Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצרן:פולקסווגןדגם:פולקסווגן חיפושיתנפח:1,300שנה:1973יד:3ת. הילוכים:ידניתמחיר:5,000 ₪

סוג מנוע:בנזיןק"מ:צבע הרכב:מזגן:איןבעלות קודמת:פרטיתבעלות נוכחית:פרטיתמוכן להחלפה:לא

כתבה למודעה מיד2: http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=1572776

יש לציין שיש ברשותי כרגע רנו קליאו 1.6 אוטומט שנה 01' יד שנייה שנרכשה לפני כשבועיים ב20K

ואני חייל משוחרר בן 22..

השאלה שלי אם שווה למכור את הרכב הקיים ולרכוש את הנ"ל? שווה ההשקעה?!

פורסם

א) רכב זה לא השקעה.

ב) לעבור מרכב מודרני, בטוח וחסכוני לחיפושית שתהיה מאוד לא בטוחה, איטית ולא ממוזגת זה ממש לא שדרוג או מעבר טבעי.

לסיכום, החלטה כזו צריך לעשות עם הלב ולא בצורה כלכלית.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אולי יש כאן אנשים שלא יסכימו איתי, אבל חיפושית היום כבר לא מתאימה לשימוש כרכב יומיומי ועיקרי.

היא מצויינית כרכב תחביב לנסיעות קלות בערב ובסופי שבוע, אבל לא יותר מזה.

אם אתה מתכוון לנסוע איתה יום יום לעבודה או ללימודים - המלצתי היא לרדת מזה.

מה גם שלחיפושית במודעה שצירפת יש "שיפורים", שלדעתי ולדעת עוד אנשים רבים וטובים ..איך לאומר זאת בעדינות.. אינם במקום.

פורסם

או ואבוי. מה עשו לחיפושית הזו...:-(

אני מציע לפותח השרשור להנות מהרכב שרק רכשת (שבועיים הוא רק אצלך). זה רכב ראשון ?

"תכניס" את עצמך במשך הזמן ל"מעקב", אם החיידק הזה באמת תקף אותך, כי רכבים כאלה זה (אספנות) רק מהלב כמו שכבר אמרו לך.

alfa 156 2.5.

פורסם
אולי יש כאן אנשים שלא יסכימו איתי, אבל חיפושית היום כבר לא מתאימה לשימוש כרכב יומיומי ועיקרי.

היא מצויינית כרכב תחביב לנסיעות קלות בערב ובסופי שבוע, אבל לא יותר מזה.

אם אתה מתכוון לנסוע איתה יום יום לעבודה או ללימודים - המלצתי היא לרדת מזה.

מה גם שלחיפושית במודעה שצירפת יש "שיפורים", שלדעתי ולדעת עוד אנשים רבים וטובים ..איך לאומר זאת בעדינות.. אינם במקום.

תוכל להסביר את הטענה שלך ?

אם להגיד את האמת ובצורה ברורה וחד משמעית משהו.. אני לא מסכים איתך בעליל !

אני מכיר מישהו עם חיפושית (ולא רק חיפושית, אבל לצורך העניין..) משופצת שלא מביישת ברמת הנסיעה/איכות התפעול/מראה אף רכב מודרני.

שלא לדבר על ההנאה שהוא מפיק מכל נסיעה והחיוך שלא יורד לו מהפנים.

רכב לא בטוח (בהשוואה למכונית מודרנית)? מסכים, לא מודרני ? גם מסכים, אבל לא מתאים לשימוש יום-יומי ? לא מסכים ואוסיף ואומר שזו טענה מעצבנת ומגוחכת.

כן ירבו אנשים שמשפצים ומחזירים לכבישנו את העבר ולא בוחרים להעלים אותו כאילו לא היה.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

כתבתי, שיש אנשים שלא יסכימו איתי, ואתה כמובן יכול להביע את דעתך, ששונה משלי.

חיפושית, אפילו אם היא משופצת לרמה של רכב חדש, עדיין נשארת רכב עתיק, שתוכנן בשנת 1938.

יש אנשים, שלא מתאים להם להגיע לעבודה או לפגישה, כשהם מסריחים מזיעה, כי אין מזגן.

יש אנישים, שלא מתאים להם הגה קשה כמו אבן, ברקסים ללא בוסטר, ראות מוגבלת החוצה, מהירות שיוט של לא יותר מ 100 קמ"ש,

רעש, רדיוס סיבוב של אוטובוס, חוסר תא מטען נורמאלי, ועוד ועוד ועוד.

אין מה להתעצבן, אני לא רואה את עצמי נוסע שעה בבוקר בפקקים של איילון עם חיפושית לעבודה.

אין לי בעבודה מקלחת ואין מקום להחליף בגדים, ואני לא יכול להרשות לעצמי להסתובב בין אנישים במצב, בו אני יוצא מחיפושית אחרי שעה של נסיעה בפקק.

חיפושית זה כייף ביום שבת אביבי אחרי צהריים, כשהתנועה זורמת, אפשר לפתוח חלונות ולהנות מהרוח ומצליל המנוע, לא בחום של יולי אוגוסט במרכז תל אביב.

פורסם

תבדוק עם אושר שינוי מבנה בנושא הגג החתוך, לא נראה מקורי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
תוכל להסביר את הטענה שלך ?

אם להגיד את האמת ובצורה ברורה וחד משמעית משהו.. אני לא מסכים איתך בעליל !

אני מכיר מישהו עם חיפושית (ולא רק חיפושית, אבל לצורך העניין..) משופצת שלא מביישת ברמת הנסיעה/איכות התפעול/מראה אף רכב מודרני.

שלא לדבר על ההנאה שהוא מפיק מכל נסיעה והחיוך שלא יורד לו מהפנים.

רכב לא בטוח (בהשוואה למכונית מודרנית)? מסכים, לא מודרני ? גם מסכים, אבל לא מתאים לשימוש יום-יומי ? לא מסכים ואוסיף ואומר שזו טענה מעצבנת ומגוחכת.

כן ירבו אנשים שמשפצים ומחזירים לכבישנו את העבר ולא בוחרים להעלים אותו כאילו לא היה.

אני נוסע עם החיפושית יום יום, ואכן הרכב אינו מהווה תחליף אמיתי לרכב מודרני.

רכב אספנות קונים מסיבות אחרות ולא בלל מחיר נמוך יותר, או הוצאות אחזקה זולות (?).

חשוב לזכור גם את מגבלת הנסיעה בין 0900-0700 ותשומת הלב התמידית שהרכב צריך!

בעל החיפושית צריך גם זוג ידיים טובות הבנה מכנית ויכולת טכניות טובות על מנת לשרוד.

אה כן, התנהגות הכביש של החיפושית שונה מהתנהגות הכביש של הרנו! במיוחד על כביש רטוב

ובסיבובים (הנעה אחורית, ומשקל רב על הזנב).

חיפושיות בידי הבעלים הלא נכון מתאבדות בשריפה!

מרווחי הטיפול התקופתי קצרות מאד בחיפושית (5000 ק"מ) ומכסה המנוע נפתח על בסיס יומי.

הסיכוי למצוא עצמך מאחר ליעדך בגלל תקלה בחיפושית קיים וסביר יותר מברכב מודרני.

וזה לגבי חיפושית מתוחזקת נקייה ממשחקים ובמצב טוב, המועמדת שהצעת אינה כזו!

ועוד לא דיברנו על חלודות, נזילות, כיוונים, שסתומים, חלקים שנופלים או נשברים, ומכונאים בקילו.

אם כל מה שכתבתי כאן שיכנע אותך לקנות את החיפושית, אתה חובב אמיתי, ואם יש לך עדיין שאלות אז

אתה ממש לא.

מהיום אל תשאל אם חיפושית מתאימה לי, שאל אם אני מתאים לחיפושית! -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן תשובה מעולה :lol:

אם אתה כבר נכנס לקטע אולי עדיף שתתחיל באמת מחיפושית

ולא מחללית מפיברגלס מערוץ הופ ילדים (אלוהים ישמור מה עשו לאוטו)

אכן רכב אספנות וחיפושית בפרט מצריכה הרבה צומת לב ויחס

אומנם הכול חוזר אליך פי כמה אבל צריך לקחת זאת בחשבון

בוא נגיד שאם אתה לא אוהב להתלכלך פשוט אל תתקרב ואולי אפילו תתרחק

דבר נוסף וחשוב לא פחות שכדאי שתדע

רכב אספנות וחיפושית בפרט זה לא רכב שאם משפצים אותו הכול נגמר

השיפוץ עצמו לא נגמר לעולם לרובנו כאן זה כל הכיף

אבל אני מכיר מספיק אנשים שאפילו להרים מכסה מנוע פעם בשבוע לראות את מצב השמן

זה מעצבן אז כך זאת בחשבון

יוסי

• תוכן חדש...