Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

בקרוב "אתחדש" לתקופה של מספר חודשים בפיאסטה שנת 88 1.1L.

למישהו יש מושג כמה ליטרים מכיל מיכל הדלק שלה?

תודה

פורסם

שלום רב !

לפי מידע מוסמך שהגיע אלי אתמול בנושא ששאלת, טנק הדלק בשנתון הזה, מכיל 42 ליטר.

מדוע אתה שואל ?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הרכב המסוים הזה כבר היה אצלי פעמיים בשנים האחרונות, כל פעם לכמה חודשים, והתאהבתי בו לחלוטין...:oops:

הבעיה שהייתה לי איתו, היא שכנראה המחוג של הדלק היה יורד עד למטה בזמן שהמיכל עדיין היה לפחות חצי מלא, מה שגרם לי כל פעם מחדש להילחץ ולמלא דלק (ב 60-80 ש"ח עד ה-FULL). סתם עניין אותי לדעת מה הנפח האמיתי של המיכל...

וסתם ככה, זה הרכב הכי מהנה שיצא לי לנהוג עליו (אומנם לא נהגתי על יותר מדי רכבים...), ואני ממש מאושר שיש לי אותו שוב לעוד כמה חודשים, לפני שאחזור לכל מחשבי הדרך ומערכות ההיגוי ה"מחושמלות"...

פורסם

אתה מוזמן להירשם למועדון פורד אירופה (תגגל לגביו), תמצא שם טונות של מידע על הפיאסטה הזו, וגם כל מיני חלקים שאנשים מוכרים במידה וחסר לך וכו'.

הבעיה שלך מוכרת, תבדוק כמה הרכב עושה לליטר, וככה תוכל לחשב בכל פעם שתמלא כמות מסוימת, תדע מתי היא הולכת להיגמר ע"י מד הקילומטרז המתאפס.

אחלה רכב ד"א באמת רכב להתאהב בו, כי לי יש פיאסטה אומנם שנת דור 3 אבל עדיין אחלה רכב.

פורסם

לפי מקורות באינטרנט - בדגם הזה הטנק הוא 40 ליטר.

42 ליטר יש בדור הבא של פיאסטה, כלומר בדגם שהתחיל מ 1989.

פורסם

שלום רב !

אני מסכים איתך בכל מילה לגבי הנאתך מהרכב.

לגבי ירידת המפלס על ידי מד הדלק, הדבר מצביע על בעיית המצוף, לכן לא מומלץ להסתמך לעולם על מד דלק, ומומלץ למלא כל פעם טנק מלא, ולךרשום ספידומטר ולמלאות כל כ200 קילומטר שוב טנק מלא.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...