Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף של דבר אני החלטתי להוסיף את המגבר הזה לסט אף שלי.

למרות שאני כבר כמה חודשים עם מגבר הזה, וממש מרוצה ממנו, אני רוצה לפתוח שרשור על חידוש.

P1010168.jpg

P1010169.jpg

P1010170.jpg

P1010171.jpg

P1010173.jpg

P1010175.jpg

P1010176.jpg

P1010177.jpg

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה? אחד הסיבות זה שמגבר קלאס A/B. דבר שני בהזדמנות. דבר שלישי הוא יחסית קטן לשאר מונוים קלאס A/B. חוץ מזה מגבר משודרג בקטנה. זה דגם חדש, שמגיע עם ספקי כוח מחוזקים ופיוזים של 4*40A.

פרטים טכניים: http://www.imagedynamicsusa.com/pdf/iD%20Product%20Spec's/Manual%20Q-amp.pdf

פורסם

נראה מדהים,תתחדש.

אשמח אם תוכל להסביר לי למה משמש כפתור ה-phase shift וגם הSUB SONIC לא ניתקלתי בהם בזמן האחרון וכניראה דעך זיכרוני.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם
נראה מדהים,תתחדש.

אשמח אם תוכל להסביר לי למה משמש כפתור ה-phase shift וגם הSUB SONIC לא ניתקלתי בהם בזמן האחרון וכניראה דעך זיכרוני.

phase shift לכיון פאזה של אלמנט.

SUB SONIC הוא משמש לחיתוך תחתון של תדרים (אם אני לא טועה)

לדעתי ברוב מונוים יש את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה ממש יפה, אהבתי את הגימור (לא נוצץ אבל מעוגל איפה שצריך :-))

לא הבנתי למה המגבר הוא מונו, אבל יש לו 4 כניסות ליין אין?

עריכה: הזוג השני הוא ליין אאוט, אני צריך ללכת לישון :-P

פורסם

אדגר תתחדש,

המגבר נראה שהוא נבנה בצורה סופר דופר שמופר טובה אבל המבנה שלו והצורה בה הוא מתוכנן מאוד מזכירים את מגברי המונו של סלסטרה - סדרת הDA וגם את מגברי המונו של סאן דאון.

הבטתי בPDF אבל נראה שהמקום היחידי שמוזכר כלפי המגבר הזה הוא קליפורניה ארה"ב (בדיוק כמו ZED אם אני זוכר נכון אפרופו) - ידוע לך אם יש קשר כלשהו בין המגבר הזה למפעל של זנון בקוריאה?

או שהוא מיוצר ומתוכנן לחלוטין בארה"ב?

סה"כ נראה כמו מפלצת קטנה, אני בטוח שאתה תהנה ממנו מאוד.

אני צריך לשמוע אצלך - עדיין לא יצא לי :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...