Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי לפני כמה ימים מרכז גיימרים עם מכונות משחק שונות, מהוקי אוויר, סנוקר, כדורסל ועד פק-מן ומשחקים עם פלייסטיישן שהלקוח מביא את המשחקים שלו ומשכיר את הציוד לפי שעה.

אני מעוניין לבנות כמה סימולטורים של נהיגה שייראו טוב ויהיו נוחים. כולם יהיו מחוברים אחד לשני ברשת וחברים יוכלו לשחק אחד נגד השני בזמן משחק.

מה שאני מחפש זה את החלק הקדמי של כמה מכוניות.

כעקרון מקורה B ועד הפגוש הקדמי, או מקורה B עד קיר האש.

(תמונה להמחשה מצורפת למטה).

ככה השחקן יכול ממש לשבת בתוך האוטו ולראות דשבורד אמיתי ואפילו ליהנות ממזגן (נחבר את המזגנים למערכת מרכזית). המסלול יוקרן על הקיר שמולו בגדול.

החלקים האלו צריכים להיות בלי חלקים מכאנים. צריך רק את הפח, השמשות ופנים הרכב, שייראה כמו רכב אמיתי. המצב של הרכב גם לא עד כדי כך קריטי.

רכב שהורד מהכביש הוא מושלם בשביל זה אבל בפירוקיות רוצים סכום שבו אני קונה 4 רכבים שעדיין נוסעים.

זה יכול להיות גם רכב שלם ושאני אחתוך אותו. יש לי את הכלים.

יש הצעות?

Daihatsu_Charade_Side_View.jpg

פורסם

ביד2 מוכרים רכבים שלמים ללא טסט ב1000-2000 שקל, תקנה ותחתוך.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

מכיר ת'חברה האלו שמדביקים מדבקות על רכבים - לקנייה/לפירוק.

אז הם משלמים 700 ש"ח לדעתי על כל רכב.

תבדוק איתם אם יש להם מה להציא לך (בטח הם ירצו רווח מסויים)

פורסם

מי יתן לך להכניס חצאי מכוניות שחתכת בעצמך למקום ציבורי שמסתובבים בו ילדים קטנים ונערים אם מישהו יפצע תשלם כל חייך.

לך תקנה כמה מכוניות צעצוע ענקיים ותעשה מה בא לך. עם הקדימה תבנה את המשחק הדימיוני ועם האחורה מי נוסע רוורס הכי טוב.

פורסם

למה שמישהו יפצע?

החלק החתוך יהיה נגד הקיר וגם יהיה סגור לגמרי עם פיברגלאס ועץ, כך שלא תהיה אפשרות להיפצע יותר מאשר אם הילד סתם הולך במגרש חניה (רק שלא יהיו רכבים שזזים).

זה עסק, לא צעצוע שאני עושה לבית סתם בשביל הכיף, אז אני משתמש בכל האמצעים הבטיחותיים שאפשר.

עדיין מחכה לראות אם יש למישהו אוטו לתרום לזה.

הלכתי לפירוקיה והציעו לי חצי פיאט פונטו ב1800 שקל. השתגע לגמרי.

עריכה: חושב על כיוון של VW חיפושית.

פורסם

יוסי

כנס ליד 2 במחיר עד 1000 ש"ח תקיש ותמצא 50 מכוניות לפחות.

וחבל לחתוך. תפקיד את הרשיונות תראה רק שלא יחלפו שנתיים כי אז הבדיקה במעבדה מוסמכת. וכאשר יגיע זמן הגריטה תעשה טסט ותקבל 3000 ש"ח

גם השתמשת וגם הרווחת

מה צריך יהודי יותר מזה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

פרנקוס, בכל פירוקייה ישמחו לתת לך את החלק הזה בתשלום סמלי (ערכו במשקל ברזל).

בגדול אין מה לעשות עם החלק שאתה מבקש, אין מה למכור בו...

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

פרנקוס , פורד פאיסטה , דורשת ניקוי מאבקה של מטף .

שלח הצעה בפרטי גרירה עליך וחיתוך עליך .

שלח גם טלפון בפרטי כי אין לי מקום בהודעות אז אני משתדל לא לשלוח .

הרכב נמצא ליד אשקלון , ללא מנוע.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
פרנקוס , פורד פאיסטה , דורשת ניקוי מאבקה של מטף .

שלח הצעה בפרטי גרירה עליך וחיתוך עליך .

שלח גם טלפון בפרטי כי אין לי מקום בהודעות אז אני משתדל לא לשלוח .

הרכב נמצא ליד אשקלון , ללא מנוע.

תביא גם מלגזה על הדרך.

"Life Is Like a Box Of Choclate, You Never Know What You Gonna Get"

• תוכן חדש...