כזה סכום על רכב בסיסי מכזה שנתון. אפילו אם יש עליו רק 20 אלף ק"מ.

המחיר גבוה ביחס לשנתון, בהנחה שהרכב נסע 20,000 ק"מ.

-

פורסם

לדעתי הק"מ בכלל לא רלוונטי, יכול להיות אמיתי ויכול גם לא.

מה שכן רלוונטי זה שזהו ככל הנראה סוחר רכב וכמו שאמרו לפני, מהסוג הכי נחות שיכולים למצוא!

מהרגע הראשון משקר לך ומנסה לתחמן ואת עוד שוקלת לרכוש את הרכב?!

שיהיה לך בהצלחה :roll:

פורסם
מהרגע הראשון משקר לך ומנסה לתחמן ואת עוד שוקלת לרכוש את הרכב?!

אני נתקלתי פעמים רבות באנשים פרטיים ששיקרו במצח נחושה בזמן מכירת הרכב.

זה לא מצב נעים, אבל אין צורך לוותר ולהמשיך מיד לרכב הבא.

יכול להיות שמדובר ברכב שמור שנסע מעט:

לגבי הק"מ:

1. מצד אחד, זה בהחלט נשמע תמוה מאוד. מצד שני - אם כבר המוכר החליט לשחק עם הספידומטר, אז היה הרבה יותר הגיוני לו הוא היה מוריד את הק"מ לאזור ה80K-70K שזה מצוין לרכב משנת 2002 והרבה פחות מחשיד. דווקא העובדה שזה כ"כ נמוך תומכת לדעתי באופציה שזה נתון אמיתי.

בכל מקרה יש צורך לבדוק את הרכב בצורה קפדנית ולאמת נתוני טיפולים מול המוסכים, בדיוק כמו כל רכב אחר.

לדעתי הבעיייה העקרית היא המחיר הגבוה יחסית לשנתון הנמוך.

-

פורסם

לדעתי יש משהו מסריח כאן,המעוניינת ברכב צריכה לבדוק מתי עשו טיימינג אפילו אם הקילומטרז נמוך היו צריכים כבר להחליף,

וגם הסיפורי פוגי לא נשמעים לי,אם הרכב של סבא שלו אז מה הקשר למגרש מכוניות?מה זה שייך לא לבזבז יד?

פורסם

אוקיי, אז טיפול אחרון היה לפני 3 חודשים.מתי היה הטיפול שלפניו ומה היה הקילומטראז'?

שיטה של סוחרים היא להוריד קילומטראז',לעשות טיפול לאוטו, ואז להציג את הרכב עם קילומטראז' נמוך.

דבר נוסף,לא הבנתי את הקטע עם היפוי כח של הסבא.אם הרכב על שם מגרש, אין צורך ביפוי כח.

קשה להאמין שמישהו קונה רכב חדש כדי לא לנסוע עליו.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

אז ככה :

א. אף מאזדה בת 8-9 עם 21,000 ק"מ לא תגיע לסוחר, ויותר מזה - לא תגיע ללוח כלשהו, כי היא תימכר ברגע ששלט המכירה יודבק לשימשה.

ב. סגרת איתו על מחיר שהוא 3500 ש"ח פחות מהמחירון. כיוון שסוחר חייב להרוויח על המכירה - המסקנה המתבקשת היא שהוא קנה את הרכב לפחות ב- 5000-6000 ש"ח מתחת למחירון מה שלא ייתכן ברכב עם נתונים כאלו לו הם היו אמיתיים.

אני אישית לא הייתי נוגע ברכב הזה, משהו כאן מסריח !

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

מאוד הגיוני שהאוטו עבר 20 אלף, לשכנה שלי הייתה מזדה דמיו גם יד 1 ראשונה שכל הזמן עמדה ומידי פעם היא הייתה מניעה אותו כנראה שלא יתפס המנוע ולפעמים היא הייתה יוצאת איתו לסיבוב קטן וחוזרת, לפני כשנה היא מכרה אותו וקנתה מזדה 2, יכול מאוד להיות שמדובר באוטו של השכנה

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
מאוד הגיוני שהאוטו עבר 20 אלף, לשכנה שלי הייתה מזדה דמיו גם יד 1 ראשונה שכל הזמן עמדה ומידי פעם היא הייתה מניעה אותו כנראה שלא יתפס המנוע ולפעמים היא הייתה יוצאת איתו לסיבוב קטן וחוזרת, לפני כשנה היא מכרה אותו וקנתה מזדה 2, יכול מאוד להיות שמדובר באוטו של השכנה

ושוב השאלה - למה שרכב כזה יגיע לסוחר במחיר של (אני מניח) אלפים רבים מתחת למחירון ?

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא נראה לי סביר הקילומטרז ומשום שיש לי רכב כזה בקילומטרז כזה

ניתן לקבל מעל המחירון (למרות שהוא יחסית גבוה)

בכל מקרה אפשר לבדוק לפי הרישוי לוח טיפולים ושם בד"כ רושמים קילומטרז

לגבי הסוחר, לא פעם עולים בפורום סיפורים על קשרים בין הסוחר לאחד

מהחברה במוסכי הבדיקה למרות שבמקרה שלך זה פחות רלוונטי (את בחרת את המוסך)

אני אישית לא הייתי קונה, לדעתי עסקים מכל סוג שהוא לא עושים עם שקרנים

בהצלחה בהמשך

עמוס

• תוכן חדש...