Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב החדש שלנו פיג'ו 207 שומעים על הפנים בכל מה שקשור לבאסים.

בכל מקרה עוד באוטו הקודם תכננתי לשים מערכת טובה אז עכשיו יש עוד סיבה בשביל לשים מערכת.

יש לי הכל עכשיו נשאר רק לחבר.

יש לי 4 רמקולים מקדימה. 1 בכל דלת ועוד 1 בכל צד של הדשבורד.

אני הולך יום רביעי לחבר הכל ולדעתי [אני לא מבין גדול בכלל במערכות] צריך לשים 2 רמקולים איכותיים אחורה. לעשות 2 חורים במגש מאחורה [המרכב של האוטו הוא האצ'בק] ולשים שם 2 רמקולים.

אבא שלי טוען שלא צריך לשים שם רמקולים ואפשר להסתפק ב-4 המעפנים מקדימה שבאמת כל מה שקשור לבאסים הם ממש ממש גרועים.

מה אתה אומרים? צריך לשים מאחורה או לא?

פורסם

רצוי לשים רמקולים מאחורה אם חשוב לך שמי שמאחורה ישמע :)

אם הסאונד לנהג חשוב לך, שים סט קומפוננט קדמי, מגבר 4 ערוצים, סאב, רכיבים לא זבל ומותקנים בצורה טובה, וכל מה שנשאר זה להנות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לא צריך לשים מאחורה ולא צריך לחתוך שום דבר.

תתקין קומפוננט קדמי איכותי בדלתות.

אם התקציב שלך מאפשר, תקנה גם מגבר וגם סאב- ממנו תקבל הרבה יותר באסים מרמקולים אחוריים.

מה התקציב שלך ?

בכללי הייתי ממליץ לך לקרוא קצת בפורום בכל מה שקשור לאודיו, כדי לדעת מושגים בסיסיים ותווך מחירים של מוצרים.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

הכי מומלץ זה לשיים קומפוננט מקדימה סאב בבאגז שישלים את התדרים הנמוכים

שהקומפוננט לא יכול להפיק, מגבר 4 ערוצים להגברת הקומפוננט והסאב ורדיו דיסק טוב.

פורסם

אז ככה כניראה לא התמקדתם בקריאה, רשמתי שיש לי סאבופר ואני מרכיב אותו.

מגבר אני קונה ביום ההרכבה מאותו בחור שמרכיב לי הכל [חבר של אבא שלי].

הבעיה שאבא שלי לא רוצה לשים רמקולים אחורה וגם לא רוצה להחליף את הרמקולים קדימה שהם ממש גרועים.

מה זה קומפוננט?

פורסם

סט רמקולים שמורקב משני חלקים ברוב המיקרים מיד וטויטר למשל. (יש גם 3 ו4 וכו' וכו'-זה מתאפיין בשם 3WAY לדוגמא. WAY=מספר האלמנטים ברמקול עצמו-למשל וופר וטוויטר-יאופיין בשם 2WAY מה שאומר שני אלמנטים) ככה שהצלילים יותר מפורטים מאשר ברמקול קוקסיאל רגיל.אתה יכול למקם את הטויטר במקום יותר נכון ברכב שמתאים לך לשמיעה שלך.

תריץ חיפוש וקריאה בFAQ בראש הדף ותבין.

איזה מגבר "חבר של אבא שלך" הולך להרכיב לך מה התקציב? איזה סאב יש לך רגע?

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

מגבר אני לא יודע, זה הוא יתאים בהתאם לבקשות שלי.

סאב של פיונייר. אני לא מבין בזה יותר מידי אני רק יודע שהוא של פיונייר והוא דיי גדול יחסית לאחרים שראיתי.

אין תקציב מוגדר, אני בא לשם מדבר עם חבר של אבא שלי וככה אנחנו מחליטים מה יהיה הכי טוב והכי זול שאפשר לשים שיתאים לדרישות שלי.

פורסם

דבר ראשון תיפטר מהסאב הזה שקוראים לו פיוניר בלי יותר מידי סיבוכים,סאב מורח ברמות ולא קשור למוזיקה.

ולגבי מגבר לא ינסה לדחוף לך משהו סיני מדוגמת V12 V15 V18 או PLATINOM AUDIO וכולי,אלו מגברים לא איכותיים ושתחליף מהעצבים אחרי מספר חודשים וחבל מראש.

סט קומפוננט טוב מוראל טמפו 500שקל,מגבר JBLCS60.4 תברר אם יש במלאי 700שקל,סאב KICKER C12 עם תיבה 500שקל.

הכל יוצא 1700שקל,ואם הוא באמת חבר טוב קיט התקנה טוב והתקנה עצמה עוד 050שקל(או בחינם חבר לא) והינה סגרת קופה ב2300-+.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

הייתי היום אצל חבר של אבא שלי והרכבנו הכל.

אז ככה, שמו לי מאחורה 2 רמקולים לא זוכר איזה חברה. השם לא היה הכי מוכר אבל הבנתי שהם רמקולים איכותיים. כל אחד 350 וואט ושמו גם 2 טוויטרים.

הסאב טעיתי הוא לא של פיונייר, רשום עליו VCCS. אני לא בטוח שזאת החברה אבל זה מה שרשום.

מגבר שמו לי של JBL. אני לא יודע איזה דגם אבל הוא בצורת מלבן ושמו אותו לרוחב. הוא נחשב למגבר של JBL אחד הטובים בשוק.

קומפוננטים לא שמתי או ששמו ואני לא יודע. אני פשוט לא מבין בזה.

המערכת עצמה הפאנל לא החלפתי נשארתי עם המקורי של האוטו מכיוון שאמרו לי שהיא מערכת טובה ולא היה בעיה לחבר אותה היה רק צריך לחבר איזה פלאג וזה הכל.

בסך הכל אני מרוצה מאוד מהמערכת! שומעים ממש ממש טוב יותר טוב ממה שציפיתי.

הבעיה היחידה שמחר אני הולך לסדר זה שחסר איזה פלאג רעשים [המחסן חלקים היום היה נעול ובעל הבית שרק לו יש את המפתח לא היה] ולכן שאני לוחץ גז אני שומע רעש גבוה כזה מהרמקולים ובנוסף שינמיכו טיפה את עוצמת המגבר מכיוון שגם שאני שם על ווליום 1 זה חזק מידי עד כדי כך שאני לא יכול לדבר בטלפון בגלל הרעש.

עריכה:

שכחתי לציין שאת הרמקולים קדימה הם ניתקו.

פורסם

הסאב הוא של פיוניר (דווקא לא רע יחסית לפיונירים).

קומפוננט זה סט רמקולים (בד"כ קדמיים) שמורכבים מוופר וממידבאס בנפרד להשגת איכות צליל גבוהה וגובה במה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תתחדש נישמע טוב,העיקר שתהנה:-P.

אבל להבע,כדי שתיהיה לרכיבים שמותקנים אצלך.

• תוכן חדש...