Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהבתי את כל יפי הנפש שיש פה בפורום.

הרי אם הייתה עוברת יפיפיה בבגד ים בקיני במדרחוב, או אפילו מישהי שמגדילה ראש והולכת טופלס באמצע הרחוב או השחקן/זמר/סלב האהוב עליכם אז לא ממש היה אכפת לכם לעצור איזה חצי דקה ולהסתכל על הנוף, נכון???

אבל ראבאק, הבנאדם עוצר בשביל להעלות את אמא שלו לרכב וכולכם מתחילים להצדיק את הפקח ! מעניין אם זה היה קורה לכם מה הייתם רושמים כאן, אני בטוח שלא הייתי קורא תגובות בסגנון - "קיבלתי דוח מפקח כי חסמתי נתיב במשך 30 שניות אבל תכלס זה הגיע לי ואני מצדיק אותו", כן בטח...

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש קטע באמסטרדם (כמעט כל מי שנסע לשם עם רכב אמור להכיר) - שהריי אין חניה, אז חונים במן חניון גדול כזה שנמצא באצטדיון.

עכשיו בכניסה לחניון יש שלט שלא כ"כ מובן למי שלא מדבר הולנדית ורשום עליו משהו כמובן בהולנדית.

הגעתי לכניסה (מחסום כזה כמו בכניסה לכל קניון) - לחצתי על להוציא כרטיס ... והכרטיס לא יוצא.

מאחורי כבר 3 רכבים, ואני לוחץ ונלחץ וכלום לא יוצא.

לוחץ על ה "עזרה" ואומר לו באנגלית צחה שלא יוצא לי כרטיס וכבר יש תור מאחורי, והוא עונה לי בשיא השלווה:

"אין כרגע חניה, צריך להמתין שמישהו יצא". (בדיעבד היה רושם בשלט "אין מקום")

אז המתנתי. (כי לאיפה אלך?)

משהו כמו 7-8 דקות ישבתי באוטו.

אף לא ציפצוף אחד נשמע.

בישראל הייתי מקבל קללות + דפיקה בחלון + שאלה "האם אתה אידיוט" פחות מדקה לאחר מכן.

אם היה עוצר הפרנקוס ל 2 דקות - אז כן, קצת מעצבן וקצת לא נעים.

אבל למס' שניות ? בחייאת .. אני הייתי ממתין 10-20 שניות ברוגע מוחלט לדעתי, גם אם הייתי ממהר.

מודה כמובן שעל 2 דקות כבר הייתי מעט מתעצבן וחושב לעקוף

פורסם

מצד שני - הגיוני שלא שמעת צפצוף אחד במשך הזמן הזה, הרי מי ששכל בראשו יודע שאין טעם לריב על כניסה לחניון ללא מקומות חניה.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

הבעיה היא לא בזה שעצרת, כי תכלס שום דבר לא קורה אם אתה עומד לרגע מאחורי רכב וגם אני עושה את זה מדי פעם שאין ברירה.

הבעיה היא שפרנקוס, אתה פשוט מקשקש בשכל.

"והפקח החליט לעבור על הנורמה, לצאת ערס ועקף בצורה שסיכנה אותי, אותו, את הנהגים במסלול הנגדי וכל ילד שיכול היה לקפוץ לכביש באותו רגע (ויש המון כאלו).

מה שבמרכז הוא נורמה, פה נחשב למאוד אגרסיבי.

זאת הבעיה פה, שהוא החליט לצאת ערס, כשאני עשיתי משהו שלא נוגד את התרבות המקומית.

"

מה נורמה, ערס, היה יכול להיות ילד וכו' וכו' כמה תירוצים???

אז עצרת באמצע הכביש וצעקת על נהג במקום לצאת חכם בדיבור רגוע וחיוך, הלכת ראש בראש עם מישהו שבסופו של דבר צודק.

זה לא שעשית משהו איום ונורא, אבל פה אתה פשוט טועה אם אתה מחפש להאשים אחרים.

פורסם
כולכם צריכים אולי לעבור לאיזה שבוע לחיות באירופה ולהבין שעם קצת נחמדות ועם הרבה אדיבות, החיים זורמים הרבה יותר בקלות.

לא על כל קשקוש צריך לצאת למלחמה ולאבד את העשתונות.

סתם גישה כוחנית ומגעילה כמו רוב העם הזה!

אז מישהוא עצר לכמה שניות, אפשר לחשוב מה זה עשה ללו"ז הצפוף שלכם!

כל אחד פה נהיה מינימום נשיא ארה"ב.

באגירה, לצערי אני נמצא באירופה לא מעט ואתה טועה. כשעצרתי בספרד לשאול מישהו להכוונה (כביש רחב. חסמתי בקושי חצי נתיב מתוך 3) חטפתי צרורות של קללות וצעקות.

אם פרנקוס עצר כדי להעלות את אימא שלו שעמדה וחיכתה על שפת הכביש אז ברור שמחכים בסבלנות אבל אם הוא עוצר ומחכה שהיא תגמור את הקפה במספרה אז שילך להז%^ין כי הוא בטח החצישי ב 300 המטרים האחרונים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

פרנקוס,

אל תיעלב או משהו, אבל נשמע לי שאתה פשוט רגיש מאוד, שמא עליי לומר קוטר/בכיין.

[אולי הוא מיהר לאנשהו? אולי היתה לו בעיה]

מבחינתי, זאת התנהגות קצת ילדותית. לא יודע... אולי זה שוני המנטליות ונדמה לי שאתה מדרום אמריקה, אז, אולי פה ההבדל.

שא ברכה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בחייאת פרנקסוס, לא רק שאתה לא צודק, אתה גם מציג אותו כאיש הרע בסיפור.

כל הגישה שלך ש"עצרתי רק ל10 שניות" או "לא הפרעתי לאף אחד אחר חוץ ממנו" מראה כמה החשיבה שלך לקוייה.

אתה עוצר באמצע הכביש, חוסם את הנתיב בכביש שהוא גם ככה עמוס (ובכך בעצם אתה לא מאפשר לנהגים מאחוריך לעקוף אותך גם אם הם ירצו, כי יש תנועה ערה בכיוון הנגדי), מתלונן כשמישהו מעיר לך על כך, ועוד בא אחרי זה להתלונן על כך בפורום.

פורסם
כשעצרתי בספרד לשאול מישהו להכוונה (כביש רחב. חסמתי בקושי חצי נתיב מתוך 3) חטפתי צרורות של קללות וצעקות.

תגיד לי מי זה היה, אני אטפל בו. :-D

פורסם
באגירה, לצערי אני נמצא באירופה לא מעט ואתה טועה. כשעצרתי בספרד לשאול מישהו להכוונה (כביש רחב. חסמתי בקושי חצי נתיב מתוך 3) חטפתי צרורות של קללות וצעקות..

החוליגנים הספרדים יותר מידי דומים לנו הן במוצאם הספרדי, הן בהתבוללות עם הגזע הערבי והן בהתנהגות האגן ים תיכונית המצויה (וזה תקף לכל ארצות הים התיכון כולל דרום איטליה , דרום צרפת ויון) אבל תצפין קצת, תעצור באמצע הכביש בבאן-הוף שטרסה ואני מבטיח שאחרי 5 דקות של דממה, יצא הנהג מהרכב מאחוריך וישאל בנימוס אם נתקעת ואם הוא יכול לעזור לך איך שהוא (מקרה שקרה לי מספר פעמים).

ורק הערה קטנה על מה שהרגע כתבתי, עם ההגירה המסיבית לאירופה של ערבים ואפריקאים, ההתנהגות שציינתי הולכת ופוחתת גם בארצות ששם היתה פעם הנורמה השלטת ועל כך אין מה לעשות חוץ מאשר מאוד להצטער!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
או Genocide

:lol:

העיניין של GENOCIDE הוא רציני מאוד, לא מבין ממה אתה צוחק, מזה שהסתננה לארץ שלוחה אירגון טרור שיכולים באין מפריעה להשמיד אנשים ואף מוסד מדיני לא עושה שום דבר, כי "מה שלא רואה ולא שומע לא קיים" או אולי בגלל זה שחברי איגרון הזה תמורת חסות של רשויות החוק מוסרים מידע מודעיני כלשהו אז מוסדות המדינה מכרו כמה אזרחים לא חשובים?

למען האמת לא משנה לי אם אתם זוכרים את זה העיניין כמצחיק אתכם או עיניין רציני. הכי חשוב לי שאתם מודעים לתוכן הנושא שלי באופן זה או אחר ואני כל פעם מודה למי שמעלה את הנושא שוב ושוב. יחס שלכם לנושא יכול להשתנות בעיקבות דברים שאולי תיראו בעתיד.

ד"א, יש עדכונים בבלוג ולא עידכנתי עדיין את השרשור למרות שיש התקדמות מסויימת בכמה כיוונים כי אני ממתין לממצאים.

מעבר לזה, כמובן אשמח ליראות תגובות נוספות בשרשורים בנושא או הודעה פרטית או במייל שמופיע בבלוג. אנשים רושמים לי למה אני לא מגיב על חלק מנושאים, אז התשובה שאני עונה רק לתגובות רציניות ולא משתתף במשחקי התערבות וכד'.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אל דאגה צבי!

המודולה שלי כמעט מוכנה אחרי המפגש האחרון בגרעין כדור הארץ עם קרנג (מה שפגע בה קרה לאחר שיודה החליט לאמן את סקיי ווקר באמצע המסע לשם, ולך תסביר ל4 צבים עכברוש יודה ולוק לשבת במקומות שלהם)

אחרי שהמודולה תהיה מוכנה אני מתכנן לעלות בדיוק מתחת לבניין שלך ולהפתיע אותם באמצע ההקרנות

אל חשש!

פורסם

אני מסכים עם הקריאות לקצת סבלנות. אני משתדל לצפור רק במקרים של מניעת סכנה, אפשר לחכות קצת ואפשר גם להבהב באורות כדי "להעיר" מישהו, לפני שצופרים ומעצבנים גם את כולם מסביב.

פחות צפירות פחות כעסים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

עוד שרשור רווי בבולשיט.

אני מכיר היטב את המדרחוב הזה שפרנקוס מדבר עליו.

מדובר על אחד האיזורים הכי עמוסים בכרמיאל, קטע רחוב שהוא כאילו הולנדי, שיש בו 2 נתיבים, ומכל צידי הכביש יש עסקים שונים.

הבעיה היא, שכולם מחפשים שם חניה, כי ללכת ברגל 2 דקות זה מעבר ליכולות האדם הממוצע.

ואז מי שלא מוצא חניה, עושה את מה שפרנקוס עושה, עוצר באחד הצדדים וחוסם את אחת החניות.

הבעיה שפרנקוס עצר לאסוף את אמא שלו מהמספרה.

שלום עצר לאסוף את אשתו מהחנות של החד פעמי.

חיים עצר בשביל לאסוף את הבת שלו מהרופא שיניים.

מעיין עצרה בשביל לאסוף את ביתה מהפיצוציה.

ומיכאל עוצר בשביל לחכות לחבר שלו שיצא מהחנות פרחים.

ואז הרחוב הזה פקוק, כי בנוסף לכל הצרות הללו, יש בו מ2 הצדדים כיכרות.

ופרנקוס לא מבין מה הבעיה שהוא עוצר איפה שאסור, ומחכה לאסוף נוסעים.

אני מבלה על הכביש כל יום כמה שעות טובות, ואני עושה בשנה כ70Kק"מ, בכל הארץ מהצפון הרחוק(צפת) ועד דימונה ובאר שבע.

כל עם ישראל פועל באותה צורה, כולם רוצים להחנות על המקום, ולאסוף או לעצור או WHAT EVER.

למרות ששניה מאותם מקומות יש מגרשי חניה,מפרצי עצירה וכו' וכו' וכו'.

וזאת הבעיה.

והגיבובי שטויות הללו על איזור גוש דן והמרכז הם פשוט בורות וסטיגמות מכוערות שלא ברורות לי.

המקום הכי עמוס בארץ הוא לא בת"א, ואפילו לא בשינקין-אלנבי-המלך ג'ורג' ביום שישי בצהריים.

ירושליים לדוגמא עמוסה פי מליון מת"א.

והצומת יגור יותר פקוקה מאיילון.

ולחפש חניה בחיפה באיזור רמבם זה קטסטרופה יותר משד' בן גוריון בת"א.

והכבישים באיזור ירכא-כפר יאסיף מסוכנים פי מאה מבני ברק.

אז חלאס עם השטוית הללו.

under construction..

• תוכן חדש...